Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygularınızın etkisi altındasınız. Ruhunuzun derinliklerinde hissettiklerinizi tahlil edebilir; iç dünyanızla yüzleşebilirsiniz. Diğer yandan da sevdiklerinizle paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Finansal konularda üstünde durmadığınız veya göz ardı ettiğiniz işlerinizi yeniden ele almak için kararlı hareket edebilirsiniz. Uzun vadeli projelere adım atmak için uygun enerji altındasınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkileri içine alana vurgu yapmakta. Beraberliklerinizde duygusal bağlarınızı derinleştirebilir; derin hislerle yaklaşabilirsiniz. Ayrıca ortaklık ve işbirliklerinde ise finansal konular bugün devrede olabilir. Başkalarına bağlı olarak ilerleyeceğiniz koşullara rağmen içsel maddi manevi anlamda güvende olduğunuzu fark edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Özel yaşama ve iş hayatına dair konularda bugün sorumluluklarınız yüksek olabilir. Araştırılması, irdelenmesi gereken işlerle layıkıyla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak gerçekleştirecekleriniz sizi kararlı adımlar atmaya ve ileride yapabilecekleriniz üzerinde ön çalışmaya yöneltebilir. Akıl ve mantığın yanı sıra duygu ve sezgilerinizle hareket edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde derin paylaşımlar söz konusu. Bir yandan empati kuracağınız yaklaşım içinde olabilir; diğer yandan tutkuyla davranabilirsiniz. Duygularınızın etkisiyle hareket edecek olmanız geçmişi yad etmenize ve anılarınızı hatırlamanıza neden olabilir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Eve, aileye ait alanlarda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sizi duygusal olarak etkileyecek olayların yanız sıra maddi konularda gündeminizde olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan duygu ve düşüncelerinizi kararlı bir şekilde çözme niyetiyle harekete geçebilirsiniz. Ancak elinizi kolunuzu bağlayan koşulların varlığı istediğiniz akıcılığı sağlayamayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ailenizi, sevdiklerinizi ve arkadaşlarınızı korumak ve onların maddi manevi olarak kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak sizin için önemli. Bu yüzden bugünlerde düşünceleriniz bu alana odaklanmış olabilir. Ayrıca iş hayatınız ve sosyal yaşam içinde hedeflerinizi gerçekleştirmede gerekli olan çalışmaları yapabilirsiniz. Araştıran yönünüz yanında sezgilerinize de kulak verin.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerek finansal konular gerekse de duygusal paylaşımlarla yoğun geçecek bir gün sizi beklemekte. İhtiyaçların dışında istek ve arzularınız harcamalarda bulunabilir; yeteneklerinizi kullanarak bunlardan gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca aile kaynaklarınızdan ve onların desteklerinden de faydalanma olanağına da sahipsiniz. İş ve sosyal hayatta gözler önüne çıkabilirsiniz

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi tutkulu ve isteklerinizin peşinde kararlı ilerlemeye yöneltmekte. Derinleşen duygularınız nedeniyle gelecek beklentilerinizi yeniden irdeleyebilir ve hayatın anlamı üzerine sorgulamalar yapabilirsiniz. Ayrıca yurtdışını içine alan konular, eğitim ve yolculuklarla ilgili hayallerinizi yerine getirebilmek için harekete geçebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde iç dünyanıza dönebilir; dış etkenlerden sıyrılarak özünüzü irdeleyebilirsiniz. Fazlasıyla duygularınızla hareket edecek olmanız bazı fedakarlıkları ve sonlanmaları da beraberinde getirebilir. Dikkat etmeniz gereken ise gizli düşmanlıklara açık olmanız. Para ve ortak paylaşımlarla ilgili ise kontrolünüz dışında gelişen bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dostlarınız arasında, grup faaliyetleri ve ekip çalışmalarında aktif geçecek birkaç gün sizi bekliyor. Kararlılığınız, gücünüz ve varlığınızla ilgi çekebilirsiniz. Ayrıca gerek özel ilişkiler gerekse de işbirliklerinizle alakalı olarak olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise daha duygusallaşabilir; ifadelerinizle de bunları yansıtabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatın içinde ön olanda olabilirsiniz. Kararlı ve kendinizden emin duruşunuzla ilgi çekebilirsiniz. Ailenize olan sorumlulukları yerine getirebilecek şekilde hareket edebilir; duygusal hassasiyetinizi hissettirebilirsiniz. Ayrıca yeteneğiniz olan yaratıcılık özelliğinizi kullanarak ses getiren işler çıkarabilirsiniz. Ancak para konularında dikkatli olun.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

 

Geleceğinizle ilgili kaygılarınızı giderebileceğiniz gelişmeler içindesiniz. Doğru stratejiler kullanarak hedeflerinize kararlı ilerleyebilirsiniz. Duygu dünyanızın da önem kazandığı şu günlerde  hassas ve empati kurarak isteklerinize ulaşabilir; sevdiğiniz kişiyi etkileyebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarabileceğiniz fırsatlarınız var.