Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.02.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Sabah saatlerinde kararsızlık ve belirsizlik yaşayabilir, işlerinizin ilerlememesinden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise ev ve aile yaşamınız ön planda olabilir. Gayrimenkullerle ve taşınmayla ilgili konular gündeme gelebilir, aile fertleriyle beraber olmaktan hoşnut kalabilirsiniz. Milli ve manevi değerlerinizin sizin için önemli olabilir, daha duyarlı davranabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS

Bugün ekonomik koşullarınızla ilgili aldığınız kararları tekrar gözden geçirirken iyice kararsızlık yaşayabilir, girişimlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise duygusal iletişiminizde başarılı olabilir, yakın çevrenizle daha duyarlı bir ilişki kurabilir, kardeşlerinizi korumanız altına alabilirsiniz. Aile ve eve dair konularla ilgili haberler alabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS - 21 HAZİRAN

Yoğun geçen birkaç günün ardından özellikle sabah saatlerinde kendinize zaman ayırabilir, ihmal ettiğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak yeni gelir kaynakları elde etmek, maddi ve manevi değerlerinizi daha verimli kullanabilmek için çaba sarf edebilirsiniz. Duygusal ve ailevi konularda harcamalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ

Sabah saatlerinde bütün planlarınızı erteleyebilir, enerjiniz düşük olduğundan güç toplamaya çalışabilirsiniz. Öğleden sonra burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; sizi daha yaratıcı ve aktif kılacaktır. İlişkilerde romantik ve duygusal gelişmeler yaşanabilir, geleceğe dair umutla dolabilirsiniz. Yaşamınıza dair kararlar alabilir, önümüzde ki günlerde girişimlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

Günün ilk bölümünü elinizdeki işleri tamamlamaya ayırabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde yapacağınız ortak çalışmalarla gündemde olabilirsiniz. Öğleden sonra kendi içinize dönebilir; duygularınızla baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Size ihtiyacı olan yakınlarınızın yardımına koşmaktan ve gereken ilgi, şefkat ve merhameti göstermekten kaçınmayacaksınız.

BAŞAK  24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

Sabah saatlerinde yoğun bir tempo içinde olmanıza rağmen istediğiniz ilerlemeyi kaydedemeyebilirsiniz. Kendinizi bir karmaşa içinde bulabilir, ikilemler içinde kararsız kalabilirsiniz. Öğleden sonra olaylara daha duyarlı ve duygusal davranabilir, ailevi konular, evinizle alakalı işlerle ilgilenebilir; sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Geleceğe dair planlar içine girebilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL - 22 EKİM

Yapılacak işlerinizi planlamanıza rağmen sabah saatlerinde değişken koşullardan dolayı zamanlama sorunu yaşayabilir; verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Öğleden sonra iş konularına daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. Evinize, ailenize ve sevdiklerinize dair işlerle ilgilenebilir, kariyerinizle ve sosyal yaşamınızla ilgili girişimler gündeme gelebilir.

AKREP 23 EKİM - 22KASIM

Sabah saatlerinde finansal konularla ilgili girişimlerinizin sonuçlarını alabilir fakat ikilemlerin getirdiği krizlerle ve gerginliklerle de uğraşabilirsiniz. Koşulların değişkenliği ve bilgi akışındaki karmaşa temkinli davranmanızı gerektirebilir. Öğleden sonra kendinizi daha duygusal bir atmosfer içinde bulabilir; yaşama daha duyarlı ve hassas bir bakış açısı geliştirebilirsiniz.

YAY 23 KASIM - 22 ARALIK

İlişkiler ve ortaklıklardaki değişken koşullar sabah saatlerinde yeni karar almanıza ve yönünüzü belirlemenize engel olabilir. Karşınızdakilerin gerginliğinden ve kararsızlığından etkilenebilirsiniz. Öğleden sonra para konuları, alacak ve borçlarla ilgili gelişmeler gündeminizde daha fazla yer kaplayabilir. Finansal krizleri çözmek için harekete geçebilirsiniz.

OĞLAK  23 ARALIK - 20 OCAK

Sabah saatleri çalışma temponuz yoğunolmakla birlikte istediğiniz verimlilikte sonuç alamayabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız projeleri sonuçlandırmakta zorlanabilir, ikilemde kalabilirsiniz. Öğleden sonra işbirlikleri ve anlaşmalarla ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Karşınızdakilerle daha duyarlı ve hassas ilişkiler içinde olabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK - 19 ŞUBAT

Bugüne kadar ki çalışmalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz fakat kararsızlıklar ve belirsizlikler sürecin biraz daha uzamasına yol açabilir. Günün ilerleyen saatlerinde çalışma hayatınızda yeni düzenlemeler gerekebilir. Sağlığınızla ilgili sizi endişelendiren konularda kontroller yaptırabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlar gelişebilir, akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT - 20 MART

Ev, yerleşim ve ailevi konularla geçen birkaç günün ardından artık kendinize ve sevdiklerinize artık vakit ayırabilirsiniz. Fakat sabah saatlerinde devam eden gerginlik harekete geçmenizi engelleyebilir. Öğleden sonra aşktan yana beklentilerinizi gerçekleştireceğiniz olumlu koşullar içindesiniz. Yaratıcı çalışmalarda üretkenliğiniz artabilir.