Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek Dolunay; finansal işlerinizi, bütçenizi ilgilendirmekte. Alacak, borç hesaplarınızı gözden geçirebilir; içinde bulunduğunuz koşullara göre yeni düzenlemeler yapmanız gerektiğine kanaat getirebilirsiniz. Ayrıca kendi değerinizin farkına varmanıza neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay; ikili ilişkilerde, parasal alanda huzur, güven ihtiyacınız ve beklentilerinizle alakalı farkındalık getirebilir. Hedeflerinize ne derece yakın olduğunuzu, yakın beraberliğinizde veya arkadaş grupları içinde yerinizin ve değerinizin ne olduğunu anlayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunay; sağlığınızla veya çalışma hayatınızla ilgili size farkındalık getiren gelişmelere neden olabilir.  İç dünyanızda sizi huzurlu kılacak ve güvende hissettirecek koşulları belirlemenize neden olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Ayrıca işe dair alanlarda ise kontrolünüz dışında durumlara da açık olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünkü Dolunay; hedefleriniz ve gelecekten maddi manevi alanda beklentilerinizle ilgili size yüzleşmeler sağlayabilir. Arkadaşlarınızla veya bağlı olduğunuz gruplarla da alakalı bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. İşten gelebilecek gelirlerinizde ise bazı değişimler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunay; aileniz, işiniz veya sosyal hayatınızla alakalı alanlara vurgu yapmakta. Gizli kalmış bazı konular açığa çıkabileceği gibi kariyerinizde yeni bir süreci başlatabilirsiniz. Aradığınız maddi manevi huzur ve güveni size sağlayacak gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Hedefinize varabilmek için yeteneklerinizi iyi kullanmaya bakın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir süre önce kazançlarınızı arttırmak için başlatmış olduğunuz girişimlerinizi bugünkü Dolunay ile artık belli bir anlaşma zeminine taşıyabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle aranızda parasal konuların da içinde olduğu gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeteneklerinizle alakalı farkındalığa varabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay; ortak gelirleriniz, duygusal paylaşımlarınız üzerinde etkili olabilir. Maddi manevi değerlerinizle ilgili bir farkındalığa sahip olabilirsiniz. İç dünyanızda sizi huzursuz eden gerek ailesel gerek ilişkiler gerekse de sağlığınızla alakalı konularla ilgili ise bir arınma yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ikili ilişkiler, ortaklık ve işbirlikleriniz üzerinde size farkındalık getirebilir. İçinde bulunduğunuz koşulların aradığınız huzuru, güveni, maddi manevi tatmini size derece sağlayıp sağlamadığıyla ilgili belli bir  karara varabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünkü Dolunay ile iç dünyanızda sizi neyin huzursuz kıldığının veya beklentilerinizin neler olduğunun farkına varmanıza olanak sağlayabilir. İş ve sosyal hayatınızla ilgili ise de aldığınız görev ve sorumluluklarla alakalı kontrolünüz dışında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunay size aşk hayatınız, çocuklarınız ve yaşamdan aldığınız keyiflerle ilgili belli bir farkındalık sağlamanıza neden olabilir. Ayrıca iş hayatından elde edeceğiniz gelir ve kazanımlarınızın ne olacağına dair; gruplar ve ekip çalışmalarında konumunuzla da alakalı gelişmeleri ortaya çıkarabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay; aile hayatınız, kariyeriniz ve yerleşiminizle alakalı alanlarda size yeni oluşumlar getirebilir. Ortaklı gelirlerden faydalanabileceğiniz koşullar var.  Ayrıca yurtdışı, eğitimle ilgili başlatmış olduğunuz girişimlerin sizi ne derece tatmin edeceğiyle ilgili bir görüye varabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bakış açınızı ve hayatı yorumlamanıza yardımcı olacak olayların yaşanacağı bir Dolunay sizi beklemekte. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmaları da içine alan konularda bir karara varabilirsiniz. Ayrıca yakın çevreniz, kardeşlerinizle de aranızdaki ilişkileri olumlu olumsuz etkileyecek gelişmeler ortaya çıkabilir.