Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sorumluluklarınızın artması sizi bir yandan hareketli kılarken diğer yandan da zihnen karmaşada hissettirebilir. Bugün görevlerinizi planladığınız çizgide ilerletemeyebilirsiniz. Eğitim, anlaşmalar ve bilgi alışverişi gerektiren alanlarda dikkatli olmanızda fayda var zira aldanmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde işleri biraz olsun rayına oturtabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konulardaki huzursuzluklarınız devam etmekte. Ortak olduğunuz gelirlerden, eşin parasından veya alacaklarınızı tahsil etmekle ilgili zorlu durumlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca hayattan keyif ve zevk alabilmek için katı kurallarınızı biraz esnetmenizde fayda var. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi ile olan iletişiminizde istemediğiniz gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünlerde isteklerinizin peşinden gitmek için içsel bir motivasyon hissetmektesiniz. Ancak koşullar arzu ettiğiniz akıcılıkta ve seviyede olmayabilir. Bu yüzden fazladan çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca kendinizi ifade etmekle alakalı yaşayacaklarınız zaman zaman gerilime neden olabilir. Eve, aileye ait gelişmeler ise kontrolünüzden çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Zihinsel olarak gerilimli bir süreçtesiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan eğitime, yolculuklara, kardeşe veya arkadaşlara ait durumlar düşünce dünyanızı karıştırabilir. Size yapılan ataklara sağduyuyla yaklaşmakta zorlanabilir; duygusal tepkiler verebilirsiniz. Ayrıca bugün arkanızdan söylenecek sözler açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde daha rahatsınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gelir ve giderlerinizle alakalı uğraşlar sizi meşgul etmekte. Planlı programlı ilerlemek istemenize rağmen elde olmayan koşullar sizi yavaşlatabilir. Hedeflerinize ulaşabilmek için gerek maddi gerekse de düşünce alanındaki destekleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınız size verdikleri sözleri yerine getirmeyebilir veya yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda ilerleyen Ay ile istek ve hedeflerinize odaklısınız ancak fazla irdelemek veya endişe hissettiren durunlar sizi biraz kısıtlayabilir. İş ait durumlar veya aileden kaynaklı sorunlar sorumluluk ve görevlerinizin artmasına neden olabilir. Anneniz ile ilgili gelişen olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmenizde yarar var zira yanılgı ve aldanmalara açıksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelerin, aileye veya duygusal dünyanıza ait durumların etkisi altındasınız. Farlı bakış açıları geliştirerek bu kapandan çıkmanın yollarını bulmanız gerekebilir. Gizli kalmış olayların açığa çıkması veya kendinizi dinlemeniz neticesinde olumsuzlukları geride bırakabilirsiniz. Yanılgı yaratacak kişi ve ortamlardan uzak durmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde hedeflerinize odaklısınız ancak sizi amaçlarınızı gerçekleştirmekten alıkoyan durumlarla karşı karşıyasınız. Arkadaşlarınız sizi destekler görünürken bir yandan da maddi ve manevi alanda zorluyor olabilir. Ortaklaşa kazançlar ve duygusal paylaşımlarda yeniden değerlendirmelerde bulunmanıza neden olacak duyumlar alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda sorumlulukların artması yükler almanıza neden olmakta. Yüksek bir tempoda hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Aileniz, çalışma şartlarınız veya sağlığınızı ilgilendiren alanlardaki gelişmeler bugünlerde adeta önemli konularınız. İlişkilerden kaynaklı yanlış anlamalar, size bazı şeyleri yeniden sorgulatabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, eğitim ve hukuk alanındaki işleriniz bugün sizi oldukça uğraştırabilir. Beklediğiniz bilgiler geç gelebilir veya size yanlış aktarılabilir. Ayrıca gerçekçi düşünmekten sizi alıkoyan durumlarla da mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız, anlaşmaları içeren durumlar, sağlığınızla alakalı ise sizi hedeflerinizden engelleyen koşullar mevcut.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular planladığınız gibi ilerlemeyebilir. Gerek zihinsel gerekse sinirsel gerginlik yaşayabilirsiniz. Gelişmeleri kontrol altına alabilmeniz için mantıklı yaklaşımda olmanız gerekmekte. Ayrıca sevdiğiniz kişi, çocuklarınızdan kaynaklı durumlar duygusal paylaşımlarda ikilemde kalmanıza ve yanlış değerlendirmelerde bulunmanıza sebep olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde kontrolün karşı taraftaki kişi ve gelişmelere bağlı olması adeta elinizi kolunuzu da bağlıyor olabilir. Alacağınız eleştiriler kendinizi yeniden değerlendirmenize neden olurken zihinsel karmaşa ve güvensizlik yaratabilir. Ailenizden kaynaklı durumlar iç dünyanızda gerilim hissettirebilir. Gayrimenkullerle alakalı olarak yanlış kararlara dikkat.