Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne karasızlıklar ve değişen koşullar eşliğinde başlayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi kısıtlayan ve engelleyen durumlar ilerleyen saatlerde açılabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan bir ilişki veya parasal bir konuyla alakalı yaralayan ancak bir yandan da şifalandıran bir gelişme de yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Parasal işler, eşten ve ortaklardan gelen kazançlarınızla alakalı stres yaratan durumlar olabilir. Günün ilk bölümünde sizi zorlayan bu konular sonrasında bir şekilde çözüme ulaşacaktır. Arkadaş çevrenizden, geçmişte sevdiğiniz birinden ortaya çıkan gelişmeler sizi duygusal olarak etkileyebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün ikili ilişkiler, işbirlikleri adına hareketli bir o kadar da zorlayıcı koşullarınız olabilir. Dengeleri sağlamak kolay olmasa da sonrasında düzene koyabilirsiniz. Ayrıca iş yaşantınızda sizi fedakarlığa iten veya duygusal yaralayan bazı durumla da ortaya çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve özel yaşantınız gerekse de sağlığınızla ilgili bir konu sizi fazlasıyla etkisine almakta. Sabah saatlerinde bu görevler sorumluluk hissettirebilir ve çözmek için çaba içine girebilirsiniz. Ayrıca geleceğe dair hayallerinizi yeniden tasarlayabileceğiniz ve kendinizi şifalandıracağınız gelişmeler var. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşk hayatınız veya aileden gelirlerle ilgili gelişmeler sizi sorumluluk almanızı gerektirebilir. Günün ilk yarısında bu alandaki uğraşlarla zorlanabilirsiniz ancak sonrasında rahat koşullara kavuşacaksınız. Duygusal paylaşımlar sizi hem yaralayan hem de şifalandıran durumlar olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye ve yerleşime dair konularda sorumlulukların arttığı bir gün sizi beklemekte.  Sabah saatleriniz kısıtlı ve zorlayıcı koşullardan dolayı koşturma ve telaş içinde geçebilir. Ayrıca ilişkiler ve işbirliklerinde geçmişten gelen bazı durumlar yeniden ortaya çıkarak sizi fedakarlığa yöneltebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili sorumluluklar sizi etkisi altına alabilir. Geniş kapsamlı düşünerek hareket etmeniz gerekebilir. Eğitim, yolculuklar ve bilgi akışı içeren işlerle de alakalı sizi zorlayan gelişmeler yaşanabilir. Geçmişe ait bir rahatsızlıkla alakalı sağlık kontrollerinizi yaptırmanızda yarar var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal işlerle ilgili düzenleme yapmanızı gerektiren koşullar var. Yetenekli olduğunuz alanda kendinizi istediğiniz gibi göstermekte günün ilk yarısında zorlanabilirsiniz. Ancak sonrasında işler daha rahat akabilir. Aşkta veya çocuklarla ilgili sizi duygusal olarak etkileyen durumlar olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Koşullar sizden yana olmasına rağmen sabah saatlerinde istediğiniz akıcılıkta işlerinizi ilerletemeyebilirsiniz. Sorumluluklarınız arttıran gelişmeler sizin özgürce adım atmanızı zorlaştırabilir. Ancak sonraki süreç daha rahat olacaktır. Eve, aileye dair geçmişte yaşanmış bir konu da yeniden belirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bilinçaltınızı baskılayan ve ifade etmekten çekindiğiniz düşünceler içinde olabilirsiniz. Otorite konumundaki kişi ve kurumlardan da sizi zorlayan durumlarla uğraşabilirsiniz. Ayrıca kardeşler, yakın arkadaşlarla alakalı da geçmişte sizi yaralayan konular yeniden gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize ulaşmak ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek günün ilk yarısında zor olabilir. Arkadaşlarınız, grup çalışmaları da kısıtlayıcı koşullar getirebilir. Anca sonrasında daha rahat hareket edebileceksiniz. Parasal konularda ise  sizi duygusal davranmaya iten durumlar gelişebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal yaşamda bugün zorlu koşullar var. Üstesinden gelmenizi ve çaba harcamanızı gerektiren durumlarla günün ilk yarında uğraşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ise çözüm üretebileceğiniz koşulları oluşturabilirsiniz. Geçmişte yaşanmış bazı konuların su yüzüne çıkması duygusallığınızı arttırabilir.