Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.05.2015)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Karşıt burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay; sizi işbirliğine ve uyumu yakalamaya davet ediyor. Bugün ilişkilerinizde dikkatli davranmanız gerekmekte zira baskılara ve rekabete açıksınız. Sabah saatlerinde olan olumlu hava gün ortasından sonra değişmeye başlayabilir ve ortamınızda gerilime neden olabilir. Haklıyken haksız duruma düşmemek için temkini elden bırakmamalısınız.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Sabah saatlerinde esen olumlu havaya rağmen gününüz oldukça karışık geçebilir. Gerek iş ortamınızda gerek gün içindeki programlarınızda istediğiniz akıcılığı yakalayamayabilirsiniz. Uyum ve dengeleri kurmak isterken huzurunuzu kaçıran olaylarla uğraşmak sorunda kalabilirsiniz. Sinirsel ve bedensel sağlığınıza özen göstermenizde yarar var.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Bugün birçok işi aynı anda yapmak isteyebilir ve bunun için fazla efor sarfedebilirsiniz. Ancak günün ilk bölümünde olumlu ilerleyen konular öğleden sonra tıkanabilir. Sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla ilgili aniden gelişen durumlar sizi kısa sürede olsa strese sokabilir. Sizi yanıltan veya hayale sürükleyen durumlara karşı tedbiri elden bırakmayın.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Eve, aileye ait konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz günlerdesiniz. Sabah saatlerinde ihtiyacınız olan uyum ve dengeleri sağlamak için çaba harcayabilirsiniz ancak kontrol dışı durumlar veya yanıltıcı gelişmeler sizi günün ilerleyen gergin kılabilir. Karşınızdaki kişilerden gelecek baskılar neticesinde ani kopuşlar veya tartışmalar yaşayabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün yakın çevreniz, kardeşleriniz veya arkadaşlarınızla olan işlikleriniz olumlu seyrederken ilerleyen saatlerinde çatışmalı bir duruma dönebilir. Gelenek ve göreneklere uygun olmayan davranışlar yüzünden aranızda gerilim olabilir. Ayrıca eğitim, yolculuklar ve anlaşmaları içine alan konularda ise işleriniz istediğiniz planda ilerlemeyebilir. Uyumu ve dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Finansal konulardaki işler sizi meşgul etmekte. Ortaklı alandaki kazançlar, işbirliği kurarak ilerlemeniz gereken projelerle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ilk bölümünde olumlu akan durumlar ilerleyen saatlerde çıkmaza girebilir. Hobi olarak gördüğünüz uğraşlarınız veya çocuklarınız için fazladan masraflar çıkabileceği gibi sevdiğiniz kişiyle olan dialoglarda can sıkıntısı verebilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugünlerde oldukça sosyalsiniz. Bir yansan kendi istek ve arzularınızı yerine getirirken karşı tarafı da gözeterek hareket ediyorsunuz. Değişen algılarınızla olayları daha farklı değerlendirmeye çalışıyor; bunlardan ders çıkararak ilerliyorsunuz. Ancak gün ortasından sonra karşınızdaki kişilerin fevri ve beklenmedik tavırları sizi uyum dengede giden ortamınızı olumsuz etkileyebilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Gizli kapaklı veya perde arkası gelişen durumlar sizi hem zihinsel hem de maddi olarak etkilemekte. Bugün kendi içinize çekilmek yerine araştırmalarda bulunabilir; sırları ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Ayrıca yakın çevreniz ve kardeşlerinizle aranızda geçenler üstünüzde duygusal baskıya neden olabilir. Dikkat. Öğleden sonraki anlaşma ve görüşmelerde istediğinizi bulamayabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Sabah saatlerinde ideallerinizi gerçekleştirmek için ortaklarınızın, eşinizin desteğini alabileceğiniz koşullar var. Ancak ilerleyen süreçte ise sizi zorlayan ve uyumda dengede kalmanızı kısıtlayan durumlara karşılaşma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Finansal alanda harcamalarınızı arttıracak çocuklarınızdan veya sevdiklerinizden gelebilecek gelişmeler oluşabilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

İş ve sosyal hayatınızdaki gelişmeler bugün gözler önünde yaşanabilir. Sabah saatlerinde işten kaynaklı durumlar sizi destekliyor gibi görünse dahi ilerleyen saatlerde bu durum tersine dönebilir. Gerek sizin baskıcı tutumunuz gerekse de aniden gelişen olaylar huzurunuzu kaçırabilir. Uyumlu ve dengeler içinde hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Anne ile ilgili durumlar duygusal gerginlik verebilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Bugünlerde gelecek hedefleriniz için zevklerinizden vazgeçmiş gibisiniz. Eksik kalan bilgileri yeniden düzenlemek için çaba göstermektesiniz. Günün ilk yarısında olumlu giden gelişmeler öğleden sonra negatif bir ivme kazanabilir. Gizlide kalmış durumlar veya otorite konumundaki kişiler sizi huzursuz edebilir ve zihnen gerilime itebilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Evde yapılacak işlerin fazlalığı, ağırlanacak misafirler veya çıkılacak yolculuklar bugün sizin için yorucu ve akıl karıştırıcı olabilir. Ailenizdekilerle ortaklaşa bir karar vererek ilerlemek istemenize karşın koşullar öğleden sonra elverişli olmayabilir. Ayrıca beklediğiniz gelirlerle ilgili aniden değişen şartlar karmaşa yaratabilir. Güçlü ve nüfuzlu dostlarla ilişkilerinizi iyi tutmaya bakın.