Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yurtdışı, yüksek eğitim, medya ya da yayıncılık konularında harekete geçebilir, risk alarak cesaretinizi gösterebilirsiniz. Bugün görüş ve inançlarınızla ilgili fazla fanatikçe davranabilir, kendi düşüncelerinizi kabul ettirebilmek için ani ve fevri tavırlar sergileyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün borçlanmaya, harcama yapmaya çok yatkın olabilirsiniz. Vergi, sigorta, kredi gibi konularda aceleci davranarak planlanmamış finansal işlemlere kalkışabilirsiniz. Hayata iyimser gözlerle bakmanıza rağmen aldığınız risklerden dolayı duygusal krizler yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınız açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Karşınızdaki kişiler size yeni ufuklar açacak teklifler getirebilir fakat hemen karar vermenizi isteyerek sizi aceleye getirebilirler. Hemen risk almadan önce kendinize biraz süre tanımalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda ki koşullar çok yorucu olabilir, hızlı hareket etmek ve karar almak zorunda kalabilirsiniz. Belirli bir süre de yetişecek bir işin telaşına kapılabilirsiniz.  Sizin için çalışan kişilerle aranızda çatışmalar yaşanması ve öfkelenmeniz sağlığınıza da zarar verebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aceleyle aldığınız kararları sonradan gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Size heyecan veren girişimlerde bulunarak yaşamdan daha fazla keyif almak isteyebilir, sürpriz aşk ilişkileriyle karşılaşabilirsiniz. İyimser davranmanız risk almanıza sonrasında ise çatışmalara neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evin içinde oluşabilecek ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Gayrimenkul alım satımı ya da taşınmayla ilgili ani kararlar almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Dikkatinizi bir konuya toplayıp biraz da sabır göstermeniz de fayda var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kardeşler, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bugün yoğun bir tempo gelişebilir. Duyduklarınıza güvenerek hemen harekete geçmeseniz daha iyi olur. Trafikte hız yapmamalı, riskli eylemlerde bulunmamalısınız. Sosyal medya da sizi öfkelendirenlere karşı da dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yapacağınız harcamaların gerçekten gerekli olup olmadığına bakmanız da fayda var. Gelirlerinizi çoğaltmak için ani girişimlerde bulunabilir ya da risk içeren yatırımlara yönelebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları kullanmak için acele edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşamınızın her alanıyla ilgili bütün kontrolü elde tutmak istediğiniz bir gündesiniz. Fazlasıyla cesaret gösterebilir, iyimserliğinizle aşırı risk alabilirsiniz. Fakat bu tavrınız ilişkileriniz de çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Çok enerjik ve hareketli olacağınız bir zamandasınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İçten içe sizi öfkelendiren kişi ve konulara karşı tepkinizi açığa çıkarmakta zorlanabilir, kendinizi yıpratabilirsiniz. Risk almayı sevmediğiniz halde aceleye getirilerek kararlar almanız gerekebilir, gizli düşmanlarınızı fark etmeniz kontrol edemediğiniz olaylara yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar ve ekip çalışmaları içinde yoğun geçecek bir güne hazır olmalısınız. İnanç ve cesaretle isteklerinizin peşinden gidebilir, hedeflerinize varmak için adımlar atabilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmek içim risk almanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla aranızda gerilim yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kariyerinizde yeni ufuklar açacak ve yeni bir yön sağlayacak gelişmeler olabilir. Aniden çıkan fırsatlar ve anlaşmaların getirdiği olumlu koşullar kazançlarınız üzerinde etkili olabilir. Fakat aceleyle harekete geçmeniz sonrasında sorunlar yaratacak risk almanıza yol açabilir.