Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.05.2015)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Karşıt burcunuza geçen Ay ile birlikte son birkaç gündür yaşadığınız gerginliklerin ardından ilişkilerde uyum ve dengenin peşinde olabilirsiniz. Vereceğiniz tavizler ve toleranslı davranışlar sayesinde bozulan beraberliğinizi düzeltme şansınız var. Ayrıca işbirliklerinde yapacağınız görüşmelerle üzerinde çalıştığınız projeleri yeniden gözden geçirebilir; öneri ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

İş ortamınızda yaşadığınız gerginlikleri veya arkadaşlarınızla bozulan ilişkilerinizi tamir etmek için güzel bir gündesiniz. Tutku ve hırslarınızla hareket etmek yerine uyum ve dengeleri gözeterek davranabilirsiniz. Ayrıca sağlığınız veya dış görünüşünüzü ilgilendiren konularda estetik kaygısıyla tedaviler söz konusu olabilir; eve, aileye yönelik sorumluluklar da artabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Bugün aşk hayatınız renklenebilir, çocuklarınızla olan iletişimiz artabilir; size keyif veren hobileriniz ilginizi çekebilir. İlişkilerinizde uyum ve dengeyi sağlayabilmek için sevdiklerinizle aranızda geçenleri düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Ayrıca gayrimenkuller veya aileden gelen kaynakların yönetimiyle alakalı olarak bazı görüşmeler ve anlaşmalar gündeminizi meşgul edebilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bugünlerde eve, aileye ve işe ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Yuvanızda uyum ve dengeleri yeniden kurmak adına iyi niyet içeren tavır ve davranışlar gösterebilirsiniz. Babanızla aranızda geçen pürüzleri düzeltmek için günün olumlu enerjisini kullanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, ardınızdan yapılan dedikodularla ilgili bazı yüzleşmeler yaşanabilir.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugünlerde görüşmeler, anlaşmalar, eğitim ve yolculuklarla alalı işler sizi oldukça meşgul edebilir. Düşünce ve söylemlerinizde uyumlu ve işbirlikçi tavırlarda olabilir; karşınızdakini hedeflerinize ulaşmak için ikna etmeye yönelik hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınız ve gruplar içinde geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kırgınlıkları tatlıya bağlamak için çabalarınız olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

İş alanında ve üstlendiğiniz projelerle ilgili göstermiş olduğunuz çabanın bugün maddi karşılığını alabilir veya ortaklıklar kurabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmak için yeni işbirlikleri kurmanız söz konusu olabilir. Ayrıca gerek ailenizle gerekse de çalışma hayatınızla ilgili toplum önünde yaşadığınız gerilim ve çatışma içeren gelişmeleri bugün tatlıya bağlayabilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay ile kendinizi gösterebileceğiniz ve isteklerinizi daha ön planda tutacağınız zamanlar var. Ancak arzularınızın peşinden giderken ilişkilerinizde uyum ve dengeleri de gözeterek hareket etme niyetindesiniz. Değişen hayat görüşünüz ve idrakınızla yaşayacağınız olayları daha akılcı ele alabilirsiniz. Yurtdışı, eğitimile ilgili işlerinizde olumluluk var.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

İlişkiler bilinçaltınızı kurcalamakta. Uyum ve dengeleri gözeterek hareket etmek sizin için zor olabilir. Özellikle işin içinde finansal ve duygusal paylaşımlar varsa...Bir süredir yolunda gitmeyen beraberliğinizi yeniden gözden geçirebilir ve değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ortak olduğunuz kazançlar, kredi veya primlerle ilgili iş size sorun yaratan konularla uğraşabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Grup çalışmaları, ekip ve dernek işlerinin yanısıra arkadaşlıklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gününüzdesiniz. İşe ve üzerinde çalıştığınız projeye ait gerilimi ve çatışmalı durumları düzeltmek adına harekete geçebilir; onların desteklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yakın ilişkinizde veya evliliğinizde süregelen sorunları aşmak için uyumlu davranışlar gösterebilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

İş ve sosyal hayatınız açısından hareketli bir gün. Görüşmeler, anlaşmalar, işbirlikleri ön plana çıkabilir. Aileniz veya ilişkilerinizde ise uyum ve dengeleri sağlamakla kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz. Son birkaç gündür gündeme gelen sorunları çözüme ulaştırmak için yapıcı davranışlar gösterebilirsiniz. Annenizle bağlarınızı güçlendirebilir; onunla dengeli bir iletişime geçebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Yurtdışı, eğitim, medya, hukuk ve yolculukları içine alanlardaki işlerinizle ilgilenmek iyi bir süreç. Değişen bakış açınız ve edindiğiniz tecrübeleri işlerinizi olumlu ilerletmek için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınız veya sevdiğiniz kişiyle aranızdaki sorunları çözmek ve kırılan kalpleri onarmak için olumlu enerjiyi kıllanabilirsiniz. Duygularınızı akıcılıkla ifade edebilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bugünlerde ilişkilerin, ortaklıkların ve işbirliklerinin maddi yönü sizi daha fazla ilgilendirmekte. Uyum ve dengeleri sağlayarak ilerle isteğinize karşılık işler istediğiniz gibi akmayabilir. Bazı taviz ve toleranslar göstermek durumunda kalmanız memnuniyetsizlik yaratabilir. Evde yaşananlar, çatışma ve fikir ayrılıklarından dolayı ortaya çıkan  gerilimlerle uğraşabilirsiniz.