Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yaşantınızda gerek iş gerekse de sağlığınızla ilgili bir konuda kadersel sayılabilecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ancak bu ortaya çıkan durumun sonuçlarını yaz ayı başında somut olarak görebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilere vurgu yapan koşullar var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşk hayatınız, çocuklarınız, yaşamda size keyif veren konularla alakalı size yeni motivasyon kazandıracak gelişmeler içindesiniz. Edineceğiniz tecrübe ve deneyimlerin karşılığını ancak yaz aylarında net olarak görebilirsiniz. Günün ikinci bölümünde sorumluluklarınıza yönelebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye, gayrimenkule dair alanlarda sonuçlarını yaz aylarında görebileceğiniz bazı gelişmeler içindesiniz. Gün içinde tamamlanması gereken işlerinize yönelebilir; sorumluluklar çerçevesinde hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde hayatınız renklenecek; keyiflere daha yakın olacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Fikirsel alanda gelişmenize ve yeni bakış açıları kazanmanıza olanak sağlayacak gelişmeler içindesiniz. Bu yakaladığınız fırsatların sonuçlarını yaz aylarında görmeniz mümkün. Bugün ayrıca yakın çevreniz veya kardeşlerinizle vakit geçirebilir; yolculuğa çıkabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda kadersel sayılabilecek fırsatlarla karşılaşabilir; yeni girişimlerin ön hazırlıklarında olabilirsiniz. Ayrıca bütçenizi değerlendirebilir; geleceğe dair kararlar alabilirsiniz. Bu adımlarınızın karşılığını ancak yaz aylarında görmeniz mümkün. Akşam saatlerinde keyifli zamanlar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünün enerjileri size gerek kendiniz gerek ilişkileriniz gerekse de ideallerinizle ilgili kadersel sayılabilecek gelişmeler getirebilir. Bugünlerde atacağınız adımların sonuçlarını ancak yaz aylarında somut hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra finansal konularla ilgili yeni durumlar olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bilinçaltınızda sizi yoran ve zihninizi kurcalayan konularla ilgili bazı kararlar almaktasınız. Henüz düşünce aşamasında olan bu fikirlerinizi yaz aylarında somuta çevirebilirsiniz. Akşamüstünden itibaren burcunuza ilerleyen Ay ile kendinizi iyi hissedeceğiniz zamanlar var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ideallerinizle ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilir; gruplardan destek bulacağınız olanakları sağlayabilirsiniz. Ancak bu kadersel sayılabilecek gelişmenin nihai sonuçlarını yaz aylarında görebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinde ise kendi iç dünyanıza çekilebilir; düşüncelerinizle baş başa kalabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınız adına bugün kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelecekte size yeni kapılar açacak kişi ve ortamlara girebilirsiniz. Ancak ortaya çıkan bu durumların sonuçlarını yaza aylarında görebilirsiniz. Günün ikinci bölümünde arkadaşlar ve gruplarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğinizle ilgili kadersel sayılabilecek kararlar içindesiniz. Ancak henüz bu girişim ve isteklerinizi uygulayabilmek içine azman ihtiyacınız var. Yaz aylarında bu arzularınızı gerçekleştirebileceğiniz koşulları sağlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında işe, işbirliklerine veya aileye ait konular öne çıkabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal alanda ve duygusal paylaşımlarda size yeni fırsat ve bakış açıları kazandıracak kadersel gelişmeler içindesiniz. Yaz aylarına kadar bazı stresli durumlara rağmen yeni oluşumu belli bir şekle oturtmak için çaba harcayabilirsiniz. Akşamüstünden sonra daha rahatlayacağınız zamanlar var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yaşayacaklarınız yaz aylarında gerçekleştireceklerinizin ilk ayak sesleri olabilir. Kadersel sayılabilecek bu gelişmeler işbirlikleriniz, ortaklık ve evlilikle alakalı olabilir. Günün ikinci yarısından sonra duygusal paylaşımlar ve parasal konular sizi daha fazla meşgul edecektir.