Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.10.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatleri oldukça dağınık ve üzerinde çalıştığınız işlere fazla odaklanamadan geçebilir. Yurtdışı, eğitim ve hukuki alandaki uğraşılarınızı toparlayabilir; eksikleriniz üzerine eğilebilirisiniz. Öğle saatlerinde ise iş hayatınız ve sorumluluklarınız öne çıkabilir. Bir rekabet ortamı içinde liderliğe oynayabilirsiniz. Hırsınızı doğru stratejilerle besleyebilirseniz başarı size gelecektir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümü ortak gelirler, yatırımlar ve finansal konulardaki uğraşlarla geçebilir. İşler pek de kontrolünüz dahilinde ilerlemeyebilir. Öğleden sonra ise değişen dinamiklerle konularınız da değişecektir. Yurtdışı, eğitim ve ticareti içine alan konularda söz sahibi olmak isteyebilir; yönetimi ele almak için çaba içine girebilirsiniz. Hamle yapabileceğiniz koşullar var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk bölümünde ikili ilişkiler ve işbirliklerinin henüz anlaşma safhasında olmanıza rağmen günün ikinci yarısında mali konulara geçebileceksiniz. Yapmak istediğiniz yatırımların finansal yönüyle alakalı girişimlerde bulunabilir; ortak projelere imza atabilirisiniz. Başkalarının maddi imkanlarından faydalanma şansını yakalayabilir; başvurduğunuz kredilerle ilgili cevap alabilirisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sizi zihnen yoran konularla halen meşgulsünüz. İlişkiler, ortaklıklar ve işbirliği gerektiren işlerinizin alt yapısını sabah saatlerinde hazırlama imkanınız var. Öğle saatlerinden itibaren uyum ve dengelerin ne yönde ilerleyeceği artık açığa çıkabilir. Karşınızdaki kişilerin baskıcı ve zorlayıcı unutmamalı; siz de en az onlar kadar güçlü ve dirayetli olmaya bakmalısınız zira kontrol sizde değil.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerindeki keyifli ve iyimser ruh haliniz öğle saatlerinden sonra ciddiyete yerini bırakabilir. Elde etmek istediğiniz projelerin hazırlıklarına vakit ayırabilirsiniz. Sonrasında işe ve kariyere dair konuların öne çıkmasıyla birlikte hedefleriniz bu yönde olabilir. Rekabete açık olacağınız ortamlarda bulunabilir; otoritenizi ve konumuzu öne plana çıkaracağınız işlerle uğraşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye ve işe dair başlatmış olduğunuz girişimlerin eksik kalan yönleriyle sabah saatlerinde ilgilenebilirisiniz. Öğleden sonra ise keyiflerinize zaman ayıracağınız bir süreç başlıyor ancak her ne kadar yük getiren uğraşlardan kaçmak isteseniz de sorumluluklar üstünüze kalabilir. Olumlu yönden bakacak olursanız hobi olarak yaptığınız uğraşları, çocuklarınızın ihtiyaçlarını ciddiyetle ele alabilirisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gün içindeki programınızın belirsizliğinden, değişken koşullardan veya beklediğiniz haberlerin gelmemesinden dolayı zihniniz sabah saatlerinde dağınık olabilir. Öğleden sonra ise aldığınız veriler sayesinde daha planlı hareket edebilirsiniz. Eve, aileye ve işe dair sorumluluklarınızı yerine getirebileceğiniz şartları oluşturabilir; cesaretle atağa geçebilirisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal alandaki konular, bütçeleme, alacak vereceklere dair işler sabah saatlerinde meşguliyetleriniz dahilinde olabilir. Ancak istediğiniz akıcılıkta işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirisiniz. Öğleden sonra değişen şartlar, sizi daha yetkin kılacaktır. Anlaşma, sözleşme ve projelerle ilgili alanda liderliği ve yönetimi ele alabilir; fikir ve düşüncelerinizi çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda ilerleyen Ay halen sizi aktif ve ufuklarınızı geliştirmeye açık kılmakta. Ancak sabah saatlerinde isteklerinize hızlıca ve akıcılıkla ulaşma isteğinizde zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra finansal konularda yapacağınız girişimler için günün ilk zamanlarını hazırlık ve değerlendirmeler yaparak geçirebilirisiniz. Kazançlarınızı arttırmak ve yönlendiren konumunda olmak için çabanız var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde henüz koşullar sizin kontrolünüzde değil. Geri planda kalarak isteklerinizi gerçekleştirmek için gereken hamlelerin son rötuşlarını yapabilirsiniz. Öğle saatleri itibariyle burcunuza geçen Ay; size güç ve motivasyon kazandıracak; kendinizi rekabet ortamı içinde olsanız dahi iyi ifade etmenize olanak sağlayacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Grup, dernek veya ekip çalışmalarındaki işlerinizdeki eksik kalan noktaları sabah saatlerinde tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra değişen dinamikler kendi içinize çekilmenize veya başlattığınız oluşumu perde arkasından idare etmenizi gerektirebilir. Bilinçaltı düşünceler sizi pek rahat bırakamıyor oluşu içsel huzurunuzu sağlamakta zorlanmanıza neden olabilir. Gizli düşmanlıklara dikkat.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızdaki işler halen gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Sabah saatlerinde attığınız adımların size geri dönüşü pek memnun edici olmayabilir. İyimserliğinizi bozmadan ilerlemekten çekinmeyin zira sonrasında koşullar lehinize gelişebilir. Gruplardan, içinde bulunduğunuz ekiptekilerden gereke destekleri bulacaksınız. Hedeflerinize ilerlemek için gereken motivasyonu bulabilirsiniz.