Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.10.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün hem sosyal olarak aktif ve hem de iletişime açık olmanız kendinizi iyi ifade etmenizi sağlayacaktır. Yurtdışıyla ilgili ya da akademik çalışmalar adına başarılı olabileceğiniz işler çıkarabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde size keyif veren başlangıçlar yapabilir, sürprizlerden dolayı keyifli ve mutlu olabilirsiniz. İşbirliklerinden ve yakın ilişki de olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Maddi ve manevi paylaşımlarda bulunmak sizin lehinize olacaktır. Risk almaya açık cesur tutumunuz sizi bireysel adımlar atmaya yöneltebilir. Finansal krizleri aşabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilir, aldığınız fikirlerle çözüm yollarına ulaşabilirsiniz. Ailenin de desteğiyle gayrimenkul alım satımı, kredi, komisyon gibi konularda ki gelişmeler kârlı çıkmanızı sağlayabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Her ne kadar tek başınıza harekete geçmekte zorlansanız da; ortaklıklar ve işbirlikleri sizi daha başarılı kılacaktır. Sosyal grup vearkadaşlıklarda gelişen ani olaylar sizin de heveslenerek adımlar atmanıza yol açabilir. Üstünde çalıştığınız proje ve anlaşmalar da başarı sağlayabilirsiniz. Alacağınız haberler cesaretinizi artırarak, geleceğe dair ümitlerinizi canlandırabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Yaşanan hareketlilik, kariyerinize dair olumlu fırsatların da gelişmesini sağlayabilir. İş arkadaşlarınızla yapacağınız bilgi alış verişi ufkunuzu açacak yeni fikirler üretmenize ve üstlendiğiniz görevleri başarıyla tamamlamanıza neden olabilir. Bugün yeteneklerinizi kullanabilir, gelirlerinizi çoğaltma olanakları bulabilirsiniz.  Bedensel sağlığınızı korumak için program yapabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün kendinizi şımartabilir, alış verişe çıkabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizin ve arkadaşlarınızın sizi desteklemesi, hem mutlu olmanızı hem de ön plana çıkmanızı da sağlayacaktır. Romantik ilişkilerde yaşanan yeni gelişmeler hevesinizi ve cesaretinizi artırabilir.  Ayrıca yaratıcı çalışmalarda başarılı olabilir; risk alarak şansınızı çoğaltabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Günü sevdiklerinizle beraber geçirebilirsiniz. Günlük tamir tadilat, düzenleme gibi işlerle uğraşabilir, ailenizin rahatı için çaba sarf edebilirsiniz. Finansal konularda yaşanan gelişmeler bir anda moralinizi yükseltmenize ve risk almanıza neden olabilir. Gayrimenkul alımı, yerleşim değişikliği gibi konularda girişimlerde bulunabilir; fiyat araştırması yapabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün yaşanacak iletişim trafiği sizi cesaretlendirecektir. Alacağınız duyumlar hemen harekete geçmenizi ve girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitim ve yolculuklar planlayabilir, sosyal medya da haberleşerek, yeni girişimler de ve organizasyonlar da bulunabilirsiniz. Bilgi alış verişi önünüze  yeni ufuklar açabilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Gelirlerinizi arttırabilecek, hayatınızda kazançlar sağlayabilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz ortamlarda bulunmanız risk almanıza ve yeni ufuklara yelken açmanıza neden olabilir. Bugün kendi değerinizi görmenizi sağlayacak olaylar yaşayabilir, iş arkadaşlarınızdan gelecek destekle kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Bugün şanslı olabilirsiniz. Burcunuzda olan Ay; ilişkilerinize dair kararlar almanızı, olayları kontrol etmenizi sağlayacaktır. Kendi istek ve arzularınızı yerine getirebilecek ortamlar bulabilir, görüş ve düşüncelerinizi heves ve cesaretle savunabilirsiniz. Aşk hayatınız da yaşanacak sürprizler ve gelen haberler günü keyifli bir hale getirebilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Bugün düşmanlarınızla yüzleşecek cesareti kendinizde bulabilir, bilinçaltınızın derinliklerinde kalmış duygu ve düşünceleri değerlendirebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan olaylar sizin lehinize gelişerek; içinde olduğunuz durumu iyileştirebilir. Risk almaya açık tavrınız sayesinde  kalıplarınızdan çıkabilir; hayatın akışına kendinize bırakabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Gruplar ve dernekler içinde keyif ve neşenizin yerinde olması katılımcı davranmanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilir, organizasyonlar da liderlik yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabileceğiniz cesur ve iyimser adımlar atabilir, risk alarak yaşamınıza heyecan katabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteği ile ani girişimlere kalkışabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Kariyer planlarınızın gerçekleşmesi ve olayların lehinize gelişmesi sizi mutlu edebilir. Toplantılar yaparak günü kalabalık ortamlarda iletişim halinde geçirebilirsiniz. İş hayatında yetenekleriniz ve görevlerinizle göz önüne çıkabilir, çalışmalarınızın olumlu sonuçlarını alarak maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Alacağınız riskleri iyi hesaplamalı, olayları abartmamalısınız.