Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Finansal konuların yoğun yaşanacağı zamanlar devam ediyor.  Birikimlerinizi geleceğinizi düşünerek değerlendirmenin yollarını arıyorsunuz. Ancak esnek olmamanız hamlelerinizin gecikmesine yol açmakta. Akşam saatlerinden sonra daha hızlı düşünebilir ve fikir alış verişlerine açık olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi ayağı sağlam yere basar kılmakta. Günün ilk bölümünde eşiniz veya ortağınızdan kaynaklı bazı durumlar güven duygunuzda olumsuz etkilere neden olabilir. Aranızda gerilimli durumlar yaşanabilir. Sonrasında değişen dinamiklerle koşulları lehinize çevirebilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızı kurcalayan ve karar almakta zorlandığınız konular var. İçinde bulunduğunuz koşulları lehinize değerlendirmek için iç hesaplaşma yapabilirsiniz. Maddi ve manevi sizi tatmin edecek şartları yaratmak için uğraşabilirsiniz. Günün ilerleyen zamanlarında kararlarınızı netleştirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün içinde bulunduğunuz gruplar veya ekip çalışmalarında zorlu koşullar içinde olabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili bir gerilim yaşayabileceğiniz gibi aklınıza taktığınız bir konuda inat ve ısrarcılık pahalıya mal olabilir. Günün ilerleyen zamanlarında kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyer yaşantınızda aradığınız huzurlu ve güvenli koşulları bugün sağlamakta zorlanabilirsiniz. İstek ve arzularınızı yerine getirirken bazı muhalefetlerle karşılaşabilirsiniz. Yönetim becerinizi ortaya çıkarmak güç olabilir. Günün ilerleyen zamanlarında hedeflerinize daha rahat erişeceğiniz koşullar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabit fikirli davranmak bugün size zarar verebilir. Yurtdışı, eğitim, medya ve hukuksal işlerinizde parasal konulardaki gelişmeler elinizi kolunuzu bağlayabilir. Günün ikinci bölümünde ise değişen dinamiklerle sözel yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve işlerinizi akıcı ilerletebilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularda yaşadığınız kısıtlı ve sizi engelleyen koşullarla mücadele içinde olabilirsiniz. Maddi manevi güven duygunuzu olumsuz etkileyen koşulları bertaraf edebilmeniz günün ikinci yarısından sonra mümkün olabilir. Alacağınız yeni haberler sizi daha farklı düşünmeye ve hareket etmeye itebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Koşullar karşınızdaki kişilere bağlı olsa dahi olayları bildiğiniz gibi yönetmekte ısrarcısınız. Bu yüzden günün ilk bölümünde işbirliği içinde hareket etmeniz zor olabilir. Ayrıca eşiniz ve ortağınızla gerilimli durumlar yaşamaya açıksınız. Günün ikinci bölümünde düşüncelerinizi değiştirecek gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde perde arkası durumlar veya kontrolünüz dışındaki gelişmeler zihnen bedenen ve madden sizi olumsuz etkilemekte. Özellikle günün ilk bölümünde bunu daha yoğun hissedebilirsiniz. Gerekli önlemleri aldığınız takdirde akşamüstünden sonra koşullar daha farklı bir düzleme çıkabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çocuklarınızla, sevdiğiniz kişiyle ilişkilerinizde dikkatli ve anlayışlı olmanız gereken koşullar içindesiniz. Aranızda güven krizi veya parasal konulardan dolayı bazı sorunlar çıkabilir ve keyfinizi kaçırabilir. Günün ikinci yarısından sonra ise bu gelişmelerden dolayı gerek bedensel gerekse de zihinsel rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İşten kaynaklı sorunların bugün sizi yıpratma olasılığı yüksek. İşbirlikleri, anlaşmalarla ilgili durumlar sizi uğraştırabilir. Beklediğiniz destekleri bulamayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında zihninizi dağıtmak için arkadaşlarınız, eşiniz ve dostunuzla bir araya gelebilir; düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevre ve kardeşlerinizle  içinde sadakat ve parasal mevzuların olduğu gelişmeler can sıkıcı geçebilir. Ayrıca eğitim ve yolculukları içeren alanlarda sizi kısıtlayan ve hamle kabiliyetinizi azaltan gelişmeler olabilir. Günün ikinci yarısında aileye ve işe ait konularda hareketli koşullar içine girebilirsiniz.