Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.03.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Güne kararsızlık içinde başlayabilirsiniz. Bilgi karmaşasının veya netlik kazanmamış durumların getirdiği gelişmeler buna neden olabilir. Öğleden sonra kendinizi daha cesur ve risk alarak hareket edeceğiniz koşullar içinde bulabilirsiniz. Önemli girişimlerinizi bu saatlerde yapmaya bakın zira sonrasında istediğiniz akıcılıkta ilerlemekte zorlanabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS

Sabah saatlerinde finansal alanda ikileme düşeceğiniz durumlar söz konusu. Ticaret, eğitim, yolculukları içeren konulardaki alacak borç hesaplarınızı iyi yapmaya çalışın zira koşullar netlik barındırmıyor. Günün ikinci bölümünde ise kontrolünüz dışında ortaya çıkanlar planlarınızı bozarken hızlı karar almanızı gerektiren koşulu getirebilir.

İKİZLER  22 MAYIS - 21 HAZİRAN

Ay; sizi hızlı ve dinamik kılarken karmaşaları da beraberinde getirebilir. Sabah saatlerinde verdiğiniz sözleri tutmakta ve size vaad edilenleri elde etmekte zorlanabilirsiniz. Sonrasında gelişen olaylara bağlı olarak istek ve hedefleriniz için daha cesur ve girişimci davranmanızı gerektirebilir. Akşamüstü saatlerine değin önemli işlerinizi tamamlamaya bakın.

YENGEÇ  22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ

Bilinçaltınız halen karmaşık ve ikilem barındıran düşüncelerle dolu olabilir. Eğitim, arkadaşlıklar, yakınlarınızla iletişime dair konulardaki bulanık durumlar sizi duygusal olarak olumsuz etkileyebilir. Ancak öğleden sonra sizi bu ruh halinden çıkaracak gelişmeler yaşayabilir; bir gayretle yaşam enerjinizi yeniden kazanabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

Hedeflerinize bağlı olarak ilerlemek istemektesiniz ancak bilgi karmaşası veya kendi düşüncelerinizden dolayı odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca gruplardan veya çevrenizden kaynaklanan durumlar da bu dinamikler içinde olmanıza neden olabilir. Öğle saatlerinde daha cesur ve risk almaya yatkın hareket edebilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

İş ve sosyal hayatınızda size verilen sözlerin yerine gelmesini geciktirecek durumlar söz konusu. Sabah saatlerinde işleriniz istediğiniz ve planladığınız gibi akmayabilir. İsteklerinizi yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek için gerekli kişilerle iletişimi arttırabilir; doğru bilgiyi elde etmek için çaba gösterebilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL - 22 EKİM

Yurtdışı işler, medya, hukuk ve yolculukları içeren konularda edineceğiniz bilgiler sizi tatmin etmeyebilir. Size gelen haberlerin ne kadarını gerçek olduğunu anlamakta zorlanabilirsiniz. Öğle saatlerinde ise işbirliğinde olduğunuz kişilerle olan iletişime bağlı olarak harekete geçme şansını yakalayabilirsiniz. Karşınızdaki kişiler size cesaret verebilirler.

AKREP  23 EKİM - 22 KASIM

Sabah saatlerinde finansal konulardaki belirsiz durumlar sizin de mali durumunuzu ve bu alanda alacağınız kararları de etkileyebilir. Girişimde bulunmak istediğiniz halde ikilemler yaşayabilirsiniz. Ancak birçok gelişmeyi aynı anda değerlendirebilecek düşünce sistemine sahip olmanız ve analiz yeteneğiniz sayesinde öğle saatlerinde sorunlarınızı aşabilirsiniz.

YAY 23 KASIM - 22 ARALIK

Sabah saatlerinde karşınızdaki kişilerle doğru iletişimi kurmakta zorlanabilirsiniz. Size verilen bilgilerin doğruluğunu teyid edemeyebilir veyahutta siz verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz. Öğle saatlerinde kazanacağınız özgüvenle rahat ilerleyeceğiniz koşulları elde edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili meseleler de  bu süreçte mücadele gerektirebilir.

OĞLAK  23 ARALIK - 20 OCAK

Bugünlerde işleriniz ve sorumluluklarınız oldukça fazlalaşmış olabilir. Sabah saatlerinde karmaşa ve belirsizlik yaratan durumların yanı sıra çalışma arkadaşlarınızla aranızda bilgi kirliliği yaşanabilir. Öğle saatlerinde liderliği ele alarak yapacağınız hamlelerle sorunları aşacak çözümleri üretebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkiler adına yeni gelimlere olabilir.

KOVA  21 OCAK - 19 ŞUBAT

Sabah saatlerinde gerek yakın ilişkileriniz gerek arkadaşlıklarınız gerekse de iletişimle alakalı alanlarda karmaşa yaşayabilirsiniz. Sözler yanlış anlaşabilir; aynı dili konuşmadan anlaşmaya çalışabilirsiniz. Öğle saatlerinde göstereceğiniz çaba ve gayretlerle içinde bulunduğunuz koşulları düzeltebilir; önderliği ele alarak olayları yönlendirebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT - 20 MART

Eve, aileye ve yerleşime ait konularınız sabah saatlerinde ikileme ve karmaşaya açık ilerleyebilir. Koşulların değişkenliği ve zeminin kaygan olması karar almakta ve yön belirlemekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Parasal anlamda şartlarınızı düzenlemeniz sayesinde sorunları aşabileceksiniz. Ayrıca kendi değerinizi ortaya çıkaran yeteneklerinizi daha rahat kullanabileceksiniz.