Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Çalışma ve sosyal ortamınızda yaşanan hareketlilik sorumluluk almanızı gerektirebilir. Sezgilerinizegüvenerek doğru tavırları sergileyebilir, görevlerinizi başarıyla yerine getirebilirsiniz. Üstlerinizin beklentilerinin yüksek olması baskı hissetmenize neden olabilir, güçlü kişilerin isteklerini yerine getirirken gücünüzü gösterebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Düşüncelerinizi bir konuya odaklayarak stratejiler geliştirebilirsiniz. Uzun yolculuklar, yüksek eğitim, medya ve mahkemelerle ilgili adımlar atabilir, sorumluluklarınızla ilgili öncelikleri belirlemeye çalışabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin talepleri sizi yorsa da arkadaşların ve grupların duygusal desteği görevlerinizi yerine getirmenize yardımcı olacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Üstünüze düşen görevleri yerine getirirken uzun vadeli planlar yapabilir, iş ve sosyal hayatınızda başarı getirecek destekler alabilirsiniz. Hayatınızda krize yol açan  durumları değerlendirmeye alabilir, kendinize çizmeniz gereken yol için gerekli gücü bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eşin ya da yakın ilişkide olduğunuz kişilerin talep ve beklentileri doğrultusunda davranmak sizi duygusal baskı altında bırakabilir. Şartların size bağlı olmaması kararlarınızı etkileyecektir. Bir yandan karşınızdakilerin güçlü duruşlarından destek alarak girişimlerde bulunabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerle kuracağınız işbirliklerinden fayda görebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışmanız ve sorumluluk almanız gereken gündesiniz. İş ortamınızda sizi zorlayan görevlerin altından kalkmak için güçlü kişilerin yardımını alabilirsiniz. Özellikle başkalarını destekleyeceğiniz projelerin içinde yer alırken tüm organizasyonu üstlenebilirsiniz. Yoğun tempoda sağlınızı ihmal etmemeli, kendinize de zaman ayırmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hobilerinize zaman ayırabilir, yapmaktan keyif aldığınız işleri yerine getirebilirsiniz. Çocuklar ve sevdiklerinizle ilgili sorumluluk almanız gereken konularda yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Hayatınızı düzenlerken güçlü durmak zorunda kalabilir, değişime karşı direnmeden süreci başarıyla sonuçlandırabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Verdiğiniz sözlerin veya yaptığınız konuşmaların sorumluluğunu üstlenmeniz gerekebilir. Görüşme ve anlaşmalarda ikna edici olabilir, görüşlerinizi kabul ettirmek için güç kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizle diyalog halinde olmaktan keyif alabilir, yaratıcılık gerektiren zihinsel işlerde başarılı olabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Verdiğiniz sözlerin veya yaptığınız konuşmaların sorumluluğunu üstlenmeniz gerekebilir. Görüşme ve anlaşmalarda ikna edici olabilir, görüşlerinizi kabul ettirmek için güç kullanabilirsiniz. Yakın çevrenizle diyalog halinde olmaktan keyif alabilir, yaratıcılık gerektiren zihinsel işlerde başarılı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ekonomik konuda aldığınız sorumluluklar duygusal baskı altında kalmanıza neden olabilir. Kendinizi güçlü hissetmek için maddi varlıklarınızı artırmaya çalışabilir, yeteneklerinizi sonuna kadar kullanmak isteyebilirsiniz. Aile fertlerinin fedakâr tutumu daha rahat girişimlerde bulunmanızı sağlayacak ve başarılı sonuçlar elde edebileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; girişimlerde bulunmanıza olanak verecektir. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmenize rağmen fazla talepkâr davranabilirsiniz. Kararlarınızda ve iletişiminizde;  yaratıcı ve sezgisel gücünüzü kullanmanız, görüşmelerden başarılı çıkmanızı ve kendinizi rahatlıkla ifade etmenizi sağlayacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilir, içinize kapanabilirsiniz. Fakat bu zamanı düşünmek ve kararlarınızı planlamak için kullanabilirsiniz. Olaylara farklı bakış açısıyla bakabilir, sizi bilinçaltınızda rahatsız eden korkularla yüzleşebilirsiniz. İçsel gücünüzün farkına varmanız yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza olanak sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Arkadaşlarınızın ya da içinde bulunduğunuz sosyal grupların sorumluluğunu almanız, duygusal baskıya neden olabilir. Sizden daha güçlü kişilerle beraber hareket etmek isteyebilir, onların desteğini alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinize varmak için kararlılığınızı korumalı, kendinizi rahat ifade edebilmelisiniz.