Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sosyal ortamınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilik yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek, hedeflerinize varmak için sıra dışı yollar izleyebilirsiniz. Fakat geçmişten gelen borçlar ve alacaklar engellerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatınızda yaşadığınız yoğunluk ilişkilerinizde gerilime neden olabilir. Eski düşmanlıklarla yeniden karşılaşabilir ve sizi hareketsiz bırakan çatışmalara girebilirsiniz. Sosyal ortamınızda sizi yıpratacak beraberliklerden uzak durmalı, geçmişte kalan ilişkileri sorgulamamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde içinde bulunduğunuz gruplardan ve arkadaşlardan alacağınız fikirlerle harekete geçebilir, desteklenebilirsiniz. Fakat çalışma ortamınızda yaşanan rekabet ilişkilerin bozulmasına ve kırıcı konuşmaların yapılmasına neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün vergi, sigorta, kredi, komisyon gibi konularda hareketlilik yaşanabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz fakat fırsat olarak gördüğünüz konular kayıplara da neden olabilir. Önceden yaptığınız harcamalar borç alacak dengenizi bozarak hareketsiz kalmanıza yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşınızdakilerle iletişim halinde olmak ve işbirliğini sürdürmek girişimlerde bulunmanızı kolaylaştırabilir. Fakat aile içi ilişkilerde ve gayrimenkullerle ilgili konularda çözüme ulaşmamız sorunların tekrar su yüzüne çıkması, kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kendinize zaman ayırmalı, sağlığınızla daha fazla ilgilenmelisiniz.  Çalışma ortamınızda yoğun bir tempo içinde olmanıza ve zihinsel işbirliklerinden desteklenmenize rağmen hırs kurbanı olabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizde ve yolculuklarda dikkatli olmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmekten ve ortak program yapmaktan keyif alabilirsiniz. Fakat akşama doğru hem ekonomik hem de romantik konularla ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almalı, parayla ilgili herkese güvenmemelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günü ailenize ve evinize ayırmak isteseniz de ani gelişen programlara uyum sağlayarak, sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde inatlaşmadan kaynaklanan tartışmalar ve gerilim ilişkilerde krizlere neden olabilir, dikkatli olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün işbirliklerine ve zihinsel çalışmalara yatkın olabilir ya da yolculuk planları yapabilirsiniz. Bir proje ya da anlaşma üstünde çalışabilirsiniz fakat eski dedikoduların ve düşmanlıkların tekrar kulağınıza gelmesiyle tartışmalar yaşayabilir, inat ederek iletişimi koparabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla aranızda paylaşımdan dolayı çatışmalar yaşanabilir, hedeflerinize varmak için girdiğiniz mücadele finansal kayıplara neden olabilir. Fazla hırslı davranmanız hem maddi hem de manevi değerlerinizle ilgili gerilimler yaşamanıza yol açabilir

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yaratıcılığınızı ve zihinsel becerilerinizi kullanarak, kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizde rekabet gerektiren zorlu bir mücadele içinde olabilir, bu durum ilişkilerinizde gerginliğe yol açabilir. Sosyal ortamınızda eski tartışmalar yeniden alevlenebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sizin için gerilimli ve rekabet dolu olabilir. Görüş ve düşüncelerinizi kabul ettirmek için mücadele ederken geçmiş düşmanlıklardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ancak gece yarısına doğru olayların kontrolünü ele alabilir, kendinizi ifade etmeye başlayabilirsiniz.