Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.01.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ilişkilere dair konuları bugün öne çıkarmakta. Sabah saatlerinde duygusal veya finansal alanda bazı pürüzler yaşansa da ilerleyen saatlerde anlaşma sağlayabilirsiniz. Yurtdışı, yabancılarla ilgili işler belli bir çerçevede ilerleyebilir; hayata bakışınız ise ciddiyet kazanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünlerde gerek işe gerekse de sağlığınıza dair konularla meşgul olabilirsiniz. Günün ilk saatlerinde arzu ettiğiniz huzuru sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kendi bakış açınızda ısrarcılığınız ortak noktada buluşmanıza engel teşkil edebilir. Para paylaşımlarında ise gecikmeli de olsa tahsilatlar yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yaşamdan keyif almaya bakacağınız; sevdiğiniz kişi, çocuklarınız veya sanatsal faaliyetlerle vakit geçireceğiniz zamanlardasınız. Sabah saatlerinde finansal veya duygusal bazı türbülanslara açık olmanıza karşın ilerleyen saatlerde belli bir çizgi belirleyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve, aileye, yerleşime ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Günün ilk saatlerinde eşinizle, aile büyükleriyle aranızda parasal veya duygusal bazı pürüzler yaşanabilir. Sonrasında sorumluluklarınızı hatırlatan durumlar sebebiyle anlaşmaya varabilir; ortak bir noktada buluşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünlerde duygu ve düşüncelerinizi nazik ve diplomatik bir dille ifade etme şansına sahipsiniz. Yeni anlaşma, görüşme ve irtibatlar kurabilirsiniz. Ancak sabah saatlerinde işe veya sorumluluklara dair konularda sıkıntı yaratan durumlarla uğraşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konular bugünlerde gündeminizde . Ortaklaşa işlerden elde edeceğiniz kazançlarınız olabilir. Ayrıca çocuklarınıza, sevdiğiniz kişiye ise hesapta olmayan harcamalar yapmanız canınızı sıkabilir. Günün ikinci yarısında ise aileden, evden, gayrimenkulden yana sorumluluk altına girebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; kendinizi rahat ifade etmenize, kontrolü elinize alarak hareket etmenize olanak sağlamakta. Bugün işbirlikleri, ortaklıklar ve yakın ilişkilerden yana sabah saatlerinde yaşanan pürüzleri uyum ve tolerans göstererek bertaraf edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İç dünyanıza çekilebilir; duygusal paylaşımlar ve finansal konulardaki işlerle ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bazı şeylerin zihninizdeki gibi ilerlememesi günün ilk saatlerinde sizi huzursuz kılabilir ancak sonrasında durumu belli bir karara bağlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Grup çalışmaları, ekip işleri veya arkadaşlarla birlikte geçecek bir gün sizi beklemekte. İlk saatlerde parasal konular veya iletişime dair konular can sıkıcı gelişebilir. Sonrasında göstereceğiniz dirayet ve kararlılıkla işleri istediğiniz platforma taşıyabilirsiniz. lirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal yaşamın içinde hareketli bir döneminiz. İşbirlikleri, ortaklıklar veya sosyal konumuza dair konular gözler önüne çıkabilir. Sabah saatlerinde sizin tutumunuzdan kaynaklı durumlardan bazı pürüzler yaşanabilir. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla işlerinizde ise dikkatli olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, yolculuklar, eğitim ve medyaya dair işleriniz sabah saatlerinde istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. İşin finansal boyutu veya sizin ilkelerinize ters düşen durumdan dolayı bazı pürüzler yaşanabilir. Ancak sonrasında geniş perspektiften düşünmenizle bunu aşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde duygusal paylaşımlar veya miras, sigorta, prim, ortak olduğunuz gelirlerle alakalı yeni gelişmeler içindesiniz. Sabah saatlerinde sizi zorlayan durumlarla baş etmeniz gerekebilir. İşbirliğine yakın durarak ancak hedeflerinize varabilirsiniz.