Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sorumluluklarınız bugün sizi bekliyor. Planlı hareket edebilir; zamanınızı verimli kullanabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza özen göstereceğiniz bir süreçte olduğunuzdan beslenme, tedavi veya spor gibi aktivitelere de önem verebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise daha belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çocuklarınızla, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki iletişim bugün sevgi saygı çerçevesinde ilerleyebilir. Birlikte sabah saatlerini geçirmek size keyif verebilir. Ayrıca gayrimenkulden, spekülatif işlerden gelecek kazançlara da açıksınız. Kararlarınızı lehinize alabilir; değerlendirmelerinizi bu şekilde yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye, yerleşime dair konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Gün içinde alacağınız sorumluluklar sizi planlı programlı davranmaya itebilir. Ayrıca yapılacak tamirat, tadilat gibi işlerle de uğraşabilirsiniz. Parasal alanda ise ortak gelirlerden alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yolculuklar, eğitimlerin yanı sıra kardeşler ve arkadaşlarla iletişiminizin yoğun olacağı bir süreç geçirmektesiniz. Duygularınızın yanı sıra mantığınızı da devrede tutarak hareket edebilirsiniz. Dostlarınızın arasından biriyle aranızda sevgi bağı kurabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde bazı hayalkırıklarına açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde kazançlarınıza odaklanabilir; bütçenizi yapılandırmak isteyebilirsiniz. Var olan bir yeteneğinizden de gelir temin etmeniz mümkün olabilir. İşe dair anlaşmalar adına verimli gelişmeler yaşanabilir ancak detayları es geçmemelisiniz. Akşam saatlerinde ise bazı net olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay; artık istek ve hedeflerinize daha rahat ulaşacağınızın habercisi niteliğini taşıyor. Sabah saatlerinde başlatacağınız girişimler sizi hoşnut kılabilir. Ayrıca sevdiklerinizle aranızdaki bağları geliştirebilir; içinde saygının da olduğu ilişkiler kurabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Düşünceler bilinçaltınızda adeta uçuşmakta. Bir süre önce yaşadıklarınızı zihninizde detaylandırarak belli bir karar varmak isteyebilirsiniz. Ayrıca eve, gayrimenkule dair konularda ayağınızı sağlam yere basarak hareket etmenizi gerektiren durumlar olabilir. Akşam saatlerinde sağlığınıza dikkat edin.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İşten gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir; hedeflerinize daha yakınlaştığınızı düşünebilirsiniz. Grup faaliyetleri, ekip çalışmaları adına ise verimli bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın ilişkiniz veya çocuklarınızla aranızda hayalkırıklığı yaratan durumlar yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınız bugünlerde yoğun geçebilir. Yapacaklarınız ve üretecekleriniz size maddi kazanç sağlayacak nitelikte olabilir. Ayrıca var olan yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz koşullar içindesiniz. Ancak akşam saatlerinde eve, aileye dair durumlar sizi ikilemde bırakabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işleriniz bugün akıcı ayrıca size prestij ve kazanç getirecek şekilde ilerleyebilir. Fikir ve düşüncelerinizi ayrıntılarıyla başkalarına aktarabilir; hem kendi ufkunuzu hem de diğerlerininkini açabilirsiniz. Geleceğinize dair de bazı kararları alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünlerde gerek maddi gerekse manevi paylaşımlardan yana yeni gelişmeler olabilir. Beklediğiniz kazançları biraz zorlanarak tahsil edebilir; duygusal yaşamda ise ufak çaplı krizler yaşayabilirsiniz. Ancak yine sıkıntıların üstesinden gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise yanılgılara dikkat.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, ilişki, işbirliği ve anlaşmaları gündeminize taşımakta. Karşınızdaki kişilerle farklı yapıda ve fikirlerde olsanız dahi belli bir noktada buluşabilir; aynı ideal çerçevesinde hareket edebilirsiniz. Arkadaş grubunuzdan biriyle yakınlaşabilirsiniz.