Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (25.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gruplar, dernekler içinde etkin rol alabilecek; fikir ve düşüncelerinizle var olabileceksiniz. İleriye dönük projelerinizi ve hedeflerinizi ilgilendiren alanlarda yapacağınız çalışmalarda objektif hareket etmenin yanı sıra kuracağınız ilişki veya işbirliklerinde zaman zaman gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca aşkta, çocuklarla olan iletişiminizde çoşkulu olmakla birlikte otoritenizi de ortaya koyabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal alanda hareketlik içindesiniz. Planladığınız işleri ve projelerinizi hayata geçirmek adına girişimleriniz olabilir. Ortak olduğunuz kaynaklardan faydalanarak bu arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ancak öte yandan eve, aileye ait konulardaki gelişmeler sizi duygusal anlamda olumsuz etkileyebilir. Yaratıcılığınızı yerine göre de otoritenizi kullanarak üstesinden gelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim ve seyahatleri içine alan işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Ortaklarınızdan gelen desteklerle hedeflerinize ulaşmanız kolay olabilir. Sizi zaman zaman sınırlayacakları gibi objektif ve gerçekçi değerlendirmeler yapmanıza da olanak sağlayabilirler. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde ise dikkat etmeniz gereken noktalar var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde parasal konular sizi meşgul etmekte. Kazanç ve harcamalarınıza dikkatle yaklaşmalısınız zira istek ve arzularınıza gem vuramayabilirsiniz. Ancak ortak olduğunuz gelirlerden, eşin parasından veya başvurduğunuz kredilerden faydalanma şansınız yüksek. Diğer bir yandan geleceğinizi ilgilendiren konulardaki girişimlerinizi gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Venüs; sizi gözler önüne çıkarmakta. Bugün sabah saatlerinde kendi istek ve arzularınızda ısrarcı olmanız sebebiyle ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın özgür ve bireysel davranışları kendinizi ikinci plana atılmış gibi hissetmenize neden olabilir. Gerçekçi ve objektif değerlendirmelerde bulunmaya gayret etmelisiniz. Çocuklarla ilgili sorumluluklar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde grup çalışmaları, dernekleri içinde yer alarak gerçekleştirecekleriniz sizi meşgul etmekte. İşlerinizin yoğunluğu ve sorumluluklarınızı arttırıcı durumlar sizi ruhen olumsuz etkileyebilir. Ancak objektif düşünerek ve değerlendirmelerde bulunarak bu yüklerin altından ne şekilde kalkacağınızın planlarını yapabilirsiniz. Aile büyüklerinden alacağınız maddi manevi destekleriniz olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ilişkilerinizde, çocuklarınızla olan iletişiminizde sabah saatlerinde sorunlar yaşamaya açıksınız. Ancak objektif ve olgun davranışlar göstererek gelişmeleri belli bir seviyede tutabilirsiniz. Gruplar, dernek çalışmaları ve arkadaşlıklar adına sizi gururlandıran ve görev almaya iten durumlar olabilir. Sağduyulu yaklaşımlarınızla ve kabul gören fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye ait konularda yenilenmeler içindesiniz. Sabah saatlerinde gerek maddi gerekse de manevi alanda sizi zorlayan durumlarla baş etmeniz gerekebilir. Başlatmış olduğunuz girişimlerle ilgili yeni gelişmeler içinde olmanızdan dolayı akılcı ve objektif değerlendirmelerde bulunmanız gerekebilir. Kendi bildiğinizi okumak yerine başkalarını da görüşlerine değer vermelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün düşünce ve fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek gerekirse ısrarcı olacaksınız. Üzerinize aldığınız sorumlukların artması nedeniyle geleceğe yönelik yeni plan ve programlar yapmak isteyebilirsiniz. Eğitim, yolculuklarla ilgili ise sıkışmış olan konularda olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Karşınızdakilerden gelecek öneri ve teklifleri objektif değerlendirmelere tabii tutmak iyi olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün düşünce ve fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyecek gerekirse ısrarcı olacaksınız. Üzerinize aldığınız sorumlukların artması nedeniyle geleceğe yönelik yeni plan ve programlar yapmak isteyebilirsiniz. Eğitim, yolculuklarla ilgili ise sıkışmış olan konularda olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Karşınızdakilerden gelecek öneri ve teklifleri objektif değerlendirmelere tabii tutmak iyi olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza ilerleyen Ay ile bazı işlerinizi istediğiniz gibi yönlendirmek elinizde. Ancak sabah saatlerinde bu iş pek kolay olmayabilir zira eşinizin, ortağınızın kendini ön planda tutan talepleriyle uğraşabilirsiniz. Ancak sonrasında sorunların üstesinden gelebilecek olanaklarınız var. Grup çalışmaları adına ise olumlu gelişmeler içindesiniz. Geleceği düşünerek sağlam adımlar atabilirisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendi iç dünyanıza çekilerek dinlenmek veya son günlerde yaşadıklarınızı bir kez daha gözden geçirmek isteyebilirisiniz. Aile büyüklerinin sizden beklediği destekler, iş hayatına dair işler ve parasal konular kafanızı kurcalıyor olabilir. Geleceğinizi düşünerek atacağınız adımların biraz çaba gerektirdiğini unutmadan hareket etmeye çalışmalısınız.