Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün kendinizi şımartmak isteyebilir, kişisel bakımınız ve lüks için harcamalar yapabilirsiniz. Bir anda harekete geçmek için heveslenmenize rağmen gelişen olaylar karşınıza engeller çıkarabilir. Sahip olduğunuz maddi değerleri muhafaza ederken, aldığınız haberler riske girerek kazanç elde etmek istemenize yol açabilir. Hayattan keyif almak için inat etmemeniz gerekiyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile ve eve dair konulardaki girişimleriniz inatçı tavrınızdan dolayı engellenebilir, öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor. Gayrimenkul alım satımıyla veya taşınmayla ilgili hevesle harekete geçmenize rağmen karşılaştığınız olaylar sizi durdurabilir. Ani gelen fırsatlar  ticari işbirliklerinin yolunu açarak farklı kazanç yolları bulmanızı sağlayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün alacağınız haberler heveslenmenizi ve yeni ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir. Kontrolünüzde olmayan kadersel gelişmeler kısa yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarda önünüze engel çıkarabilir. Öfkenizi kontrol ederek çatışmalardan uzak durmalısınız. Neşenizi ve iyimserliğinizi korumalı, kendinize olan inancınızı ve güveninizi yitirmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ekonomik konularla ilgili girişimleriniz risk içerdiğinden huzurunuz kaçabilir,  uzun vadede kendinizi güvende hissedebilmek için yaptığınız yatırımlarda beklenti içine girebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edememeniz çatışmalara yol açsa da ani gelen fırsatlar gizli işbirliklerine girmenizi sağlayabilir. Yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; kendinizi ifade ederek, ön plana çıkabileceğiniz bir güne işaret ediyor. İş ve sosyal hayatınızda ki girişimlerin engellenmesi çatışmalara yol açabilir. Fakat içinde olduğunuz sosyal gruplardan ve arkadaşlarınızdan alacağınız destekle kendinize güveninizi muhafaza edebilirsiniz. Yine de fazla inatlaşmamalı, uzlaşmacı davranmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün harekete geçmek ve olayları kontrol etmek için uygun olmayabilir. Düşüncelerinize karşı gelişen muhalif fikirler gerilime neden olsa da öfkenizi yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Gelişmeleri değerlendirmeniz ve inat etmemeniz sizin için daha doğru olacaktır. İş ve sosyal hayatta sizi destekleyen kişilerin fırsatlar getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlarınızla ve gruplar içinde aktif olacağınız, sosyal hayattan keyif alacağınız bir gündesiniz. Kendinizi güvende hissetmek için risk almamayı ve harekete geçmemeyi tercih etmeniz geleceğe dair planlarınızın da aksamasına yol açabilir.  Fakat fikir alış verişinde bulunduğunuz ve aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteği ile iyimserliğinizi koruyabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşınızdakilerin görüşlerinde ısrar etmesi sizin de harekete geçmenizi engelleyebilir. Finansal konularda iyimser ve cesur adımlar atabileceğiniz destekler alarak, kariyerinizde olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdaki girişimlerin işbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından engellenmesi öfkelenmenize neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda alışkanlıklarınıza sıkı sıkıya bağlı olmanız harekete geçmenizi engelleyebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle inatlaşmadan kaynaklanan çatışmalar yaşayabilir, görüşlerinizden dolayı öfkeye maruz kalabilirsiniz. Size destek olan uzmanların sözlerine kulak vermeli, işbirliklerinin ve ilişkilerin yardımıyla harekete geçmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar finansal açıdan zorlanmanıza neden olabilir. Konforunuzdan ödün vermemek için inat etmeniz geleceğinizi de olumsuz etkileyebilir. Olaylara uzun vadeli ve derinlemesine bakabilmelisiniz. Beraber çalıştığınız kişiler ya da akrabalarınız  krizleri çözmenize destek olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün işbirliği içinde olmanız, karşınızdakilerin şartlarına uyum sağlamanız gerekebilir. Aile ilişkilerinde yaşanan inatlaşmalar çatışmalara neden olsa da siz iyimserliğinizi yitirmeden harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinizden aldığınız destekle ve yeteneklerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevreyle ilişkilerde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizde ısrarcı davranmanız, günlük programınızı yetiştirememenize neden olabilir. Yolculuk, eğitim ya da anlaşmalarda ertelenmeler yaşanabilir. Fakat ailenizin desteğini alarak olayları kontrol edebilir ve çözüme ulaşabilirsiniz.