Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün finansal konularda çalışmalarınızı da ilgilendiren cesur girişimlerde bulunabilir, borçlanmayı göze alarak yatırımlar yapabilirsiniz. Geleceğe dair bireysel hedeflerinizi gerçekleştirmek için tutarlı ve kararlı adımlar atarak, krizleri aşabilirsiniz. Derinleşmiş ve kronikleşmiş sorunları çözmek için inatlaşmaktan vazgeçmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle ortak hamleler de bulunabilir, bir anda anlaşmalar imzalayabilir, işbirliklerine girebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda verdiğiniz mücadeleyi kazanmak için karşınızdakilerin desteğine ve cesaretlendirmesine ihtiyaç duyabilirsiniz

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda üstlendiğiniz görevler ağır olsa da altından kalkacak güce sahipsiniz. Fakat iş arkadaşlarınızla çatışma yaşamamak için öfkenizi kontrol altına almalı, muhalefetle karşılaştığınızda inatlaşmamalısınız. Görüş farklılıkları anlaşmaların sonlanmasına yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün sevdiklerinizle ilişkilerinizde iniş çıkışlar yaşanabilir. Öncelikle aranızda ki krizlerin derinleşmesine izin vermemeli, birbirinizi anlamak için çaba sarf etmelisiniz. Bir anda tutkuyla hareket ederek ani kararlar alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek yerine yaratıcı çalışmalar içinde olmanızda fayda var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aileye dair konular özgür ve sıra dışı ilişkiler yaşamanıza engel olarak sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bir anlık kararla yer değiştirme ya da yatırım yapmayla ilgili harekete geçebilirsiniz. Ev içinde tadilat gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Hayatınıza dair cesur girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevre, kardeş, komşu ve kuzenlerinizle ilgili konularda harekete geçen siz olabilir, onları cesaretlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle inatlaşmanın getirdiği sorunlar yaşayabilir, gelen haberlerle hemen girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sevdiklerinize kendinizi ifade edemeyebilir, hayatınızı istediğiniz gibi, keyif alabileceğiniz şekilde yaşamak için fazla harcama yapabilirsiniz. Bugün özellikle gelirlerinizi kontrol altına almakta zorlanabilir, risk içeren yatırımlara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi fark etmeniz sizi daha cesaretli kılacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşamınıza dair önemli kararlar alabilir, ailenize rağmen girişimlerinizi sürdürmek isteyebilirsiniz. Bireysel davranmakta inat etmeniz tartışmaları körüklese bile geri adım atmaya yanaşmayacak ve cesaretle olayların üstüne gitmeye devam edebileceksiniz. Bu tutumunuz sonunda size başarı kazandırabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün içinize kapanabilir, duygusal olarak kendinizi yalnız ve depresif hissedebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz kadersel olaylar ya da gizli düşmanlarınız kendinizi özgürce ifade etmenizi ve düşüncelerinizi anlatmanızı engelleyebilir. Yarından önce hiçbir konuyla ilgili harekete geçmemelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedef ve ideallerinize varabilmek için var gücünüzle çalışabilir, uzun vadeli planlar yapabilir, geleceğe dair girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat yaptığınız çalışmalardan elde ettiğiniz gelir sizi tatmin etmeyebilir. Ani bir öfkeyle tavır almanız arkadaşlarınızla ve gruplarla aranızda gerilime neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, görüş ve düşüncelerinizden dolayı suçlandığınızı düşünebilirsiniz. Bireysel hak ve özgürlükleriniz için verdiğiniz mücadele toplumsal sorumluluklar ve sosyal statünüzden dolayı engellenebilir. Fakat kariyerinizde hırsınızla başarı kazanabilir, takdir toplayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve düşüncelerinizi ifade etmek için mücadele verebilir, aynı görüşü paylaştığınız grupların desteğiyle ileriye yönelik projeler yapabilirsiniz. Fakat kulislerin üstesinden gelmekte ve olayları kontrol etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Uzun yolculuklar, mahkemeler, yurtdışıyla ilgili konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.