Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün özgüveniniz yüksek olduğundan, kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayarak, ön plana çıkabilirsiniz. Fakat ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde fazla düşünmeden harekete geçebilir, karşınızdakilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. İş ve sosyal hayatın getirdiği baskılarla mücadele etmeniz gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Olayları kontrol etmekte zorlanmanızın sebebi görüşlerinizi ifade edememeniz ya da aynı düşünceyi paylaştığınız kişilerden baskı görmeniz olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda anlaşmazlık yaşadığınızda uzlaşmaya yanaşmayarak, bir anda kopabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünmelisiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedeflerinize varmak için attığınız adımlarda finansal baskılarla karşılaşmanız, sizi mücadeleye zorlayabilir. Girişimlerde bulunurken ani ve bireysel kararlar almanız ve uzlaşmaya yanaşmamanız, bir anda anlaşmaların sonlanmasına neden olabilir. Sevdiklerinizle aranızda gerilim yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün iş ve sosyal hayatınızda çok aktif, becerikli ve girişimci olabilirsiniz. Fakat ani hareket etmeniz ve bireysel kararlar almanız fikir ayrılıkları ve sonlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Her türlü ilişkide uzlaşma yolunu açık tutmalı, aklınıza estiği gibi davranmak yerine görüş birliğine varmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken başkalarının fikirlerine de saygı duymalısınız. Çalışma ortamınızdan kaynaklanan baskı sizi fevri tavırlar sergilemeye yöneltebilir. Her konuda rekabete açık olmanız size başarı getirebilir fakat uzlaşmaya yanaşmazsanız son anda planlarınız bozulabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Banka, sigorta, vergi, kredi ve miras gibi konularda atılacak adımları tek başınıza organize edebilir, içinde bulunduğunuz krizleri çözebilecek orijinal fikirler üretebilirsiniz. Fakat anlaşmalarda ve işbirliklerinde rekabetçi ve bireysel tavırlarınızdan dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz.  Ortaklıklarda daha uzlaşmacı davranmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; kontrolün sizde olmadığına işaret etmekte ama işbirliğini devam ettirerek taleplerinizin yerine gelmesini sağlayabilirsiniz. Karşınızdakilerle uzlaşmak için taviz vermeniz gerekebilir. Düşmanlıklarla karşılaşmanız üstünüzde ki baskıyı artırdığındanbeklenmedik sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Fazla hareketli, aktif ama yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Çalışma ortamınızda girişimlerde bulunabilmek için başkalarını ikna etmeniz gerekebilir, fikir ayrılıkları üstünüzde baskıya yol açabilir. Dedikodular ve gizli düşmanlıklar sinirsel gerginliklere, çatışmalara ve anlaşmaların bitmesine yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Risk almaya hazır olduğunuzdan maceraya girebilir, heyecan peşinde koşabilirsiniz. Size keyif verecek orijinal fikirler üretebilir, yaratıcı enerjinizi harekete geçirebilirsiniz. Fakat hem ekonomik zorunluluklar hem de sevdiklerinizin istekleri sizi ödün vermeye zorlayabilir, tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yaşamınıza dair önemli kararlar alırken tamamen bireysel davranabilir, ailenizin ya da çevrenizdekilerin fikirlerine önem vermeyebilirsiniz. Olayların gidişatı istediğiniz yönde ilerlemediğinde uzlaşmaya varabilmelisiniz. Ani gelişmeler farkındalığınızı artırabileceği gibi anlaşmaları da sonlandırabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Alacağınız haberler sizi şaşırtarak, ani kararlar almanıza yol açabilir. Sürprizler karşısında sakinliğinizi muhafaza etmeli, karşıt görüşlerin de fikrini almalısınız. İletişim kazalarına dikkatli olmalı, anlaşma zemini bulmak için çaba sarf etmelisiniz. Şartların sizin kontrolünüzde olmaması çatışmalara yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ve yeni gelir kaynakları elde edebileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Fakat harcama yapmanız gereken konularda, finansal yükünüzü çoğaltacak çıkışlardan kaçınmalısınız. Ortak gelirleri kullanırken karşınızdakinin de fikrini almalısınız.