Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 29.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ay’ın İkizler burcunda ve boşlukta ilerlemesi; eğitim, ticaret ve anlaşmaları içeren konuların gündemde olacağına ancak yeni girişimlerde bulunmaktan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor. Araştırma yapabilir, eksikleri tamamlayabilir; gelişmeleri doğru yönlendirecek bilgileri toplayabiliriz. Borçları, alacakları kısacası finansal kazançlarınızı doğru planlayarak geleceğinizi güvenli hale getirebilirsiniz

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konularda karşınıza çıkan fırsatları zihninizde değerlendirmek için uygun ancak yeni girişimler için şartlar değişken olabilir. Ortaklıkların size getireceği sorumluluklar finansal olabilir; geleceğe yönelik düşünerek hareket etmelisiniz. İkili ilişkilerde yaşamakta olduğunuz engelleri aşmak bazı mantıklı düşünmenizde fayda var. Karar almak için birkaç gün bekleyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi enerjik, aceleci ve fikir değişikliği yapmaya yatkın kılmakta. İsteklerinizi abartabilir; fazla düşünmeden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ancak bir iki gün kendinize zaman tanımalı; son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendirme yapacak zaman tanımalısınız. İş hayatınızdaki finansal yüklerin getirdiği sorunları güçlü kişi ve kurumların desteğiyle çözmeniz olası.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızdaki düşünceler sizi huzursuz edebilir; duygusallık yerine mantık çerçevesinden bakarak hareket etmelisiniz. Bugün harekete geçmek yerine iç dünyanıza dönebilir; sizi ikilemde bırakan durumları veya ailevi sorunlarınızı değerlendirebilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren çalışmalar için sorumlulukların devrede olması hayattan alacağınız keyifleri yaşamanızı engelleyebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplarla yapılacak işler, arkadaşlıklar için yoğun bir gün olabilir. Var olan işleriniz üzerinde eksiklerinizi tespit edebilir; belirlediğiniz hedefler doğrultusunda yüksek beklentilerle ilerleyebilirsiniz. Ancak yeni girişimler için koşullar uygun değil.  Ev, aile içi sorumluluklar iş hayatınızı ve sağlığınızı etkileyebilir. Kendinizi baskı altına almadan sakin kalarak hareket etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızda hareketli ve iletişimin yoğun geçeceği bir gün sizi beklemekte. Yeni kararlar ve girişimler yerine üzerinde çalıştığınız konulara eğilmeli; sizde yüksek beklentiye neden olacak gelişmeler temkinli yaklaşmalısınız. Evde, yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler üzerine fikirler geliştirebilir; planlar oluşturabilirsiniz. Kapsamlı düşünme kabiliyetinizi lehinize kullanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve hukuki konularda bugün yaşanacak gelişmeler karşısında yeni girişimlerde bulanmaktan kaçınmalı; süreci takip etmelisiniz. Maddi kazançlarınızda sizi engelleyen durumlar üzerine odaklanabilir; kendinize yeni bir yol haritası çıkarabilirsiniz. Hayat görüşünüz üzerinde etkili olacak arkadaşlıklar, yolculuklar size yeni umutlar getirebilir; motive edici olabilir. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konularda değişken koşullar ve beklentilerinizin cevapsız kalmasının getirdiği huzursuzluğu yaşayabilirsiniz. Kaynak arayışının getirdiği yolculuklar ve görüşmeler gündeminizde olabilir. Çıkacağınız seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Duygusal paylaşımlarda derinleşememenin getirdiği içsel gerilim ve ikilemler olabilir. Kendini sınırlarınızı çizmek ve isteklerinizi belirlemek uygun süreçler içindesiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler ve ortaklardan yana beklentileriniz yüksek olabilir. Karşınıza çıkan fırsatlarda çeşitlilik söz konusu ancak herşey umduğunuz gibi iyi olmayabilir. Akılcı değerlendirmeler yapmalısınız. Bilinçaltınızı kurcalayan para meseleleri ve beraberlikler adına bazı kararları almış olmanız sizi geleceğe dair daha ümitkar kılabilir. Yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gücünüz var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatında yolculuklar, görüşme ve anlaşmalar öne çıkabilir. Çalışma arkadaşlarınızla dostane ilişkilerin gündemde olacağı zamanlar içindesiniz. Yoğunlaştığınız konular üzerinde kendinizi geliştirebilir; yeteneklerinizi arttırabilirsiniz. Gruplar ve ekip çalışmalarında sizi engelleyen gelişmeler olsa da hedeflerinizde kararlısınız. Kendi gücünüzü gözle görülür bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk, çocuklar ve hayatın keyiflerini içine alan gelişmelere açıksınız. Hareketli ve yoğun geçecek bu sürecin yanı sıra yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili bazı beklentileriniz olabilir. İş hayatınızda size sorumluluk getirecek gelişmeleri lehinize değerlendirme gayretleriniz artık karşılık bulabilir. Size engel olmak isteyen gizli güçleri azminiz sayesinde yenebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ev, aile ve yerleşimle alakalı bitiş ve başlangıçlara neden olan bazı gelişmeler yaşanabilir. Bugün yeni kararlar almak yerine ikilem yaratan şartların değişmesini daha belirgin olmasını beklemelisiniz. Yurtdışı, eğitim ve hukuki konularda odaklandığınız işleriniz olabilir; hedeflerinize varmak için kararlı ilerleyebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeler size kazanç ve çevre getirebilir.