Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.11.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün birçok konuyu bir arada halletmeye çalışırken çatışmalar yaşayabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda ki gerilim alınmanıza ve kırılmanıza neden olabilir fakat tepkilerinizi kontrol altına almalısınız, üstünüzde baskı hissettiğinizden, aile içinde sorunlar olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İletişim trafiğinde ki karmaşa gerilime neden olabilir. Beraber çalıştığınız kişilerle ya da akrabalarınızla aranızda sürtüşme yaşansa da ilk önce tepki vermek yerine içten içe kırılabilirsiniz fakat sonrasında gelişen olaylar ve üstünüzde baskı hissetmeniz yakın çevrenize karşı kırıcı olmanıza yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili kararlar almak ve girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar finansal konularda krizler yaşamınızı ve yatırımlarınızı tekrar gözden geçirmenizi sağlayabilir. Gerilimi azaltmak için sakin kalmaya çalışmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yaşamınızla ilgili kararlar alarak girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.  Fakat ailenizden beklediğiniz desteği görememeniz kırılmanıza ve birçok alanda birden mücadele etmenize neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ya da düşmanlarınızın attığınız adımları engellemeye çalıştığını görebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaşayacağınız duygusal çalkantılarla baş etmekte zorlanabilirsiniz. Aldığınız haberler ya da duyduğunuz dedikodular içinize kapanmanıza ve yalnız kalmanıza neden olabilir. Çalışma ortamının getirdiği sorumluluklardan dolayı üstünüzde baskı hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Geleceğe dair hedef ve ideallerinize odaklanabilir, kariyerinizden elde ettiğiniz kazancı artırmak için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat harcamalarınızı kontrol altına alamamanız endişelenmenize yol açabilir. İçinde bulunduğunuz gruplardan ya da arkadaşlarınızdan destek alamayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iş ve sosyal hayatınızda temponuz artabilir, görüşme ve toplantılara katılabilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda aldığınız kararları uygulamak için harekete geçmek istemenize rağmen önünüze engeller çıkabilir. Aile içi sorumluluklar üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aile içi diyaloglar kırılmanıza ve kardeşlerinizle ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizin zarar görmesine neden olabilir. Gizli ilişkiler ve kulisler sizi yıpratabilir, içten içe kırılabilirsiniz. Yaşadığınız duygusal çalkantılar ve gerilim yaşama bakış açınızı değiştirmenize yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün finansal konular ve ailenin gelirleriyle ilgili birçok kriz aynı anda baş gösterebilir. Ekonomik kazançlarla ilgili sorumluluklarınız üstünüzde baskı hissetmenize ve kontrol edemediğiniz harcamalardan dolayı çatışmalar yaşamanıza neden olabilir. Hedeflerinize varmak için mücadele etmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerin duygusal beklentilerine karşılık veremiyor olabilirsiniz. İstek ve taleplerinizi kabul ettirebilmek için karşınızdakilere baskı uygulayabilirsiniz. Sosyal hayatınızda girişimler beklediğiniz desteği göremeyebilir ve ilişkilerde ani kopmalara yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma ortamınızda yoğun bir hareketlilik söz konusu. Başladığınız işleri bitirmek için çaba sarf ederken sürekli farklı alanlara yönelmeniz veya görev değişikliği yapmanız istenebilir. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda görüş ayrılıkları yaşanabilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün romantik ilişkilerde gerilim yaşayabilir, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar ya da arkadaşlarınızın baskısını hissedebilirsiniz. Keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamaları bir düzene oturtmalı, kırıldığınız konuları ifade etmelisiniz.