Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatleri sorumlulukların veya eksik kalan işlerin yerine getirilmesiyle geçebilir. Sonrasında değişen koşullarla birlikte farklı ve daha bireysel hareket edeceğiniz zamanlar var. Grup çalışmalar, dernek işleri, toplumsal konuları içine alan alanda yapılacaklar sizi hareketli kılabilir. Ayrıca ilişkilerinizde yeni bakış açısıyla değerlendirmelerde bulunabilir sadece sizin değil iki tarafında lehine olacak gibi davranabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün enerjileri eşliğinde iş ve sosyal hayatımıza hareket gelebilir. Yeni teknolojiler kullanabilir veya farklı bakış açınızla öne çıkabilirsiniz. Ayrıca grup çalışmalarına yönelebilir ve toplumsal konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise uyuma, dengeye ve işbirliklerine daha açık olacağınıza işaret etmekte. Anlaşmalarda diplomatik davranabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün burç değiştiren Merkür; aşk hayatınıza, arkadaşlıklarınıza, çocuklarınızla olan iletişiminize hareket getirecektir. Söylemleriniz ve davranışlarınız daha uyum ve işbirlikçi bir tarz kazanabilir. Bugün ise yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda daha önce denenmemiş yenilikleri getirebilirsiniz. Gelişen vizyonunuzla geleceğiniz için adımlar atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatleri tek başınıza hareket etmek istemenize rağmen bunu gerçekleştirmeyebilirsiniz. Son birkaç gündür gerek ilişiler gerek işbirlikleri adına kurmuş olduğunuz bağların bu kez maddi tarafı gündeminizi meşgul edebilir. İlkeli ve kararlı hareket etmeniz halinde koşulları pozitif kılabilirsiniz. Ev, yuva, aileyi temsil eden hanenize geçen Merkür ile uyum ve dengeleri sağlayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün erken saatlerinde işler ve sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Sonrasında karşıt burcunuza ilerleyen Ay ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizi fazlasıyla kaplayacaktır. Sizi geliştirecek ve farklı bir vizyon sunacak tanışmalar olabileceği gibi grup çalışmaları ve toplumsal konulu işlere de yönelebilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise kardeşlerle uyumlu iletişim sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde ekip çalışmaları, grup işlerinde yer alabilir; yeni teknikler deneyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla yolunda gitmeyen şikayetlerinize altrenatif tedaviler uygulayabilirsiniz. Toplumsal konular da gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Burç değiştiren Merkür ise ortaklı işlerden, eğitim ve anlaşmalardan kazanç elde edebileceğinize işaret ediyor.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuza geçen Merkür ile kendinizi daha rahat ve akıcı; fikir ve düşüncelerinizi süslü sözlerle ifade edebilir; daha diplomatik davranabilirsiniz. Bugün ise yaşamda daha önce fark etmediğiniz keyiflere yer verebilirsiniz Ayrıca sevdiğini kişi, çocuklarını ve dostlarınızla paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir; eğitici toplumsal konulu panel ve söyleşilere de katılabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, aileye ve yerleşime ait konularda yenilenme içindesiniz. Sizi her zamanki düzenlerinizin dışına çıkaracak durumlar yaşanabilir. Ayrıca ufkunuzu açacak ve vizyon kazandıracak konuşmalara şahit olabilir veya aile bireyleriyle sohbetler edebilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise düşünce ve fikirlerinizi yine de kendinize saklayacağınızı göstermekte. Ayrıca arkanızdan edilecek dedikodular olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burç değiştiren Merkür; arkadaş çevrenizin genişlemesine, grup faaliyetlerinin ve eğlenceli ortamların artmasına neden olabilir. Çevrenizdekilerle daha uyumlu ve dostane işlikler kurabilirsiniz. Ayrıca işe ait anlaşma ve görüşmeler adına da olumlu gelişmeler olabilir. Bugün ise vizyonunuzu geliştirecek kişilerle tanışabilir; eğitim, iletişim ve yolculuklarla alakalı yeni adımlar atabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde bireysel alanda eksik kalan işlere vakit ayırabilirsiniz ancak sonrasında finansal konular ve grup etkinliklerine yöneleceksiniz. Birlikte çalıştığınız ekibin verimiyle alakalı yeni yol ve yöntemler önerebilir; onlara liderlik edebilirisiniz. Ayrıca kazançlar anlamında kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise iş ve sosyal yaşantınıza hareketlilik getirecektir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi ve isteklerinizi rahat ifade etmenize olanak sağlayacaktır. Bugün bireysel alanda kişisel hedeflerinizi gerçekleştirmenin yanı sıra toplumsal konulara da yer verebilirsiniz. Kimi zaman isyankar kimi zaman ise çözüm odaklı alternatif fikirler üreterek bunu yapabilirsiniz. Burç değiştirecek olan Merkür ise yeni bakış açıları geliştirmenize, yeni ufuklara açılmanıza da yol açacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İç dünyanıza dönmek istediğiniz bir süreçtesiniz. Bastırılmış duygularınız veya korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı olduğunuz alanlara da eğilebileceğiniz enerjiler var. Bu yüzden içselleşebilir; kendinizi tartabilirsiniz. Burç değiştiren Merkür ise gerek duygusal paylaşımlar gerekse de finansal konulara önümüzdeki günlere vurgu yapabilir. Adaletli davranma zorunluluğu var.