Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah sorumlulukları yerine getirirken zorlanabilirsiniz. Fakat öğleden sonra çalışmalarınızda ve görüşmelerinizde ilerleme kaydedebilir, işlerin fazla çaba harcamadan yolunda gittiğini görebilirsiniz. Ayrıca beden sağlığınızı ilgilendiren alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne finansal zorlukları aşmak için mücadele ederek başlayabilirsiniz. Çocuklarınız, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle keyifli bir süreç geçirmek için yaptığınız planlar önce ertelense de sonrasında kolaylıkla akabilir. Görüş birliğiyle içinde olduğunuz kişiler sağlam girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşbirliği yaptığınız ya da danıştığınız kişilerden beklediğiniz desteği görememeniz eve, aileye ve gayrimenkule dair işlerinizde aksamalara neden olabilir. Fakat sonrasında görev ve sorumluluklarınızı yerine getirerekfinansal açıdan sağlam, verimli ve başarılı adımlar atabileceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bir gün öncesinin kararsızlığı yerini akılcı düşüncelere bırakabilir. Her ne kadar sabah saatlerinde gündelik programınızda aksamalar olsa da öğleden sonra işler kolaylıkla ilerleyebilir.  Eğitim, seminer ve bilgi alış verişlerini lehinize kullanabilir, uzun vadeli olabilecek anlaşmalar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konulardaki belirsizlikler bugün netlik kazanabilir. Sabah saatlerinde keyiflerinizden ödün verseniz de sonrasında alacak borç hesaplarınızı gerçekçi bakış açısıyla yapabilirsiniz. Ekonomik konularda ki gelişmeler lehinize olacak şekilde ilerleyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay; isteklerinizi yerine getirmenize yardımcı olmaya devam etmekte. Aileye dair sorumluluklar sizi yavaşlatsa da kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Bu dönemde başladığınız girişimler beklediğinizden ağır ilerlese de sonuçlarından kazançlı çıkacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün duygu ve düşüncelerinizi ifade edemeyebilir, özellikle sabah saatlerinde iletişim kuramayabilirsiniz. Ev, aile ve sevdiklerinizle ilgili gelişmelerde geri planda kalsanız da elinizden gelen desteği vereceksiniz. Olaylar kontrol dışı olsa da sizin lehinize olabilir, içten içe huzur bulabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerinde ekonomik sorumluluklar günlük programınızın aksamasına neden olabilir. Fakat ilerleyen saatlerde gruplar, dernek faaliyetleri ve arkadaşlarla yapılacak organizasyonlar size keyif verebilir. İletişim ve ikna becerilerinizin yüksek olması gelişmeleri lehinize çevirmenizi sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınız çok hareketli olmasına rağmen sabah saatlerinde bu tempoya uyum sağlayamayabilir, programınıza geç başlayabilirsiniz. Fakat ilerleyen saatlerde çalışmalarınızda başarı elde edebilir, özellikle maddi konularda akılcı ve sağlam girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Güne kontrolünüz dışında ki gelişmelerin getirdiği ertelemelerle başlayabilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar, akademik alandaki çalışmalar size yeni fırsat ve olanaklar getirebilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir arada olmak işlerinizin de kolay ilerlemesini ve başarılı olmanızı sağlayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize varmak için gösterdiğiniz çabanın engellenmesi sabah saatlerinde ufak krizlere yol açabilir. Fakat sonrasında maddi manevi paylaşımlar önem kazanarak sizi daha akılcı ve mantıklı olmaya yöneltecektir. Kontrol dışı gelişmeler endişelenmenize yol açsa da sizin lehinize ilerleyebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşınızdaki kişilere bağlı hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Güne başlarken engeller ve ertelenmeler yaşansa bile ilerleyen saatlerde yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi doğru yönlendirdiğini ve onların önerilerinin sizi hedeflerinize ulaştırabileceğini görebilirsiniz. Arkadaş ortamınız sizi destekliyor.