Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün kararlarınızı, akılcı ve ayağınız yere sağlam basarak alabilir, beraber çalıştığınız kişilerden alacağınız destekle hedeflerinize ulaşacak, üstlerinizin sizi takdir etmesiyle güç kazanacaksınız. Bir ürünün ya da hizmetin maliyetini belirlerken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların desteği ile hedeflerinize varabilecek maddi ve manevi desteği bulabilecek, kendinizi güvende hissedebileceksiniz. Sevdiklerinizle sağlam temelli girişimlerde bulunacak, size keyif verecek ve uzun vadede kârlı çıkacağınız yatırımlar yapabileceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Olayları kontrol etmekte zorlansanız da kadersel gelişmeler sizin lehinize olabilir. Kendi içinize kapanarak, yaşananların bilançosunu çıkarmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda alacağınız desteklerle uzun vadeli ve akılcı yatırımların alt yapısını oluşturabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yapacağınız anlaşmalar, imzalayacağınız kontratlar ya da girişeceğiniz işbirlikleri sizi uzun vadeli, kârlı yatırımlara yöneltebilir. Hedeflerinize varmak için yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğibulabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade ederek, akılcı kararlar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik olarak kendinizi daha güçlü hissedebileceğiniz yatırımlara yönelebilir, uzun vadede gelir elde edeceğiniz işbirlikleri yapabilirsiniz. Cesaretle alacağınız kararlar girişimlerde bulunmanızı sağlayarak, iş ve sosyal hayatınızda başarılı olacağınız adımlar atmanıza yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Görüş ve inançlarınızın desteklenmesi size güç verecek, kendinize güveniniz artacaktır. Kararlı ve güvenilir davranışlarınızın ödülünü takdir edilerek alabilirsiniz. Yurtdışı, akademik eğitim, yayıncılık, medya ya da mahkemelerle ilgili konularda ki girişimlerinizin sonuçlarını görebileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularla ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir, kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ailenizden alacağınız güçlü destek yatırımlarınızı yönlendirmenizi sağlayabilir ve daha kârlı alanlara yönelebilirsiniz. Derin duygusal paylaşımlar içinde bulunduğunuz krizleri çözebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Şartları siz koyamayacağınız için, girişimlerde bulunurken işbirliklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Akılcı adımlar ve alacağınız desteklerle güven sorunlarını aşabilirsiniz. Yapacağınız yatırımlarda maliyet hesaplarını başarıyla yapabilir, doğru ifadeleri kullanarak karşınızdakileri ikna edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ortamınızda yaşananlar, kariyerinizde başarılı olabileceğiniz destekler almanızı ve ekonomik olarak kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. İşinizde uzmanlığınızı göstererek, verimli ve kârlı projeler içinde yer alabilirsiniz. Sabırla yürüttüğünüz çalışmanın karşılığını alabileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmek isteyebilir, sarf ettiğiniz çabanın karşılığını alabilirsiniz. Görüşlerinizin onaylanması sizi daha güçlü kılacak, cesaretle adımlar atarak, başkalarını da ikna edebileceksiniz. Finansal konularda akılcı ve sağlam, uzun vadeli yatırımlara yönelebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve aile yaşamınızda sizi destekleyen faktörlerin olması kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir. Başarılı yatırımlar yapabilmeniz için gereken finansal işbirliklerine girişebilir, cesur adımlar atabileceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Kulislerden alacağınız bilgi güçlenmenizi sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İstikrarlı ve sağlam adımlar atarak, uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız anlaşmaları başarıyla sonuçlandırabilir, sosyal çevrenizden ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz. Danıştığınız kişiler sizi doğru yönlendirerek, akılcı kararlar almanızı sağlayabilir.