Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün sabaha karşı gerçekleşecek olan Dolunay; kardeşleriniz, yakınlarınız, iletişim, yolculuk, eğitimle alakalı işlerinizde bazı sonuçlanmaları beraberinde getirebilir. Ancak bu alandaki uğraşlarınızda henüz tam anlamıyla çözemeyeceğiniz bazı belirsiz durumlara da açık olabilirsiniz. Seçenekleri iyi irdelemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabaha karşı gerçekleşecek olan Dolunay; bütçenizi, alacak ve borçlarınızı ilgilendiren alanda etkin olabilir. Hedef ve isteklerinize ulaşmak isterken planladığınızdan fazla maddi manevi harcama ve fedakarlıkta bulunmuş olduğunuzun farkına varabilirsiniz. Ortak gelirlerde bazı kısıtlanmalar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay; kendi istek ve arzularınıza önem verirken karşınızdaki kişileri de gözetmeniz gerektiğine işaret etmekte. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleriyle ilgili bir süredir üzerinde durduğunuz konular nihayete ulaşabilir Ancak yanılgı ve aldanmalara da açıksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İç dünyanızı, bilinçaltı istek ve arzularınızı aynı zamanda kontrolünüz dışında gelişebilecek durum ve olayları anlatan alanda gerçekleşecek olan Dolunay ile karşı karşıyasınız. Fazla düşünmeden atacağınız adımlar sonradan sizi huzursuz kılabilir veya sağlığınızı etkileyebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, gayrimenkul, aile yaşantınızla ilgili başlatmış olduğunuz girişimler bugünkü Dolunay ile birlikte bir sonuca ulaşabilir. Ancak koşullar beklentilerinizin dışında olumlu veya hayal kırıklığı yaratacak şekilde gelişebilir. Ayrıca çocuklarınız, aşk hayatınızla ilgili ise de bazı idraklar söz konusu olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünkü Dolunay; iletişim, eğitim, bilgi paylaşımı, anlaşma, yerleşim ve kardeşlerinizi içine alan uğraşlarla ilgili konularda size yeni farkındalıklar getirebilir. Ayrıca eve, aileye ve kariyere dair girimlerle ilgili bazı kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşamanız olası. İçinde bulunduğunuz koşulları iyi değerlendirmeye bakın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah karşı gerçekleşecek olan Dolunay; yurtdışı, eğitim, yolculuklar, medya ve hukuk işlerinizde bazı nihai durumlar getirebilir. Ayrıca ortak gelirler, vergi, sigorta gibi işlerinizde sürüncemede kalmış konulara çözüm getirebilirsiniz. Sizi yanıltan ve fedakarlığa sürükleyen gelişmelere açıksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kişisel girişimlerinizin Dolunay ile birlikte size ne değer kattığının farkına varabilirsiniz. Ortak gelirler, duygusal paylaşımlar veya iç dünyanızdaki düşüncelerinizi etkileyecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi yanıltan ve hayalkırıklığna sürükleyecek kişi ve durumlara karşı temkinli olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geri planda sürdürdüğünüz iş, sağlıksal bir konu, ilişki veya aileye ait gelişmelerle ilgili bugün bir açılım söz konusu olabilir. Karşınızdaki kişilerden gelebilecek öneri veya haberlerle nihai bir karara varabilirsiniz. Ancak sizi yanıltan veya beklediğiniz desteği görmeyeceğiniz durumlar kararsız kılabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah karşı gerçekleşecek olan Dolunay hedefleriniz, arkadaş gruplarınız ve işten beklediğiniz gelirlerinizle ilgili konularda başlatmış olduğunuz girişimlerle ilgili sonuçlanmalar getirebilir. Ayrıca sağlığınız, çalışma koşullarınızla ilgili bazı belirsiz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızdaki dönüşüm bugün gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte farklı bir boyut kazanabilir. Ayrıca arkadaş çevrenizden biriyle dostluğunuzu yeniden gözden geçirebilir veya yakın bir ilişki yaşama şansını bulabilirsiniz. Ancak sizi hayal kırıklığına uğratabilecek durumlara karşı dikkatli olun.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kariyer hayatınızı ve statünüzü geliştirmek için başlatmış olduğunuz girişimlerin sonuçlarını bugün gerçekleşecek olan Dolunay ile alabilirsiniz. Koşulların değişkenliği yönünüzü belirlemenizde zorlanmalara neden olabilir. Eve, aileye ait konularda ise bazı ikilemlerin yanı sıra bir taşınma gündeme gelebilir.