Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminizin yoğunlaşabilir fakat birbirinizi anlamakta zorlanabilir ya da planladığınız yolculuk ve ziyaretleri ertelemeniz gerekebilir.  Kendi iç dünyanızda duygu ve düşüncelerinizin etkisiyle geçmişte yaşananlara takılabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeteneklerinizi daha fazla kullanarak gelir elde etmek isteyebilir, ticaret, alım satım ve eğitim konularında fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Ancak harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Gruplarda, ekip çalışmalarında ve arkadaşlıklarınızla ilişkilerinizde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sosyal ortamınızda koşullar değişkenlik içerebilir, birden fazla seçenek arasında kararsız kalabilirsiniz. Olayların istediğiniz gibi ilerlememesi planlarınızdan ve keyiflerinizden vazgeçmenize neden olabilir, sevdiklerinizle aranızda gerginlik yaşanabilir. Fazla beklenti içine girmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün kulağınıza gelen haberler gizli ilişkileri harekete geçirebilir. Kendinizi dedikodu kurbanı olarak görebilir, gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi ifade ederken yanlış anlanabilirsiniz. Büyük sözler vermemeye hemen karar almamaya çalışın. 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün boyunca duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, hayallerinizi gerçekleştirememenin gerilimini yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak para alış verişi finansal beklentilerinizi karşılayacak düzeyde olmadığı gibi ilişkilerinizde karmaşaya ve kararsızlığa da yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızla ilgili aklınızı biraz karıştıracak teklif ve öneriler alabilirsiniz. Eğitim, öğretim, iletişim ve yolculukları içeren alanlarda da sizi motive edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün eşinizle ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerek işe gerek özel yaşama gerekse de sağlığınıza dair konulardaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız planların bir türlü sonuca ulaşmaması sinirsel gerginliğe yol açabilir, ziyaretleriniz ertelenebilir, iletişimde kopukluklar ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ortak olduğunuz gelirler ve finansal konularla ilgili yaşadığınız adaletsizlik sizi huzursuz edebilir, sevdiklerinizden emin olamamanın gerilimini yaşayabilirsiniz. Romantik ilişkiler, çocuklar ve size keyif veren hobilerle ilgili fedakârlık yapmanız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün eve, aileye ait konularda ikilemlerde kalabilir; fedakârlıklarda bulunmanız gerekebilir. Yaşamınıza dair sorumlulukları yerine getirmek isterken ailenizi ihmal ettiğinizi düşünebilir ve ya karşınızdakilerden fazla beklenti içine girebilirsiniz. Fazla dağılmamaya çalışın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kendinizi ifade etmekte çok zorlanacağınız, sürekli aldığınız kararlardan vazgeçeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevreniz, komşu, kuzen ve kardeşlerinizle ilgili zihninizi karıştıracak gelişmeler yaşanabilir. Tepkisel yaklaşımlar yerine akışta kalmak iyi olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Alacak ve borç hesaplarınızı planlayamayabilirsiniz. Koşulların sürekli değişkenlik içermesi sahip olduğunuz değerlerle ilgili de kafa karışıklığına yol açabilir. Sevdiklerinizin desteği ve ilgisi sizin için yeterli olmayabilir, fazla beklenti için girerek yeteneklerinizi öne çıkarmakta zorlanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi ön plana alarak hareket etmenizi sağlayacaktır. Ancak iş hayatında ki sorumluluklardan ve aile ilişkilerinden dolayı sizi engelleyen ve kısıtlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Birçok seçenek arasında kararsız kalmanız sonuç alamamanıza yol açabilir.