Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Farkındalığınızın artmasına neden olabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan durumlara ani tekiler vermenizde olasılıklar dahilinde görünüyor. Kendinizi yenileyeceğiniz koşulları lehinize değerlendirebilirsiniz. Ancak düşünmeden atmaktan kaçının. Günün ikinci yarısında para meseleleri gündeminizde.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümünde kendi iç dünyanızda gerilimli olabilirsiniz. Cesaret etmekten çekindiğiniz durumlar sizi içsel bir çatışmaya itebilir. Ancak günün ikinci yarısından sonra burcunuza ilerleyen Ay ile kontrolü ele alabileceğiniz koşullar var. Maddi manevi tatminiz ve güvenliğiniz odaklı hareket edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Belirlediğiniz hedef ve amaçların değişmesine neden olabilecek durumlar söz konusu. Bağlı olduğunuz grup içindeki çalışmalarınızda sizi farkındalığa zaman zaman da bazı uyanışlara ve düzen değişikliğine sürükleyecek gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinden sonra kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşam içinde değişimler içindesiniz. Aniden işinizle ilgili kararlar alabilir veya aile içinde bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Tek başınıza ve bireysel hareket etmekte zorlanmayacaksınız. Günün ikinci yarısından sonra kendinizi daha huzurlu hissedeceğiniz zamanlar var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde hazırlıklarını tamamladığınız işlerle ilgili son kontrollerinizi yapabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili aniden gelişen durumlar yeni planlar gerektirebilir. Günün ikinci yarısında ise iş hayatında öne çıkabilirsiniz. Maddi manevi konforunuza yönelik gelişmeler gündemi meşgul edebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gerek parasal gerekse de duygusal paylaşımlarınızda sizi yenileyen zaman zaman da yoran durumlarla uğraşabilirsiniz. Ani ve beklenmedik şekilde ortaya çıkan gelişmelerden dolayı kendinize yeni bir yol haritası çıkarabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yurtdışı, yolculuklar ve hukuksal işlerle uğraşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdaki kişilerin gerek sözleri gerekse de davranışları sizde bazı farkındaklıklara neden olabilir. Oluşan yeni şartlar doğrultusunda işbirlikleri ve ortaklıklarınızla ilgili ise düzenleme ve yeni yapılanmalar içinde olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise işin finansal boyutuyla meşgul olabileceğiniz koşullar var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma koşullarınızın her an değiştiği, belli bir çizgi de ilerlemekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Ayrıca şartlarınıza yenilik getirecek hiç hesapta olmayan durumlarla uğraşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise ikili ilişkiler ve işbirlikleri öne çıkabilir. Maddi manevi güven ve istikrar arayışında olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Size keyif veren yolculuklar, sevdiğiniz kişiyle veya çocuklarınızla paylaşımların öne çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aniden ve beklenmedik şekilde gelişen durumlara uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise maddi manevi sorumlulukların ağır basacağı durumlar söz konusu olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve, aileye ve işe ait alanlarda ortaya çıkan beklenmedik durumlara karşı yeni düzenlemelerde bulunmanız gerekebilir. İşin içinde parasal konuların yanı sıra duygusal paylaşımlarla ilgili durumlar olabilir. İlk etapta kontrolünüz dışında gelişen koşulları günün ikinci yarısında yoluna koyabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eğitim, yolculuklar ve anlaşmaları içeren konularda beklenmedik durumlar oluşabilir. Zihnen sizi gerilime iten gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise alıştığınız düzen ve sistemle alakalı yeni gelişmeler var. Güven sorunundan dolayı maddi manevi huzurunuz olumsuz etkilenebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günün ilk bölümünde gelir ve giderlerinizle alakalı yeni durumlar söz konusu. Beklenmedik bir borç çıkabileceği gibi bir ödemeyi de tahsil edebilirsiniz. Düşünmeden alacağınız kararlar riskler barındırabilir. Günün ilerleyen zamanlarında temkinli olabilir; ayağınız sağlam yere basarak ilerlemek istyebilirsiniz.