Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eve ve yuvaya dair girişimlerde bulunmak isteyebilir, kimseye danışmadan kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Aile bireyleriyle ve ebeveynlerle aranızda bu bağımsız tavrınızdan dolayı çatışmalar yaşanabilir fakat onların iyiliği için bu adımları attığınıza ikna edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün sağlığınıza dikkat etmeli, kendinize fazla yüklenmemelisiniz. Yakın çevrenize, kardeş ve kuzenlerinize yardım etmek, onlar için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklarda ve eğitimlerde aksilikler yaşayabilir, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilir, maddi manevi değerlerinizi muhafaza etmek için mücadele edebilirsiniz. Hedeflerinize varmak için cesur adımlar atabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün hem sosyal hem de iş ortamınızda girişimlerde bulunabilir, kendi hedef ve istekleriniz doğrultusunda adımlar atabilirsiniz. Mücadele etmenizi gerektiren engellerle karşılaşsanız bile olaylara iyi niyetle bakmanız ve sevecen tavırlarınız sorunları çözmenizi sağlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Görüş ve düşüncelerinizi cesaretle ifade ederken ailenizin muhalefetiyle karşılaşabilir, duygularınızı yeteri kadar anlatamadığınız için tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Öncü olmanız gereken durumlarla karşılaştığınızda sezgilerinizi dinlemeli, kulislerden destek almalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlarınızı, içinde bulunduğunuz sosyal grupları ve ideallerinizi korumak için mücadele etmeniz gerekebilir. Aileniz veya eviniz için yapacağınız harcamalar finansal krizlere neden olsa da size destek olacak işbirlikleri ve ilişkiler kurarak engelleri aşabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal yaşamınızda; hedeflerinize varmak için mücadele etmek istemenize rağmen koşulların karşı tarafa bağlı olması, engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin tek başına kararlar alması sizi üzse de sonuçları lehinize gelişebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Görüş ve inançlarınızı korumak için mücadele edebilir, değerlerinizi muhafaza etmeye çalışabilirsiniz. Çalışma ortamınızda fazla göz önünde olmanız ve tek başına hareket etmeniz, iş arkadaşlarınızla aranızın bozulmasına yol açabilir. Fakat ilişkilerde beklentilerinizin gerçekleşmesiyle mutlu olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ailenin finansal kaynaklarını ve ortak paraları muhafaza etmek için mücadele etmeniz gerekebilir ama aldığınız riskler sorun yaratabilir. Keyifleriniz ve sevdikleriniz için yapacağınız harcamalarda dikkatli olmalısınız. Gayrimenkullerle ilgili olumlu ve kazançlı gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle, evlilik ve ortaklık gibi konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Fakat üstünde çalıştığınız anlaşmalar sizin lehinize sonuçlanabilir, eğitim ve yolculuklardan olumlu gelişmeler yaşanabilir. Duygularınızı akıcı bir dille ifade ederek ilişkilerde yapıcı olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş arkadaşlarınızı ve değerlerinizi korumak için mücadele etmeniz gerekebilir. Fakat tüm kararlarınızı yalnız ve ani almanızdan dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hem kazançlarınızı hem de çalışma ortamınızda ki pozisyonunuzu olumlu etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sevdikleriniz ve çocuklarınız için mücadele etmeniz gerekebilir. Duygusal mutluluğunuz için yapacağınız harcamalar sorunlara yol açabilir. Romantik ilişkilerde hayal ettiğiniz gelişmeler yaşanabilir, beklentilerinizin karşılanmasından dolayı keyifli bir gün geçirebilirsiniz.