Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bir önceki gün girişimde bulunduğunuz işlerde ilerlemeniz kolay olmayabilir. Sizi işinizden alıkoyacak bazı durumlar gelişebilir. Aynı zamanda yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal konulardaki beklentileriniz gecikebilir. Önümüzdeki süreçte yeni çözümler üretme zamanı olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Son günlerde başlatmış olduğunuz işlerle ilgili eksiklerinizi tamamlama zamanı. Ayrıca ara verdiğiniz ve ertelediğiniz sorumlulukları da tekrar gündeminize alabilirsiniz. İşin içinde aşk ve maddiyata dayalı hayalleriniz olan isteklerinizle de ilgili bazı çıkmazlar söz konusu olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal işleriniz bugün beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı durumlar yaşanabilir. Ayrıca ilişkilerinizden kaynaklı gelişmeler eve, gayrimenkule veya yeni bir kariyer beklentinizi olumsuz etkileyebileceği gibi önemsiz konular da beraberliğinizi zorlayabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İşbirlikleriniz, ortaklıklarınız ve yakın ilişkinizle ilgili bugün girişimde bulunmamanız lehinize gelişebilir zira koşullar karşı tarafa bağlı olmaya devam ediyor. Ayrıca yakın çevreniz, kardeş ve arkadaşlarınızla ilgili konular da sizi uğraştırabilir; sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş yaşantınızda sorumluluklarınızı yerine getirmek bugün sizi zorlayabilir. Ayrıca sağlığınıza da özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayabilir; kontrol ve tedavinizi devam edebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınız, aşk yaşantınız ve yatırımlarınız adına zorlanmalar olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Uzun zamandır uğraştığınız işle ilgili gösterdiğiniz emek ve çabanın artık sonucunu almaya az kalmış gibi. Ancak bazı hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye yaklaşımlarınızı mesafeli kılacak durumlara da açıksınız. Yatırımlarınızla ilgili ise bugün yeni girişimde bulunmayın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün girişimler adına uygun olmasa da sorumluluklara ciddiyetle yaklaşamaya devam etmekte ve eksikleri tamamlamaktasınız. Beklentilerinizin dışında yaşanabilecek gelişmeler sizi zihnen yorabilir. Anlaşma, eğitim ve yolculuklarla alakalı işlerde risklerden uzak durmanız yerinde olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Başlatmış olduğunuz girişimler, üzerinde çalıştığınız anlaşma ve sözleşmeler, eğitim veya kardeşlerle ilgili aldığınız sorumluluklarınız yeniden değerlendirebilirsiniz. Ancak istediğiniz hızda ilerlemeniz zor olabilir. Ayrıca gelecekle ilgili beklentilerinizi parasal alandaki koşullar olumsuz etkileyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal anlamda riskli bir gün olabilir. Önemli kararları almamalı; eksikleri tamamlamaya ve değerlendirmelerinizi yapmaya zaman ayırabilirsiniz. Sizi beklentiye iten veya çok emek harcamanızı gerektiren işlerle ilgili ise artık sınırlarınızı ve yapabileceklerinizi belirlemiş olarak hareket edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Her ne kadar koşullar sizden yana gibi gözükse dahi bugün işlerinizi istediğiniz gibi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara açıksınız. Riskleri doğru hesaplamalı; kontrolünüz dışında olabileceklere karşı tedbiri elden bırakmamalısınız. Otoritelerden gelebilecek kısıtlanmalar olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Henüz kendinizi veya içten içe hazırlığını yaptığınız işleri istediğiniz gibi ortaya koymak için günün ilk bölümü erken olabilir. Akşam saatlerine doğru daha özgüvenle hareket edebilirsiniz. Ayrıca bugün gerek parasal gerekse de duygusal paylaşımlar adına riskli koşullar var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Başlatmış olduğunuz grup çalışmaları, işe dair hedefleriniz ve size bağlı olan ekibe ait durumları bugün istediğiniz şekilde yönlendiremeyebilirsiniz Karşınıza çıkan fırsatları kariyeriniz veya toplumsala alandaki konumunuz için doğru kullanmaya çalışmalısınız. Riskleri minimumda almak lehinize olacaktır.