Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.11.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Yay burcuna geçen Merkür önümüzdeki günlerde yurtdışı, yabancılarla olan ilişkileriniz ve eğitimle alakalı olan konularınıza hareketlilik getirebilir. Daha fazla seyahat edebilir; kendinizi geliştirecek ve ufkunuzu açacak çalışmalarda bulunabilir; hukuk ve medya alanındaki işlerinizle ilgili yeni durumlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA  21 NİSAN-21 MAYIS

Burç değiştiren Merkür, eşin parası, ortak gelirler, vergi, prim gibi finansal konularınıza olumlu veya sizi yorabilecek yeni gelişmeler getirebilir. Duygusal paylaşımlarda ise fazlasıyla hayalci olmanı getirdiği hüsrana karşı da dikkatli olmalısınız. Gelebilecek engellerden dolayı iş ve sosyal yaşamda zorlanabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Karşıt burcunuzda ilerleyecek olan Ay; önümüzdeki günlerde ikili ilişkiler, işbirlikleri, anlaşmalar, hukuksal davalar ve danışmanlık hizmetleri alanında yoğun gelişmeler içinde olacağınıza işaret etmekte. Başkalarından gelecek öneri ve tekliflere açık olacak; olayları bir de onların gözlerinden değerlendirme imkanı bulacaksınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Merkür ile artık işinize, görevlerinize ve sorumluluklarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yabancılar, eğitim ve hukuksal konuları içine alan konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ise gerek finansal gerek duygusal paylaşımlarda sizi kısıtlayan durumlara isyan edebilir; bireysel hak ve özgürlüklerinizi kazanmak adına çaba içine girebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ay ile işbirlikleriniz ve ilişkiler önemini korumakta. Otorite konumundaki kişilerden, ailenizden kaynaklı engeller gelecek planlarınız üzerinde istediğiniz gibi hareket etmenizi veya kendinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. Merkür ise önümüzdeki günlerde aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan iletişimize kişisel gelişiminize soluk getirebilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Merkür, ev, gayrimenkul veya ailevi konularda hareketli bir süreci başlatabilir. Alım satım yapabilir; başka bir şehre veya ülkeye yerleşme kararı alabilir; gerek iş gerek özel yaşantınızda düzenlerinizi değiştirebilecek yeni adımlar atabilirsiniz. Anlaşmalardan kaynaklı durumlar veya ısrarcılığınız iş hayatında   sorunlara neden olabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün keyiflerinize, çocuklarınıza veya aileden gayrimenkullerle ilgili gelişmeler finansal konularda size sorumluluk veya fazladan harcamalar getirebilir. Geleceğinizi düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde eğitim, yurtiçi yurtdışı yolculuklar ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde hareketliliğe neden olabilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Finansal konularda yeni düzenlemeler, anlaşmalar yapacağınız; gelir ve giderleriniz üzerinde hareketlilik yaşayacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Ticari faaliyetleriniz, alım satımlarınız işleriniz artabilir; yeteneklerinizi kullanarak kazançlarınızı çoğaltmak için çaba içinde olabilirsiniz. Bazı gelişmeler kendinizi özgürce ifadeye engel  olabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Merkür ile fikir ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Eğitim, ticaret ve kendinizi geliştireceğiniz alanlarda hareketli zamanlar yaşayabilir; yurtdışı, akademik çalışmalar, hukuk ve medya alanında yeni adımlar atabilirsiniz. Kontrolünüz dışında ortaya çıkabilecek durumlar baskı ve üzerinizde engellenmişlik hissi verebilir.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Geleceğinizi düşünerek finansal konularda yeni düzenlemeler yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Grup ve ekip çalışmalarında üzerinize alığınız sorumluluklar ve görevlerle ilgili sizi kısıtlayan durumlar olabilir. Burç değiştiren Merkür ise bir süre için kendi içinize çekilmenize duygu ve düşüncelerinizi analiz etmenize fırsat sağlayabilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Otorite konumundaki kişilerden gelebilecek kısıtlanmalar; iş ve sosyal hayattaki sorumluluklardan dolayı kendinizi baskı altına alınmış ve özgürlüğünüz engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Merkür ise hedefleriniz için harekete geçeceğinize, gruplardan ve arkadaşlardan destek alacağınıza işaret etmekte.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bugün sorumlulukların, otorite konumundaki kişilerin veya aile büyüklerinin üzerinizde kurduğu baskıyı üzerinizde hissedebilirsiniz. Merkür iş ve sosyal hayatınıza hareketlilik ve yeni koşullar getirecektir. Eğitim, akademik çalışmalar, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili motive eden ve geleceğiniz adına yeni adımlar atmanıza yardımcı olacak gelişmeler var.