Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün oldukça hareketli bir güne uyanabilirsiniz. Sabah saatlerinde dengeli hareket etmeye gayret etmenize rağmen ilişkiler ve finansal alanda çatışmalı koşullar sizi beklemekte. Kendinizi güvende hissetmekte zorlanabilir; bazı endişeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sürprizlere açıksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün bazı endişelerle güne başlayabilirsiniz. Gerek ilişkiler gerekse de parasal durumunuzla ilgili canınızı sıkan durumlar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim veya hukuksal bir konuyla alakalı kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise bilinçaltınıza inebilir; farkındalık yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedefleriniz için hiçbir çabadan kaçınmayacaksınız. Ancak finansal konulardan veya duygusal paylaşımlarınızla alakalı gelişmelerden dolayı bazı huzursuzluklar yaşama riskiniz var. Gruplar içindeki konumunuza dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise beklenmedik sürprizler başınıza gelebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde dengede olan koşullar sonrasında rayından çıkabilir. Otorite konumundaki kişilerden baskı görebilir; mücadele içine girebilirsiniz. İlişkilerinize gereken önemi vermeli; gereksiz tepkilerden uzak durmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde yurtdışı, medya, hukukla ilgili işlere daha fazla vaktinizi ayırabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle gireceğiniz rekabetler olabilir. Kendi düşünce ve fikirlerinizi kabul ettirmek için çaba gösterebilirsiniz. Akşam saatlerinde hedeflerinize ulaşabileceğiniz olumlu koşullar oluşabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün finansal konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Ortak kazançlar, alacak borç meselelerinde beklenmedik ve sizi zorlayan gelişmeler çıkabilir. Risk alarak yapacağınız hamlelerde dikkatli olmalısınız. Duygusal paylaşımlarda ise akşam saatlerinde sürprizler şaşırtabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay; sizi başkalarına bağımlı kılmakta. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle gerek ilişkiler gerekse de parasal konularda rekabete dayalı durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatlerinde ise sizi yenileyecek ve umut kazandıracak şartlar var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün iş yaşantınız hıza harekete açık görünüyor. Hem bedenen hem zihnen oldukça yoğun olabilirsiniz. Tek başına karar almak istemenize karşın otorite konumundaki kişilerden gelen baskılarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise tepkilerinizin fevri olma riski var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yaşamdan keyif almaya yönelik hareket edeceğiniz bir gün sizi beklemekte. Size heyecan verecek işlerle uğraşabilirsiniz. Günün bir bölümünde ise çocuklarınızla ilgili durumlar veya aşk hayatınızla alakalı bir durum sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde ise sürprizlere açık koşullar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve, aileye, gayrimenkullere ait konulardaki gelişmeler bugün de tüm yoğunluğuyla sizi meşgul etmekte. Bitiş ve başlangıçların olduğu şu dönemde olaylar üzerindeki gücünüzü ve baskınızı arttırabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullarınızda değişim ve yenilenme yapacak sürprizler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Düşüncelerinizi tüm açıklığıyla ortaya koyabilirsiniz. Farklı ve orijinal tavırlarınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Ancak kontroldışı durumlar veya arka plandaki otorite konumundaki biri sizin bu cesur tutumunuzu engellemek isteyebilir. Baskı hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni tanışmalar olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gün boyunca parasal durumunuzla ilgili inişli çıkışlı durumlar olabilir. Düşünmeden yapacağınız harcamaların yanı sıra risk almaya yatkın olabilirsiniz. Grup ve derneklerden size baskı yaratacak gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Ancak bugünlerde yeteneklerinizi kullanma kapasiteniz yüksek.