Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.04.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne gerek ilişkiler gerekse de parasal konularda rekabete açık başlayabilirsiniz. Sonrasında daha ilkeli ve vizyoner hareket edeceğiniz zamanlar var. Ekip çalışmaları, entelektüel paylaşımların öne çıkacağı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Arkadaşlıklar adına ise olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk saatlerinde istediğiniz verimi bulmakta zorlanabilirsiniz ancak eksiklerinizi tamamlamanız için uygun süreçler olabilir. Öğleye doğru iş ve sosyal hayatınızı hareketlendirecek koşullar içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları, fikir paylaşımlarının olduğu alanlarda lider olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde finansal alandaki işlerinizin eksik kalan yönleriyle ilgilenebilirsiniz. Ancak dikkatli karar almaya ve adım atmaya çalışın. Sonrasında değişen koşullar sizin lehinize olacaktır. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, ufkunuzu açan dialoglara girebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Günün erken saatlerinde uyum ve dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise artık ilişki ve işbirliklerinin parasal kısmı sizi meşgul edebilir. Ortak olduğunuz gelirle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. İlkeli hareket etmek yaşayacaklarınızın yükünü azaltabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İşe, aileye dair sorumluluklarınızla ilgili son hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Sonrasında değişen enerjilerle birlikte ikili ilişkiler, işbirliklerinin öne çıkacağı zamanlar var. Uyum ve dengeli davranmak zorunda kalabilirsiniz. Karşınızdakilere tabi olmak sizi biraz zorlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün ilk yarısında gergin ve uzlaşmadan yana hareket etmeyebilirsiniz. Ancak sonrasında değişen temalarla birlikte işe ve sorumluluklarınıza yöneleceğiniz zamanlar var. Yeni teknikler deneyeceğiniz çalışmalar içinde bulunabilir gruplar içinde yer alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde aileyle olan ilişkilerinizde bazı pürüzler anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise yaşamdan daha keyif alacağınız vakitleriniz olabilir. Çocuklarınızla, arkadaşlarınız ve özellikle sevdiğiniz kişiyle günü hoşluklar içinde geçirebilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş anlaşmaları, eğitim konuları, yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz sabah saatlerinde hırpalayıcı olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde yenilenmelere açıksınız. Daha mesafeli olacağınız zamanlar var. Eve, aileye veya yerleşime dair alanlarda bazı bitişler yapmanız ve başlangıçlarda bulunmanız gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Parasal meseleler sabah saatlerinde planlarınızın dışında ilerleyebilir ve sizi yorabilir. İlerleyen saatlerle birlikte daha mantıklı hareket edeceğiniz zamanlara kavuşabilirsiniz. Alternatif çözümler, fikir alış verişleri sizin de ufkunuzu açabilir. Anlaşama, sözleşmelerden yana şansınız iyi olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygusal ve parasal konularda sizi zorlayan koşullar günün ikinci bölümünde daha farklı gelişebilir. Geçtiğimiz günlerde başlattığınız projelerle ilgili bazı adımlarınız olabilir. Grup çalışmalarından elde edeceğiniz kazançlarınız olabilir. Ayrıca yeteneklerinizi kullanabileceğiniz koşullar var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Zorlu geçen bir sabahın ardından burcunuza geçen Ay ile kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. Fikir ve düşüncelerinizi açıkça ortaya koyabilir, hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Grup çalışmaları, dernek işlerine vakit ayırabilir, yönetimde söz sahibi olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde iş, grup çalışmaları ve sorumluluklarınız adına sizi tereddütte bırakan koşullar olabilir. Bu işlerden kimisini halledebilir kimisini de zamana bırakabilirsiniz. Öğlenden sonra ise  gözlerden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Geleceğe dair plan ve projelerinizi zihninizde tasarlayabilirsiniz.