Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (26.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün üstünüzde oluşan duygusal baskı, hayatınızda değişiklikler yapmak istemenize neden olabilir. Kariyer yaşamınızda üstlerinizden veya sosyal hayatınızdan kaynaklanan talepler karşısında kendinizi ifade edemeyebilir, eviniz ve aileniz için mücadele ermeniz gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dün aldığınız kararlar doğrultusunda bugün harekete geçmek isteyebilirsiniz fakat düşüncelerinize karşı gelişen muhalefet duygusal tepkiler vermenize neden olabilir. Aldığınız ani ve gizli haberler görüşlerinize uygun olmayan tavırlar veya konuşmalar yapmanıza yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kredi, vergi, sigorta veya borçlarla ilgili finansal konuların üstünüzde oluşturduğu baskıyla, geleceğe dair hedeflerinizde ani değişiklikler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve gruplarla aranızda ekonomik sorunlardan dolayı çatışmalar ve duygusal kopmalar yaşanabilir, engellerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yoğun bir gün geçirecek olabilirsiniz fakat enerjiniz de yüksek olacaktır. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de bulunduğunuz kişilerin duygusal baskısı karşısında iş ve sosyal hayatınızda ani değişikliklere gidebilirsiniz. Yaşamınızın kontrolünü ele alarak attığınız adımlarda mücadele etmeniz gerekebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma arkadaşlarınız ve ortamınızdan kaynaklanan baskı, görüş ve düşüncelerinizi değiştirmenize neden olabilir, yolculuklar ve eğitimlerde aksamalar yaşanabilir. Aileniz için mücadele gerektiren konularda harekete geçmek isteseniz de bugün eliniz kolunuz bağlı hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdiklerinizin ve sorumluluklarınızın baskısı duygusal hedeflerinizin değişmesine ve finansal krizlere neden olabilir. Ani tavır değişiklikleri gösterebilirsiniz. Gruplar içinde yapıcı ve kollayıcı olsanız da her şeyi kontrol edemeyerek arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızdaki hareketlilik duygusal iniş çıkışları da beraberinde getirebilir. Aile ve yuvadan kaynaklanan baskı ve sorumluluklar ilişkilerde ani değişikliklere ve çatışmalara neden olabilir. Karşınızdakilerin tavırları her ne kadar farkındalığa yol açsa da kırılmanıza da yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün duygusal baskı ve sömürüler karşısında düşüncelerinizi değiştirmeye zorlanabilir, çalışma ortamınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye çalıştığınızda engellenmeniz ya da yolculuklar, eğitim gibi konularda mücadele etmeniz sizi yorabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ailenin ortak kaynaklarında yaşanan dalgalanma, ekonomik konularda üstünüzde oluşan baskı, keyif alanlarınızı ve hobilerinizi değiştirmenize neden olabilir. Sevdiklerinizle ekonomik konular ve harcamalardan dolayı çatışma yaşayabilir, duygusal krizler içinden çıkış için desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin duygusal dalgalanmaları, huzursuzluklara, çatışmalara ve hatta aile içinde değişikliklere neden olabilir. Karşınızdakileri duygusal olarak beslemeniz gerektiğinin farkına varamayarak, baskıcı ve kırıcı davranabilirsiniz. Evle ilgili konularda ani değişiklikler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda çatışmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz, iş ortamınızda ki değişimler üstünüzde duygusal baskı yaratarak, ani çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Bugün alacağınız haberler, yapacağınız görüşmeler ya da anlaşmalarla ilgili şartların sürekli değişmesi sıkıntı yaratabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sevdiklerinizin desteğini alarak, görüş ve düşünceleriniz için mücadele edebilirsiniz. Fakat içinde bulunduğunuz grupların ve arkadaşlarınızın baskısıyla duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yaşanan çatışmalar ekonomik değişimlere neden olacağından kararlılık gösteremeyebilirsiniz.