Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.05.2015)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Son birkaç günün karmaşasına bir düzen vermeye çalışarak, elde kalan işleri tamamlayarak ve her zamanki uğraşlarınızla ilgilenerek günü geçirebilirsiniz. Eşinize, dostunuza ve yakınlarınızın ihtiyaçlarına duyarlı olabilir, çevrenizdekilere faydalı olacak şekilde hareket edebilirsiniz. Çok hızlı düşünüp karar alabilirsiniz fakat sözlerinizde kırıcı olmamalısınız.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Gün boyunca ihmal ettiğiniz kişi ve keyiflere zaman ayırabilir, sevdiklerinizle zihinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. El becerisi isteyen konularda başarılı işler çıkarabilir, hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Geçmişten gelen ticari anlaşmalarda acele kararlar almamalı, harcamalarınızı ve ödemelerinizi bir düzene sokmalısınız. Ani gelişen fırsatlar sizi yanıltabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Eve, aileye ve sosyal hayata dair meşguliyetlerin artık sonuna gelmektesiniz. Günün büyük bir bölümünü tamamlanması gereken işlere ayırabilir; eski düzeninizi kurmakla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Bugün zihinsel olarak çok aktif olabilir, hızlı bir iletişim trafiğinin içinde kalabilirsiniz. Fakat sivri dille sevdiklerinizi üzmenin ve eski defterleri açmanın zamanı değil.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Birkaç gündür aldığınız haberler, yaptığınız konuşmalar kafanızı iyice karıştırmış olabilir, bugün çıktığınız seyahatten geri gelebilir; eski günlük düzeninize dönebilirsiniz. Bilgi alış verişi ya da eğitimle ilgili yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Fakat gün boyunca içten içe devam eden huzursuzluk sözlerinize de yansıyabilir, çevrenizdekilere karşı kırıcı olabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bir süredir gelirlerinizde devam eden dengesizlik ve belirsizliğe bir son vermenin zamanı geldi. Bugünden itibaren daha kontrollü ilerleyebilir,  maddi alacak vereceklerinizle meşgul olabilir; dengeleri kurmakla uğraşabilirsiniz. Fakat hedeflerinizin peşinden dolu dizgin koşarken acele kararlar alabilir, içinde bulunduğunuz gruplar ya da arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Hâlâ burcunuzda ilerleyen Ay; kontrolü elde tutmak için çaba göstereceğinize ve sorumluluklarınızın bilincinde hareket edeceğinize vurgu yapıyor. Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilir; üzerinize aldığınız görevleri yerine getirebilirsiniz. Geçmişten gelen kariyer fırsatlarını tekrar değerlendirirken acele etmemeli, üstlerinizle fikir çatışmalarına girmemelisiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Birkaç gündür yaşadığınız kontrolünüz dışındaki olaylar sizi oldukça yormuş olmalı. Sabırla beklemeniz ve durumu açık bir zihinle değerlendirmeye almanız halinde zarar görmeden işin içinden çıkabilirsiniz. Bugün eski okul arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelebilir, bir süredir planladığınız yolculuklara çıkabilirsiniz. Görüşlerinizi ifade ederken saldırgan  davranmamalısınız.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Gruplar ve ekip çalışmalarında üstlendiğiniz projelerle ilgili son çalışmaları yapabilir; eksiklerinizi belirleyebilirsiniz. İhmal ettiğiniz arkadaşları arayarak, zamanınızı onlarla değerlendirebilirsiniz. Fakat finansal konularda çok dikkatli olmalı, sizi bağlayacak anlaşmalara imza atmadan önce iyi araştırmalısınız. Geçmiş borç ve alacaklar krizlere neden olabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

İş ve sosyal hayatınızda ki yoğunluk devam etmesine rağmen bugün daha sakin ilerleyebileceksiniz. Yaşamınıza dair konularda ki belirsizliği bir düzene sokarak değerlendirme yapabilirsiniz. Eski ilişkilerin getirdiği streslere dikkat etmeli; fikrinizi kabul ettirme derdine düşüp kendinizi boş yere yormamalısınız. Karşınızdakilerin düşmanca sözleri sizi yaralayabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Birkaç gündür yaşanan olaylar ve deneyimledikleriniz bazı olaylara karşı bakış açınızın karışmış olmasına yol açabilir. Artık onları farklı gözlerle değerlendirmeli, net bir düşünce tarzı geliştirmelisiniz. Bugün eksik bıraktıklarınıza yönelerek; ertesi güne hazırlanabilirsiniz. Sonuca ulaştırmadığınız işler başınıza bela olarak, iki ayağınızı bir pabuca sokmanıza neden olabilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Bugün eski aşklardan ya da arkadaşlardan alacağınız haberler hemen harekete geçerek acele kararlar almanıza neden olabilir. Ağzınızdan çıkan sözlerin sevdiklerinizi üzeceğini bilerek dikkatli olmalısınız. Maddi manevi paylaşımlar gündeminizi meşgul ediyor. Sizi zihnen de yoran bu konuların canınızı sıkmasına izin vermemeli; kendinizi rahatlatmaya bakmalısınız.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri halen önemli. Fakat artık kafanızın karışmasına izin vermeden karşınızdakileri olduğu gibi görebilmelisiniz. Bugün aile içinde eski sorunları tekrar masaya yatırmanız tartışmaların çıkmasına neden olabilir. Ev içinde ki sakarlıklara ya da tadilat gerektiren durumlara karşı dikkatli olmalısınız.