Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (30.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eğitim, yurtdışı işler, medya ve hukuk alanındaki işlerle alakalı olarak hareketli bir geçirebilirsiniz. Öğle saatlerine değin koşullar istediğiniz gibi ilerlemenizde size yardımcı olmayabilir zira bir çok farklı gelişmeyle karşılaşabilirsiniz; seçenekler arasında kalabilirsiniz. Ancak sonraki zamanlarda üreteceğiniz çözümlerle veya fırsatlarla olayları farklı bir yöne çekebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gerek finansal konular gerekse duygusal paylaşımlarınız adına gündeminiz yoğun geçebilir. Alacak borçlarla ilgili alandaki dalgalanmalar güvenlik duygunuz üzerinde olumsuzluğa neden olabilir. Sabah saatleri karar almak ve ya bir girişimde bulunmak adına uygun zaman dilimi olmayabilir. Ancak ilerleyen süreçte değişen şartlarla daha bir rahatlayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri adına hem hareketli hem de değişkenlik içeren durumlara neden olmakta. Günün ilk yarısında koşulların karşınızdakiler bağlı olmasından dolayı yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilir; karar almakta zorlanabilirsiniz. Farklı fikir ve bakış açılarının getirecekleriyle ilerleyen saatlerde alternatif çözümlere açıksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde yurtdışı ve anlaşmaları içeren konulardaki işler sizi meşgul etmekte. Yeni ufuklar kazanmanıza olanak sağlayacak çalışmalar yapabilir; yolculuklara çıkabilirsiniz. Ancak sabah saatlerinde içinize sinmeyen durumlarla karşılaşabilir veya sizi ikileme düşürecek bilgiler alabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde iş ve sosyal hayatınızda yenilenmelere açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aşk hayatınız, hobiler ve seyahatler adına hareketli koşulların olacağı gelişmeler içindesiniz. Sabah saatlerinde iletişim, bilgi alışverişi ve karar almakla alakalı bazı ikilemler olabilir. Günün ikinci bölümünde alacağınız haberler gelecekteki yönünüzü belirlemenize olanak sağlayacak. Ayrıca yurtdışı, eğitim, medya ve yolculuklar adına ani durumlar söz konusu.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, işe, aileye dair konulardaki işlerde karar almakta zorlanmaktasınız. Bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz günlerde yeni ufuklara doğru açılmak istemektesiniz. Sabah saatlerinde sizi ikilemde bırakacak durumlarla karşılaşabilir; yönünüzü belirlemekte kararsız kalabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal alanda yaşadığınız koşulları değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Düşünlerinizde ikilemlere açıksınız. Geleceğinizi ilgilenirden konulara bir yandan odaklanmak istiyor diğer bir yandan da karşıt fikirlerle aklınızı bulandırıyorsunuz. Yurtdışı, yolculuklarla alakalı gelişmeler de bir yandan aklınızı kurcalamakta. Günün ikinci yarısında ise ortağınız veya eşinizden size farkındalık kazandıracak ve yenilenmeler getirecek durumlar söz konusu.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maddi manevi değerlerinizle ilgili düşünceler içindesiniz. Bugün finansal alanda yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız zira gelişmeler oldukça değişken bir zeminde ilerleyebilir. Yurtdışı veya ticari faaliyetleri içine alan alanlarda iletişimin yoğun olduğu süreçler yaşayabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ise aniden gelişen durumlar koşullarınızı yenilemenize olanak sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; düşünce ve fikirlerinizi ortaya koymanıza olanak sağlamakta. Karşınızdaki kişilerden gelecek öneri, teklif veya yönlendirmelerde karar alacak taraf siz olabilirsiniz. Yapacağınız bilgi alış verişleri ufuklarınızı açacağı gibi bir yandan da zihinsel anlamda karışmanıza neden olabilir. Aşkta, çocuklarla ilgili konularda ise yeni durumlar söz konusu.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İç dünyanız zihinsel olarak oldukça yoğun geçebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konularla, yurtdışı, eğitimle alakalı ilgili düşüncelerle dolusunuz. Alacağınız riskleri iyi hesaplamanızda yarar var zira koşullarınızla beklentileriniz arasında farklar var. Günün ikinci bölümünde ise sizi karar aşamasına getirebilecek ve farkındalık kazandıracak gelişmeler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bağlı olduğunuz derneklerin işleri veya idealleriniz için harekete geçebilirsiniz. Bilgi paylaşımı adına yoğun bir süreç olmasına rağmen neye karar vereceğiniz veya hangi yol ve yöntemi seçmekte ikilemde kalabilirsiniz. Öğleden sonra lehinize gelişmeler yaşayabilir; olumlu haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla size yeni ufuklar açacak ve sizi özgürleştirecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatta hareketli geçecek zamanlar var. Aileye ait konuların önemli olması ilgilendiğiniz alanlara tam anlamıyla konsantre olmanızı engelleyebilir. Sabah saatlerinde karmaşık durumlar, çok fikirlilik, değişken koşullardan dolayı istediğiniz gibi ilerlemeniz engellenebilir. Günün ikinci bölümünde parasal konulardaki gelişmeler sizi memnun edecek boyutta olabilir.