Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugünlerde çabanız işlerinizi yoluna koymak ve finansal kaynaklarınızı iyi yönetmek olabilir. Planlı programlı hareket etmeniz halinde çabalarınızın olumlu karşılıklarını alabilirsiniz. Gerek beden gerek ruh sağlığınızı ilgilendiren alanlarda ise girişimlerde bulunabilirsiniz. Diyetimize, beslenmenize daha fazla dikkat edebilir; spora ve egzersize başlayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Arzu ettiğiniz güvenli ve keyifli yaşama ulaşmak için her şeyin yolunda ve istikararlı bir şekilde ilerlemesini tercih ediyorsunuz. Bugün bu arzunuz yerinde gelebilir. Sabah saatlerini sizi kısa bir süre için engelleyen durumlara rağmen gösterdiğiniz çabaların karşılığını alabilirsiniz. Çocuklarınız veya ilgilendiğiniz bir hobinizle alakalı hoş durumlar olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Bilinçaltınızı bugüne değin kurcalamış olan konuları yeniden ele alabilir ve çözüme ulaşmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda beklediğiniz destekleri bulmanıza olanak sağlayacak durumlar gündeme gelebilir. Ayrıca aile büyüklerinin sağlıklarıyla alakalı gelişmeler sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde zihinsel olarak aktifsiniz. Alacağınız yeni kararla birlikte ufuklarınızı geliştirebilirsiniz. Örneğin bir süredir ertelediğiniz eğitime dair konulara geri dönebilir; daha planlı olmaya gayret edebilirsiniz. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle aranızda oluşan mesafeleri gidermek için onlarla bağlantıya geçebilir; fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konular bugünlerde sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Alacak verecek meseleleri, bütçe planlaması veya yatırımlarınızla alakalı gelişmeler zihnen aktif olmanızı gerektirebilir. Ayrıca var olan bir yeteneğinizi gün yüzüne çıkararak bundan kazanç elde edebilirsiniz. Sabah saatlerinde sizi uğraştıran işlere rağmen gününüz verimli ve üretken geçebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar sizi bekliyor. Sabah saatlerinde sorumluluklar, yapılması gereken işler veya sağlığınızla alakalı bir durum plan ve programlarınızda değişi yapmanıza neden olabilir. İlerleyen saatlerde kontrolün ele yeniden ele alabilir; zamanı ve çalışmalarınızı istediğiniz gibi üretken kılabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kendi iç dünyanıza çekileceğiniz günler sizi beklemekte. Zihinsel alanda sizi yoran yıpratan durumlar ve düşünceler içinde olabilirsiniz. Maddi konular, duygusal paylaşımlarla alakalı gelişmeler istediğiniz düzlemde ilerlemediği için bunu kendinize sıkıntı yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerinde alacağınız destekler ve dostların fikirleriyle yeni bakış açılarına kavuşabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde amaç ve hedefleriniz her şeyden önemli olabilir. Sabah saatlerinde otorite konumundaki kişiler veya finansal kaynaklı durumlar bu hedefe ulaşmanızda engel teşkil edebilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde sorunlara çıkış yolu bulmakta zorlanamayacaksınız. Ayrıca gruplar ve bağlı olduğunuz dernekler içinde aktif rol alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda çalışmalarınız, üretkenliğinizle ön planda olabilirsiniz. Sabah saatlerinde sizden veya sağlığınızdan kaynaklı durumlar bu halinize gölge düşürebilir. Ancak sonrasında durumu toparlayabilir ve kontrolü ele alabilirsiniz. Finansal alandaki işlerinizi ve yatırımlarınızı verimli kılmak için göstereceğiniz çabaların olumlu geri dönüşlerini alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı işler, medya, hukuk ve eğitim alanındaki işleriniz bugün oldukça yoğun ve bir o kadar da olumlu ilerleyebilir. Sabah saatlerinde kontrolünüz dışında veya otorite konumundaki kişilerce karşınıza çıkarılan engelleri aşabilir; yolunuza bakabilirsiniz. Planlı, programlı ve stratejik tavırlarınız ve düşünceleriniz sayesinde yatırımlarınızı da bugün verimli hale getirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Önümüzdeki birkaç gün sizin açınızdan yorucu geçebilir. Gerek parasal konular gerekse de duygusal paylaşımlarınızda ufak çaplı krizlere neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Sabah saatlerinde önünüze çıkan engeller veya hedeflerinize erişmenizi zorlaştıran kişilerle uğraşabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde sorunlarınıza çözüm var. Yenileyici gelişmeler olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ilişkileri, ortaklıkları, işbirliklerini gündeminize taşıyor. Günün ilk bölümünde hayallerinizin önüne çıkan engeller veya kişilerle karşılaşabilir; gerçekleri bir kez daha hatırlayabilirsiniz. Sağlam temeller üzerine kurulmuş işleriniz veya zihinsel alandaki işleriniz için ise olumlu süreçler olabilir. Alacağınız destekler sayesinde hedeflerinize ulaşabilirsiniz.