Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (28.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Günü mutlu ve neşeli geçirebilir, size keyif veren hobilerinizle ilgilenebilir, çocuklarınızla beraber olmak, onlarla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilir, ani gelişen olaylarla birlikte cesaretinizi toplayarak, riskli ama akılcı adımlar atabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün kendinizi daha güçlü ve güvende hissedebilir, kadersel gelişmelerin karşınıza çıkardığı fırsatları kullanarak riskler alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımıyla ya da yatırımlarla ilgili uzun vadeli girişimlerde bulunabilir,ailenizle birlikte olmaktan keyif alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin ya da işbirliklerinin desteğini alarak uzun vadeli anlaşmalar imzalayabilir, kişisel gelişiminize katkıda bulunacak girişimlerde bulunabilirsiniz.  İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar veya arkadaşlarınız zihninizi açabilir, farkındalık yaratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda sizi destekleyen kişilerin varlığından güç alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen ani olaylar hevesle harekete geçmenizi sağlayabilir. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir ve cesaretinizi açığa çıkarabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kendinizi daha rahat ifade edebilir, ilişkilerinizi ve yaşamınızı kontrol edebilirsiniz. Uzun vadeli ve sağlam adımlar atmanızı sağlayan destekler almanız fırsatlarla karşılaşmanıza da neden olabilir.  Olaylara farklı bir bakış açısı geliştirebilir,  düşüncelerinizde farkındalık yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda yaşanan gelişmeler olaylara farklı bakış açıları geliştirmenizi sağlayabilir. Aile ve eve dair konularda girişimlerde bulunmak isteseniz de hemen harekete geçemeyebilir, içten içe risk alma kapasitenizi tartabilirsiniz. Bugün yaşanan olayları kontrol edemeseniz de size fırsatlar getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğe dair hedeflerinize odaklanabilir, eşiniz, ortağınız ya da işbirliklerinizden alacağınız destekle girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün otorite konumunda ki kişilerle yapacağınız görüşmeler, uzun vadede başarı getirecek anlaşmalara neden olabilir, alacağınız haberler kararlılığınızı artırabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günü toplum içinde yoğun bir tempoda geçirebilir, toplantılarda ya da görüşmelerde kariyerinizi ilgilendiren kararlar alabilirsiniz. Ekonomik konularla adımlarınız riskli görünse de sağlam ve başarı şansı yüksek olabilir. Çalışma arkadaşlarınızın desteğiyle farkındalığınız artabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün görüş ve düşüncelerinizi cesaretle savunabilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda özgün fikirlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Uzun yolculuklar, yüksek eğitim, medya ya da mahkemelerle ilgili konulardasağlam adımlarla ilerleyerek, hayatınızı ve geleceğinizi etkileyecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla ilgili yönetimi ele alabilir, ailenizden de alacağınız destekle riskli girişimlerde bulunabilirsiniz. Özellikle gayrimenkullerle ilgili karşınıza çıkan fırsatları borçlanarak kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat bugün olayları kontrol edemeyeceğinizi bilmeli, krizlere hazırlıklı olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda hareket eden Ay; ortak girişimlerde bulunmanız gerektiğine işaret etmekte. Farklı ve sıradışı fikirlerle yakın ilişki de olduğunuz kişilerin bakış açısını değiştirebilir, geleceğinizi belirleyecek işbirliklerine girişebilirsiniz. Alacağınız haberler son dakika imzalanacak anlaşmalar getirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma ortamınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz ve yoğun bir tempo içinde liderlik rolünü üstlenebileceğiniz bir gündesiniz.  Ekonomik konular da yaşanan ani gelişmelerin yardımıyla girişimlerde bulunabilir, iş ve sosyal hayatınızda üstlerinizin desteğiyle başarılı olabilirsiniz.