Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eve, aileye ait konularla fazlasıyla meşguliyetler içinde olabilirsiniz. Ani tepkiler veya beklenmedik gelişmeler güne damgasını vurabilir. İlişkileriniz açısından da gergin anlar yaşanabilir. Ancak daha önce cesaret edemediğiniz şeyleri yapacak gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle bağlarınızın ve iletişiminizin artacağı birgün olabilir. İfade etmekten kaçındığınız duygu ve düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz. İlerleyen zamanda durumu toparlamanıza karşın akşam saatlerinde doğru yeniden gerilime açık gelişmeler oluşabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konular, harcamalar, alacak ve borçlar gündeminizdeki yerini korumakta. Değişken koşullar sabah saatlerinde ani kararlar almanıza ve düşünmeden hareket etmenize neden olabilir. Aile kaynaklarından yararlanmak isteyebilir bu yüzden yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi iyi ifade etmenize olanak sağlamakla birlikte duygusal olarak dalgalanmalar yaşatabilir. Sabah saatlerinde ilişkilerle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatın gerekliliklerini yerine getirmekte zorlanacağınız durumlar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde kendi iç dünyanızda olmak, duygularınızı tartmak isteyebilirsiniz. Eve, aileye veya sevdiklerinize dair konular bilinçaltınızı kurcalıyor olabilir. Sabah saatlerinde yurtdışı, eğitim veya istek ve arzularınızı içine alan durumlarda sizi pek tatmin etmeyecek durumlar yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlar veya aileniz gün boyunca ilgi göstermeniz gereken kişiler olabilir. Ayrıca eve ait konularla ilgili durumlar da sizi oyalayabilir. Sabah saatleriniz telaşlı ve finansal işlerle geçerken günün ilerleyen saatlerinde ritminiz değişebilir. Akşam saatleri ise duygusal olarak yoğun geçebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal hayatınız açısından hareketli geçecek birgün sizi beklemekte. Eve, aileye ait konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerin bireysel isteklerine odaklı tutumu sabah saatlerinde bazı gerilimlere yol açsa dahi ilerleyen saatlerde alttan alarak koşulları toparlayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün duygularınızın yükseldiği, hassas hissettiğiniz anları fazlasıyla yaşayabilirsiniz. Anılarınız canlanırken bir yandan da gelecek hakkında hayaller kurabilirsiniz. Sabah saatlerinde sağlığınız veya iş ortamında yaşanacak sıkıntılı durumlar ilerleyen saatlerde düzelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eviniz, aileniz için yapacağınız harcamalar bütçenizi aşabilir. Çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiyle ilişkilerinize sabah saatlerinde dikkat etmelisiniz zira gerilime açık durumlar söz konusu. Akşam baskı altına alan beklenmedik gelişmeler tepkili hareket etmenize neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortaklıklar ve işbirliklerinin öne çıktığı zamanlar geçiriyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin tavır ve davranışları sizi etkileyebilir; rekabete itebilir. Hassas ve duyarlı davranmalısınız. Akşam saatlerinde duygularınızı harekete geçirecek ve baskı yaratacak beklenmedik gelişmeler sizi fevrileştirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ailevi konular, yardım çalışmaları veya yapılması gereken işler üzerinizde sorumluluk hissetmenize neden olabilir. Duygusal olarak kendinizi yük altında hissedebilirsiniz. Emek harcayarak üstesinden gelebilecek konumdasınız. Akşam yaşadığınız stres yorgun düşmenize neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün fazlasıyla duygularınızın etkisi altında hareket edebilirsiniz.  Sevdiğiniz kişi ve çocuklarınızdan kaynaklı durumlar gerek ilişkileriniz gerekse de para durumunuzda hareketlenmeye yol açabilir. Akşam beklenmedik durumlar duygusal dalgalanmalarınızı arttıracak boyuta çıkarabilir.