Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün kendinizi zihnen ve ruhen biraz huzursuz hissetmekle birlikte iletişime açık olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle, kardeş veya arkadaşlarınızla zamanınızı geçirebilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılmalara veya planlarınızın değişmesine neden olacak gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kendinize yönelik geçirdiğiniz birkaç günün ardından bugün artık parasal işler, kazanç ve ödemeler sizi daha fazla meşgul edebilir. Eşiniz, ortağınız yapacağınız harcamalarla ilgili verdiği sözleri yerine getirmeyebileceği gibi veya bütçenizin üzerine çıkan harcamalarda da bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuza geçen Ay ile kendi istek ve ihtiyaçlarınızı daha ön plana çekebilirsiniz. Ancak bunları ifade ederken bazı zorluklar ve ya yanlış anlaşılmalar yaşam ihtimaliniz söz konusu olabilir. Eve, gayrimenkule ait konularda ise işler istediğiniz akıcılıkta ilerlemeyebilir. Planlarınız değişebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugünlerde bilinçaltınızı zorlayan ve sizi huzursuz kılan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaş, kardeş veya aileye ait konularda fedakarlık yapmanız gereken durumlar yaşanabilir. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi veya kazançlarınızla ilgili konularda karar almakta tereddütleriniz olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün bağlı olduğunuz gruplar, arkadaşlarınız veya ekip çalışmaları sizin odak noktanız olabilir. İletişim trafiğini arttıran durumlar, değişen fikir ve söylemler sizi karasız ve yönsüz kılabilir. Evden, aileden veya gayrimenkulden kaynaklı işler içinde yapacağınız girişimler net sonuç vermeyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde eğitim, yolculuklar veya anlaşmaların söz konusu olduğu işlere yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca kariyerinizi etkileyecek veya sosyal hayatınızı canlandıracak olan gelişmeler içindesiniz. Planladığınız gibi adım atmakta zorlanabilir; değişen veya iptal edilen durumlara da karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Para, pul meseleleriyle geçen birkaç günün ardından artık sizi zihnen oyalayacak ve rahatlatacak konulara yönelebilirsiniz. Arzu ettiğiniz gibi iletişim kuracağınız dostlarınızla bir araya gelebilir; bol sohbetli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak zaman zaman konsantrasyon zorluğu yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün parasal konular, duygusal paylaşımlar gündeminizde daha fazla yer almakta. Sizi meraka düşüren veya ikilemde bırakan durumlar zaman zaman huzursuzluk hissettirebilir. Kardeşleriniz, arkadaşlarınızla aranızda oluşabilecek maddi meseleler de fedkarlık yapan taraf olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuza geçen Ay ile ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri sizi meşgul edebilir. Uygulamak istediğiniz kural ve düzenlerinizin değişmesine neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca karşınızdaki kişilerden bilgi, öneri ve teklifleri gerçekçi değerlendirmeden kabul etmeyin.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gerek beden gerekse ruhsal anlamda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Geleceğinizi düşünerek attığınız adım ve girişimleri bugün fazlasıyla irdeleyebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız, kardeşlerinizin ihtiyaçlarının söz konusu olduğu durumlarda fedakarca hareket edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye ait alanlarda zorlu geçen günlerin ardından bugün zihninizi dağıtan faaliyetlere yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, sevdiğiniz kişiyle veya çocuklarınızla günü geçirebilirsiniz. Ancak kimi zaman sizi ikileme düşüren veya amacınızdan sapmanıza neden olacak durumlar yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aileye veya yerleşime ait konularda bitiş veya  başlangıçlar içindesiniz. Otorite konumundaki kişiler tarafından girişimlerinize veya hedeflediklerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz yüksek olabilir. Diğer bir taraftan ise yurtdışı, eğitimle ilgili işlerle de haberler alabilirsiniz.