Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gelişmelere müdahele etmek yerine uyum, denge ve işbirliği içinde kalmanız gerekiyor. Gün içinde yaşanan ani olaylara cesaretimizi ve neşemizi koruyarak karşılık verebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren maddi konular, duygusal paylaşımlar daha fazla hayatınızda yer alacak; tutkularınızı kontrol altına almakta zorlanacaksınız. Aile ve yuvaya dair girişimlerde bulunmanı gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatında uyumlu davranarak; çalışma arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmanız gereken bir gündesiniz. Bugün alacağınız kararları ve yapacağınız anlaşmaları ertelemeli; fırsatları kaçırma telaşına girmeden sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkiler önem kazanacak. Anlaşmaların ve sözleşmelerin alt zeminini hazırlayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk ve sosyal yaşamdaki hareketlilik biraz duruluyor, yaşananları değerlendirerek sonuç çıkarmaya çalışabilirsiniz. Artık daha uyumlu ve dengeli ilişkiler peşinde olabilirsiniz.. Akşam saatlerinden sonra değişen koşullarla birlikte işe, rutin uğraşlarınıza daha fazla yer vermek zorunda kalabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmak için çaba içine girebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Son günlerde ev ve aileyle ilgili yaşadığınız gelişmeleri değerlendirmeli,  başlattığınız girişimleri takip etmeli; bugün yeni bir hamle yapmaktan uzak durmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde duygusal konularda yeni bir süreç içine gireceksiniz. Sevdiklerinizi korumak için mücadele içine girebilir, romantik ilişkilerde karar aşamasına gelebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Birkaç gündür devam eden yoğun iletişim trafiği sizi zihinsel olarak yormuş olabilir. Aniden gelişen olaylara karşı iyimserliğinizi muhafaza ederek durumu değerlendirebilirsiniz.  Uğraştığınız konularla ilgili yeni bir girişimde bulunmadan artık takip sürecini başlatabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren evinizi, ailenizi içine alan konulara hassasiyetle yaklaşmanızı gerektiren gelişmeler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konularda gelir gider dengesini sağlamak tüm gün sizi meşgul edebilir.Olaylar kontrolünüz dışında gelişmesine rağmen umudunuzu kaybetmeden değerlendirme yapabilir, uyumunuzu ve işbirliklerini sürdürebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra değişen koşullarla birlikte daha tutarlı ve stratejik davranabilir, hedefleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ay hâlâ burcunuzda ilerlemekte fakat bugün yeni girişimlerde bulunmaktan kaçınmalı; yaşamakta olduğunuz olayları akıllıca değerlendirebilmelisiniz. Uyumlu ve dengeli davranarak işbirliklerini muhafaza edebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde maddi konular gündeminizde daha fazla yer alabilir, iş ve sosyal hayatınızı ilgilendiren girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yeni bir girişimde bulunmak için akşam saatlerini beklemeli, yaşamınızda ki gelişmeleri değerlendirmeli ve uyumlu davranabilmelisiniz. Sonrasında burcunuza geçen Ay sizi daha kararlı ve güçlü kılacak, isteklerinizin peşinden tutkuyla gidebileceksiniz. Görüş ve inançlarınız doğrultusunda harekete geçecek ve hayatınızla, ilişkilerinizle ilgili girişimlerde bulunabileceksiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gün içinde hedeflerinizi gözden geçirebilir; eksik bıraktığınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gruplar ve ekip çalışmalarında istediğiniz ilerlemeyi kaydetmekte zorlansanız da girişimleriniz için alt zemin hazırlığında bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra içinize döneceğiniz ve kendinizle yalnız kalmak isteyeceğiniz bir sürecin içine girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatın içinde aktif olmanıza rağmen işbirlikleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Çalışmalarınız veya anlaşmalarla ilgili değerlendirmeler yaparak, eksiklerinizi giderebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren gruplar, arkadaşlar hayatınızda daha fazla yer alacak. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için ortaklıklar kurabilir, karşınızdakilerden destek alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Girişimleriniz hız kesebilir, durumunuz gelecek olan haberlere bağlı olabilir. Fakat iyimserliğinizi ve umudunuzu yitirmeden uyumlu davranabileceksiniz.  Attığınız adımların sonuçlarını alarak, değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerindekariyerinizi ve sosyal konumuza etkileyecek gelişmeler yaşanabilir, beklediğiniz haberle gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal krizlere ürettiğiniz çözümlerin sonuçlarını alabilir, işbirliği yaptığınız kişilerle uyum ve dengeyi bulabilirsiniz. İşlerinizde eksikleri tamamlamak ve girişimleri gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Akşam saatlerinden itibaren aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilir, size keyif veren ve yaratıcılık gerektiren çalışmalarla ilgilenebilirsiniz.