Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.03.2015)

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Güne girişimlerde bulunmak, sevdiklerinizi korumak kollamak isteyerek başlayabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarına duyarlı olabilir; maddi manevi desteği verebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı ya da taşınmayla ilgili planlarınızda sorunlar oluşabilir.

BOĞA 21 NİSAN - 21 MAYIS

Kardeş, komşu ya da kuzenlerle iletişimde olabilir; eğitim konuları üzerine hassasiyetle eğilebilirsiniz. Gerçi aldığınız haberler planlarınızı tekrar gözden geçirmenizi gerektirse bile ilişkilerden ve işbirliklerinden alacağınız desteklerle yolunuza devam edebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS - 21 HAZİRAN

Hedef ve projelerinizin maddi yönünü de göz önüne alarak ilerleyebilir, hayallerinize varmak için adımlar atabilirsiniz. İdealleriniz için yapacağınız harcamalar sorunlara yol açarak, mücadele etmenizi gerektirebilir. Yeteneklerinizle isteklerinizin peşinden gidebileceksiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN - 23 TEMMUZ

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; yaşamınızın kontrolünü ele almak için adımlar atacağınıza işaret etmekte. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunabilir, kendi taleplerinizi kabul ettirebilmek için ısrarcı davranabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS

Geleceğiniz için atacağınız adımların içten içe endişesini taşıyabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak düşünmek rahatlatıcı olabilir. Görüşleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunurken kontrol edemediğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

Bugün grup veya aile içinde yapılacak organizasyonlarda yer alabilir; yardım amaçlı çalışmalar yapabilirsiniz. Gelirlerle ilgili tek başınıza karar almak isteyebilir, kontrolsüz borçlanmalara kalkışabilirsiniz. Ortağınızdan alacağınız destekle hedeflerinize ulaşacaksınız.

TERAZİ  24 EYLÜL - 22 EKİM

İş ve sosyal hayatınızda yardımsever ve koruyucu tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden alacağınız destekle hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Finansal işbirliklerinden fayda görebilirsiniz.

AKREP  23 EKİM - 22 KASIM

Eğitim, yurtdışı işler ve yolculuklarla alakalı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hedef ve projelerinize yoğunlaşmak günlük programınızı aksatmanıza neden olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda yoğun iş temposundan dolayı gerilim yaşanabilir.

YAY 23 KASIM - 22 ARALIK

Maddi manevi paylaşımlarda ufak krizler yaşanabileceği için duygusal davranmaya eğilimli olabilirsiniz. Sevdikleriniz ya da hobileriniz için yaptığınız harcamalar gerilime yol açabilir. Sezgilerinizin yardımıyla isteklerinizi yerine getirebilirsiniz.

OĞLAK  23 ARALIK - 20 OCAK

Bugün karşınıza çıkan kişilerin, eşiniz ya da ailenizin talepleri duygusal gerilime neden olabilir. Şartları siz belirleyemediğiniz için hedeflerinize varmakta zorlanabilirsiniz fakat sevdiklerinizin ve yakın çevrenizin desteği ile mücadelenize devam edebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK - 19 ŞUBAT

Sağlığınıza özen göstermeli; dinlenmeye vakit ayırmalısınız. Sözel tartışmalar içine girmekten kaçınmalı bir anda tepki vermemelisiniz. Zaten hem ailenizin desteği hem de sezgilerinizin gücüyle yeni başlangıçlara kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT - 20 MART

Duygusal yaklaşımınız aşk hayatınıza ve çocuklarla ilişkinize yeni bir boyut getirebilir. Bugün hobilere, yaratıcı çalışmalara ve şans oyunlarına vakit ayırabilirsiniz. Gelir kaynaklarınızı artırmak için risk alarak atacağınız adımlar gerilime neden olabilir.