Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Özgür olmak istediğiniz, entelektüel konularla ilgilendiğiniz ve arkadaşlıklar adına yeni gelişmeler yaşayacağınız bir gün sizi beklemekte. Aşk, çocuklar ve hobileriniz de meşguliyetleriniz arasında olabilir. Ayrıca parasal işlerle alakalı da geçmişe yönelik bazı durumlar yeniden gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bir süredir geri harekette olan Mars yeniden karşıt burcunuza geçerek ikili ilişkileriniz ve işbirliklerinizin maddi kısmını vurgulayan koşulları geri getirecektir. Çözüme ulaştıramadığınız işleri ele alma fırsatınız var. Ayrıca bugün iş ve sosyal alanda farklılığınızı ortaya çıkaracağınız gelişmeler olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim, medya ve yolculuklara dair işleriniz üzerine yeni girişimleriniz olabilir. Akılcı, mantıklı ve istikrarlı ilerlemek isteyebilir; deneyimlerle elde ettiğiniz tecrübeler doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Ortaklık ve işbirliklerinizin sorunlu olan kısmını yeniden düzenleme fırsatını bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal alanda başkalarına bağlı kalmak yerine bağımsız olmak istemektesiniz. Bunun için fırsatlarınız olabilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarda değişen fikirleriniz ilişkilerinizi yeniden değerlendirmeye yöneltebilir. Önümüzdeki günlerde bitmiş bir beraberliği yeniden diriltmek isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş alanında hazırlığını yaptığınız çalışmalar için bağlantıları kurma zamanı gelmiş olabilir. İşbirliğine, ortaklılığa açıksınız. Karşınızdakilerden de öğrenebileceğiniz çok şey olduğu gibi kendi ekibinizi de oluşturabilirsiniz. Ayrıca eve, aileye veya gayrimenkule dair çözülemeyen bir konu yeniden gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekip çalışmalarına katılabilir, işinize yeni teknikler veya teknolojiler getirebileceğiniz girişimlerde olabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da özen göstereceğiniz, yenilenmek isteyeceğiniz bir yönelimde olabilirsiniz. Eğitim, kardeşlerle ilgili çözümlememiş bazı durumlar yeniden ortaya çıkabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazanç ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Bugün ise yaratıcılığınızı kullanabilecek yüksek kapasiteye sahipsiniz. Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız ve enetellektüel temalı işler size keyif verebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye, yerleşime, gayrimenkule ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Deneyimlerden elde ettiğiniz farkındalıkla hareket edebilirsiniz. Ayrıca bugün burcunuza geri dönen Mars önümüzdeki günlerde ertelediğiniz veya fırsatını bulamadığınız girişimler adına yeni durumlar getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Fikir ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmekten kaçınmayacaksınız. Ayrıca eğitim, yolculuklar, anlaşmalar ve kardeşleri de içine alan konularda yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Ancak gizli düşmanlıklara ve arkanızdan çevrilebilecek işlere karşı dikkatli olun.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bir süredir kaybettiğiniz azim ve hırs yeniden ortaya çıkabilir. Zihninizde planladığınız işleri artık olgunlaştırmış olarak bağlı olduğunuz çevrelere açıklama şansınız var. Gruplar içinde bazı çatışmalara açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Finansal konularda ise yenilenmeler yapabilir; düzenlerinizi iyileştirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza geçen Ay ile ataletten kurtuluyor ve isteklerinizin peşinden kararlı ilerlemek istiyorsunuz. Farklı tarzınızla dikkatleri çekebilecek; kendinizi iyi ifade edebileceksiniz. Ancak iş hayatında rekabete açık olduğunuz günler gelmekte. Kaçırdığınız fırsatlar için mücadele edebilecek gücü bulabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aklınızı kurcalayan bir düşünce veya teklif hakkında içten içe değerlendirmeler yapabilirsiniz. Henüz karar almanın erken olduğundan fikrinizi beyan etmek etmekten geri durabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukukla ilgili ilerinizde ise geriye dönük bazı durumlar yeniden ortaya çıkabilir.