Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (27.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca iletişim trafiğiniz yoğun ve düşünsel alanda hareketli koşullar içinde olmanıza rağmen hedefinize ulaşamayabilirsiniz. Günü ertelediğiniz işleri, geciktirdiğiniz evrakları tamamlayarak veya kardeşlerinizle aranızdaki sorunları çözümleyerek geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Parasal alandaki işler bugün istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Alacağınız haberler veya evrak ve sözleşmelerle ilgili durumlar gecikmenize neden olabilir. Yaşadığınız karışıklık akşam saatlerinde düzene girebilir. Yakınlarınızla kardeşlerinizle ilişkileriniz daha duygusal bir atmosferde geçebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ay burcunuzda ilerlemesine rağmen bugün içinde bulunduğunuz koşullar sizi zihnen ve bedenen yorabilir. Birçok işi aynı anda yapmanın telaşında olabilirsiniz. Ayrıca işliklerde kendinizi istediğiniz gibi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra parasal konular daha fazla öne çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevre, kardeşlere ait konuların yanı ıra eğitim, anlaşma ve yolculukları içine alan uğraşlar halen sizi zihnen yormakta. Koşulları kontrol etmekte ve belli bir çözüme ulaştırmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren elverişli şartları yakalayabilir; kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları bugün sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Ancak yeni başlangıçlar yerine var olan görev ve işlerinizi gözden geçirebilir; eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren kendi iç dünyanıza çekilebilir; duygularınızla baş başa kalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda iletişim, görüşme, anlaşma ve eğitimle ilgili konular öne çıkmakta. Ancak işleriniz ve hedefledikleriniz arzu ettiğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Ayrıca anneye, aileye ait durumlarda bir yandan zihninizi meşgul edebilir. Akşam saatlerini ise arkadaşlarla ve sevdiklerinizle geçirebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İnandığınız şeylerle ilgili karşılaştığınız durumlar hayata bakışınızda da karışıklığa neden olabilir. Bugün herhangi bir alanda yeni bir başlangıç ve girişim yapmaktan kaçınmalısınız. Ancak gelecekte size gerekli olanlar için ön çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yarın sizin daha verimli koşullar bekliyor.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal paylaşımlarınızda aklınıza yatmayan veya sizi zihinsel olarak karmaşaya düşüren gelişmeler söz konusu. Finansal alanda ise size verilen sözlerle ilgili belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili durumlar veya konuşmalar ufak çaplı strese neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Halen karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkiler ve işbirliklerinin henüz gündeminizde olduğuna işaret etmekte. Bugün bir önceki güne göre koşullarınız daha zorlu olabilir. İstediğiniz akıcılığı bulamayabilir veya karşınızdaki kişilerin muhalefetiyle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızın etkisinde olarak davranabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda bugün üzerinde çalıştığınız proje ve anlaşmaların son çalışmalarını tamamlayabilir artık yarından sonra gözler önüne çıkarabilecek hale getirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ise bir süredir uyguladığınız tedavinin de belki sonuna gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde beraberlikler öne çıkabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çocuklarınız, sevdiğiniz kişiyle ilgili içinde bulunduğunuz duygusal atmosfer inişli çıkışlı seyredebilir. Mantığınızı öne çıkararak hareket etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca yakınlarınızla ilgili bazı konular da sizi zihnen yorabilir. Akşam saatlerinden sonra sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eve, aileye dair konularda işlerde henüz istediğiniz koşulları oluşturamamış olabilirsiniz. Belirsiz ve net olmayan şartlardan dolayı aranızdaki iletişimin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra aşk hayatınızı ve çocuklarınızla olan bağlarınızı güçlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.