Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün ani gelişen olaylar bir anda ilişkilerin ya da işbirliklerinin bozulmasına yol açabilir. Sevdiklerinizle aranızda eski sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Çok hareketli ve enerjik olduğunuzdan birçok şeyi bir arada halletmeye çalışabilirsiniz. Bir yandangirişimlerde bulunurken bir yandan da çatışmalar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkan engeller sizi yıldırmamalı, gelecek hedeflerinize ilerlemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kariyerinizle ilgili önemli adımlar atmaya çalışırken bir anda gelişen olaylar, üstünde çalıştığınız projelerin sonlanmasına, iş ortamından gelişen ilişkilerin bozulmasına neden olabilir. Bugün yaşamınızın her alanında kararlar almak ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Toplum önüne çıkarak sunumlar yapabilir, karşınıza çıkan engeller ve ertelemelerle uğraşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, aynı sorunu tekrar tekrar gündeme getirmemelisiniz. Aşk ilişkilerinde yaşanan iletişim bir anda gerilime yol açabilir, sevdiklerinizle aranız ansızın bozulabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelerek kararlar alabilir ve harekete geçmek isteseniz de inatlaşma ve kişilik çatışmaları ertelemelere neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde harcamalarınızı kontrol altına almalı, lüks tüketimden uzak durmalısınız. Eski borç ve alacaklar tekrar karşınıza çıkarak finansal krizlere neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızdan gelen desteklerle sıra dışı çözümler üretebilir, zor durumdan kurtulmak için hamleler yapabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda ve ekonomik konularda ego savaşlarına girmemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendi istek ve keyiflerinizin peşinden ısrarla gitmeniz hatta aynı hataları tekrarlamanız karşınızdakiler tarafından hoş karşılanmayabilir. İlişkilerde sergilediğiniz tavır kopmalara neden olabilir. Bir anda öfkelenerek cesaretle ani kararlar almanız sonlanmalara yol açabilir. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerden fikir almanız sizin lehinize olacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün gündelik işlerinizi yapmakta çok zorlanabilir, kontrol edemediğiniz engeller ve gizli düşmanlıklar yüzünden çalışmalarınızı bitirebilirsiniz. Size sorun yaratan eski ilişkilerle yüz yüze gelmeniz sinirlerinizi ve sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle gereksiz inatlaşmalara girmeniz öfke krizlerine yol açacağından dikkatli olmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşk ilişkilerinde öfkenizin kurbanı olabilir, ego savaşlarından dolayı çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat nezaketinizi ve uyum yeteneğinizi kullanarak olayları kontrol altına alabilirsiniz.Eski arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelerek aynı sorunları yeniden gündeme getirmemeli, olaylara farklı ve sıra dışı bir bakış açısıyla bakarak çözümler üretebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sizin kontrolünüzde olmayan, kadersel olaylar yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınızın tavırları sizi gizli planlar yapmaya ya da işleri sonlandırmaya itebilir. Farkına varamadığınız düşmanların konuşmaları açığa çıkabilir. Eve ve aileye dair işlerinizi halletmeye çalışırken, iş ve sosyal hayatınızdan kaynaklanan gelişmeler bir anda kararlar alarak, harekete geçmenizi gerektirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk ilişkilerinde yaşanan ani gelişmeler sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla aranızda kopmalara neden olabilir. Geleceğe dair hedeflerinizi değiştirebilir, anlaşmaları sonlandırabilirsiniz. Oldukça hareketli ve enerjik bir gün geçirebilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişiminizde sizi heveslendiren ve cesaretlendiren gelişmeler yaşansa da ani kararlar sorunlara yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal ortamınızda gelişen işbirlikleri ve ilişkileri bir anda sonlandırabilir, aileniz ve kariyeriniz arasında kalarak gerilim yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkarabileceğiniz ve ekonomik kazançlar sağlayabileceğiniz fırsatlar yakalasanız bile ani kararlarla harekete geçmeniz finansal krizlerin yaşanmasına neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kurduğunuz iletişimde dikkatli olmalısınız. Uzun yolculuklarınız, yüksek eğitim ya da mahkemelerle ilgili planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilir. Çevrenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; çok hareketli ve yoğun bir gün geçireceğinize işaret edebilir. Karşınızdakilerin tavır ve tutumları gerilime yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal işbirliklerinizin sonlanabilir, kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi konularda son dakika aksilikleri yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız krizler sonlanmalara neden olabilir. Bugün kendi içinize çekilmek ve yalnız kalmak istemenize rağmen iş ortamınızda ki gerilim içsel çatışmalara yol açabilir. Öfkenizi açığa çıkarmakta zorlanabilir ve düşmanlıkların farkına varabilirsiniz.