Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Ay Tutulması; gündelik yaşantınıza, yaşamınızla ilgili konulara ve ilişkilere vurgu yapmakta. Kendi isteklerinizin peşinden gidecek cesarete ve fırsata sahip olacaksınız fakat karşınızdakileri de düşünmelisiniz. Duygularınızı ifade ederken anlaşmazlıklara düşebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Zihinsel bir karmaşa yaşayabilir, duygularınızı kontrol edemeyerek güdüsel tavırlar sergileyebilirsiniz.İlişkilerinizde perde arkasında kalan olayların açığa çıkmasıyla artık kesin kararlar almak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ya da akrabalarınızla fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ay tutulması ile birlikte; sosyal ortamınızda, ilişkilerinizde ve hedeflerinizde bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Cesur kararlar almaktan çekinmeyecek, gruplar ve arkadaşlar içinde kendinizi öne çıkarabileceksiniz.  Ayrıca aşk hayatınızla ilgili “ya hep, ya hiç” talebinde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve aile yaşamınızda girişimlerde bulunurken ani kararlar alabilir, fazla cesur davranabilirsiniz. Kariyerle ilgili sonlanmalar hemen arkasından yeni başlangıçlar getirebilir. Duygularınızı herkesin gözü önünde yaşamaktan çekinmeyecek, dikkatleri üstünüzde toplayacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayata bakış açınızı, düşüncelerinizi herkese ifade etmekten sakınmayacak, kendi görüşlerinizin peşinden cesaret ve hırsla ilerleyeceksiniz. Karşıt fikirler kısa süreli anlaşmazlıklara düşmenize yol açabilir. Yurtdışı, medya, yüksek eğitim ya da mahkemelerle ilgili süreçte ani gelişmeler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sizi krize sokan konularda duygusal patlamalar yaşayabilir, artık biraz daha bencil olmanın zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Bireysel olarak aldığınız kararlar özellikle ekonomik konularla ilgili fırsatlar getirirken, ilişkilerin de sonlanmasına neden olabilir. Ticari sözleşmelerde sorunlar yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek Ay Tutulması hayata ve ilişkilere bakış açınızda yeni bir dönemin başladığına işaret etmekte. Karşınızdakilerin bireysel ve güdüsel tavırlarının da bu süreçte etkisi olabilir. Eski konuların ya da kişilerin hâlâ aklınızda olması ve uzlaşmaz tutumlardan dolayı bir sayfayı kapatabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda gelişen krizler sizi ani kararlar almaya itebilir. Düşmanlıkların açığa çıkmasıyla birlikte kendi kararlarınızı uygulamaya koyabilir ve uzlaşmaya yanaşmayabilirsiniz. Yaşananlar; alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir, görev alanlarınızda değişiklik olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün Ay Tutulması ile birlikte çocuklarınızla ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda bir dönemi kapatarak farklı bir sürece geçmek isteyebilirsiniz. Aynı konuların gündeme gelmesiyle yeniden değerlendirme yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Risk almanız fırsatlar getirebileceği gibi, duygusal krizlere de yol açacaktır.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygularınızı saklamakta zorlanarak, kendinizi daha fazla ifade etmek isteyeceksiniz.  Ev, aile ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Aile içinde süregelen küslükleri ve anlaşmazlıkları bitirmek için yola çıkarken hırslarınıza yenilmemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün yaşanacak Ay Tutulması ile duygularınızı kontrolsüz bir şekilde ifade edebilir, yakın çevrenizle ilişkilerinizin bozulmasına yol açabilirsiniz. Eski kararlarınızı gözden geçirerek anlaşmaları ve eğitimleri sonlandırabilir, yeni fırsatlar peşinden koşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bütçenizi ve harcamalarınızı belli bir düzene oturtmaya çalışırken bencilce ve hırslı davranmanız ilişkilerinize zarar verebilir. Finansal anlaşmaları tekrar gözden geçirirken krizler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkarma fırsatıyla birlikte yeni kazanç kaynakları bulabileceksiniz.