Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal hayatınızda atacağınız sağlam adımlar kazançlarınıza da olumlu yansıyabilir. Otorite sayılacak kişilerden destek alarak, yeteneklerinizi açığa çıkarabilir; kariyerinizin geleceği için yatırımlara yönelebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirirken hayallerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün kendinizi arkadaş grupları içinde rahatça ifade edebilir; konsantrasyon sağladığınız işlerde başarılı olabilirsiniz. Hayat görüşünüz ve inançlarınız doğrultusunda kararlı bir şekilde ilerleyebilir; eğitim, yurtdışı, medya gibi konularda sizi geliştiren şartlarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda kararlı, sağlam ve akılcı adımlar atmak için harekete geçebilir, ortak olduğunuz gelirler, gayrimenkul, vergi gibi konulara yoğunlaşabilir; belki aile büyüklerinden destek isteyebilirsiniz. Ancak istediğiniz şartları oluşturmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin disiplinli ve kararlı tavırları sizi de etkileyebilir. Bugün geleceğinizi ilgilendiren yatırımlar için işbirliklerine girebilir; sağlam adımlar atabilirsiniz. Temkinli olmanıza rağmen hayallerinizi de gerçekleştirmeye yönelik davranabilirsiniz. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş yükünüz ağır olmasına rağmen planlı davranarak üstesinden gelebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden kariyeriniz için gerekli desteği alabilirsiniz. Koşullarınızı sağlam zemine oturtmak için daha verimli olabilirsiniz. Var olan sağlık sorununuzla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sevdiklerinizin sorumluluğunu almaktan keyif alabilir, hem kendiniz hem de onlar için en akılcı olanı yapmaya çalışabilirsiniz. Karşınızdakilerin uyumlu ve anlayışlı tavırları daha rahat işbirliği kurmanızı sağlayabilir. Yurtdışı, seyahatler ve akademik çalışmalarla ilgili somut adımlar atabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evin ve ailenin işlerini sizin halletmeniz gerekebilir. Gayrimenkullerle ilgili kararlar alabilir, aile içindeki sorumlukların finansal yükünü taşıyabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili girişimlerinizde akılcı, planlı ve sağlam adımlar atmak isteyebilir, kendinizi güvenceye alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Düşüncelerinizde planlı ve kararlı olmak; yapacağınız görüşme ve anlaşmalara olumlu yansıyabilir. Verimli işbirliklerine girişebilir, size keyif veren sohbetler içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerin sizi desteklemesiyle daha hesaplı davranarak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kazançlarınızı değerlendirmek, harcamalarınızı planlamak için uygun bir gün olabilir. İşten gelen gelirleri sağlam yatırımlara dönüştürebilir, evinizle ve ailenizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Maddi konularda desteklenerek akılcı adımlar atabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiklerinizle ve çocuklarla ilişkinizde kendinizi huzurlu ve güvenli hissedebilir; maddi açıdan sizi tatmin edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi yapacağınız görüşmelerde kullanabilirsiniz. Bugün yaşamınızın kontrolü sizde olduğundan isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendi içinize kapanma isteğiniz ağır basabilir, sorumlulukların getirdiği baskı ile başa edecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Kazançlarınızdaki belirsizliğe rağmen yatırımlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ailenin de desteğiyle geleceğinizi daha rahat planlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için somut adımlar atabilir, içinde bulunduğunuz gruplarla fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Kardeşlere ve yakın çevrenize destek veren tavırlar içinde olabilirsiniz. Yaşamsal sorumluluklarınızı yerine getirmek için sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz.