Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Dolunay ile yüzleşmekten kaçtığınız korkularınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Yaptığınız fedakarlıkların belki bir sonuca varmadığını görebilir; içten içe kurban olduğunuzu hissedebilirisiniz. Diğer bir yandan ise başlatmış olduğunuz girişim ve projelerle ilgili kendinizi adayarak çalışmanız gerektiğini görebilirsiniz. Gizli kalmış sağlık temaları da gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gelecek hedefleriniz üzerinde etkili olabilir. Bundan onbeş gün önce başlatmış olduğunuz projelerle alakalı durumları ortaya çıkarabilir. Ayrıca çocuklarınız, sevdiğiniz kişi ve aşk hayatınıza yönelik bazı kararları almanıza yüzleşmeler yaşamanıza olanak sağlayabilir. Akışa bırakacağınız ve belli bir kabullenme göstereceğiniz tercihler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunay; iş ve sosyal hayatınız üzerinde etkili olacak olayları ve kararları gündeminize taşıyabilir. Evden veya aileden kaynaklı bir durum yüzünden yaşam tarzınızda ve iş düzeninizde farklılıklar yapmanız gerekebilir. Ayrıca yuvaya, yerleşime veya gayrimenkule dair konuda önceden yapmış olduğunuz planlar değişebilir. Akışa uymak zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünkü Dolunay ile birlikte belli bir konuya dair fikirlerinizi veya düşünce sisteminizi gözden geçirebilirsiniz. Endişe ve kaygı duymak yerine büyük plana uyumlu hareket etmeniz ve akışta kalmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre, kardeşlerle ilgili olaylarda ortaya çıkabilir. Gelişmeleri sağduyuyla yönetmeye çalışmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunay’ın etkileri altında parasal konularınıza yönelebilirsiniz. Başlatmış olduğunuz girişimlerden elde etmiş olduklarınızla alakalı bir fikre sahip olabilir; tamam mi devam mı kararını alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazançlarınızı ne derece aktarabildiğinizin de göstergesi olacak bu etkiler eşliğinde gelecekteki bütçenizi belirleme şansınız olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinizde bir yüzleşme ve sonucunda hasat sayılabilecek hareketler getirebilir. Bir evlilik kararı alabileceğiniz gibi beraberliğinizi sonlandıradabilirsiniz. Bu enerjiler eşliğinde karşınızdaki kişinin niteliklerini net göremeyebilirsiniz. Bu yüzden acele etmemelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünkü Dolunay; zihninizi kurcalayan duygu ve düşünceleri geride bırakmak adına etkin bir enerji sunabilir. İç dünyanızda sakladığınız ve dillendirmediklerinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bedensel bir rahatsızlığınızla ilgili tanı koyulabilecek araştırmalar ve şifasına yönelik tedavilere başlayabilirsiniz. İş hayatınızda ise henüz tam belirgin olmasa da yeni kararlar gündeme gelebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dolunay ile birlikte aşk hayatınız, çocuklarınız ve sevdiğiniz bir hobinizle alakalı durumlar gündeme gelebilir. İleriye yönelik başlatmış olduğunuz ilişkinizde bazı hayalkırıkları yaşayabilirsiniz. Kişinin sizin beklentilerinize cevap veremeyeceğiniz anlayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız iş ve projelerle alakalı ise sizi yoracak gelişmeler yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sosyal hayatta başlatmış olduğunuz girişimlerle ilgili size ipuçları verebilir. Beklentilerinizi yerine getirmek için harcadığınız çabanın karşılığınız almakta zorlanacağınızı anlayabilirisiniz ayrıca çok çalışmaktan dolayı yoğun günler geçirdiğinizden ailenize vakit ayıramadığınızı görebilirsiniz. Tecrübelerle dengeleri yeniden kurmanın yollarına bakabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Dolunay zamanı yaklaşık onbeş gün önce gerek finansal gerek duygusal paylaşımlarda başlattığınız girişimlerle alakalı karar süreci olabilir. Mantıklı düşünmek yerine duygusal değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda da bazı planlarınızı detaylı müzakereye tabii tutmak zorunda olduğunuzu anlayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünkü Dolunay; maddi kaynaklarınızla ve onların kullanımı veya paylaşımına dair ne konumda olduğunuz hakkında bir görü kazandırabilir. İkili ilişkiler ve işbirliklerinizle alakalı olarak başlatmış olduğunuz girişimlerin duygusal ve finansal alandaki durumu hakkında da bir bilgiye sahip olmanızı sağlayabilir. Ne kazandınız ne kaybettiniz farkına varabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay;  öncelikle çalışma hayatınızla ve gündelik yaşamda ise düzenlerinizi size yararlı olacak şekilde kurup kurmadığınızla ilgili bir yüzleşmeye neden olabilir. Ayrıca yapmış olduğunuz ön çalışmalarını yaptığınız işlerde işbirliği ve ortaklık kurmaya elverişli koşullar var mı onu gösterebilir. Günün enerjileri özel beraberlikleriniz adına da belirleyici olabilir.