Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (29.12.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kendinizi akışa bıraktığınız ve gelişmeleri olduğu gibi kabul etmekte zorlanmayacağınız bir gün...İç sesinizi dinleyerek yolunuzu bulabilir; yardımınıza, ilginize ve şefkatinize ihtiyaç duyanlara karşı duyarlılıkla hareket edebilirsiniz. Diğer bir yandan da henüz açılayamadığınız ancak proje aşamasında olan işler için tarsım ve ön hazırlıklar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dostlarınız, gruplar ve bağlı olduğunuz derneklerle ilgili çalışmalarda bulunmak için uygun bir gün. İçinde yardımlaşma, sosyal alanda fayda sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca yaratıcılığı barındıran konularda odak noktanız olabilir. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz gibi sanatsal aktivitelere katılabilir; gönüllü olarak görev alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal yaşamda bedenen aktif olduğunuz kadar ruhen duyarlı ve yardımlaşmaya açıksınız. Size ihtiyacı olan kişilere karşı duyarsız kalmayabilirsiniz. Ayrıca üzerinde çalıştığınız görev ve işlerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınızı kullanarak size gelir getirecek projeleri hayata geçirebilirsiniz. Ancak bu girişimleri öğleden sonraya bırakmayın.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğinizi ilgilendiren konularda henüz net değilsiniz ancak bazı projeleriniz olabilir. Eğitim, akademik çalışmalar, yurtdışı, medya alanında henüz proje aşamasına olan işlerinizin ön hazırlıklarına zaman ayırabilirsiniz. Güçlü ve yetkin kişilerden alacağınız desteklerler size ufuk açabilir. Aynı zamanda bugün sevdiklerinize karşı daha fedakar ve hassas duygularla yaklaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün finansal konularla fazlasıyla meşgul olabilirsiniz. Ortak gelirleriniz, alacak ve borçlarla ilgili işlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Almanız gereken karar veya yön belirlemeniz gereken durumlarda iç sesinize ve sezgilerinize kulak vererek ilerlemek size fayda sağlayabilir. Ayrıca duygusal paylaşımlar adına olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Sevdiklerinize duyarlılıkla yaklaşmak iyi sonuç verebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde karşıt burcunuzdan geçen Ay; başkaları hakkındaki düşünceleriniz konusunda sizi şaşırtmaya devam ediyor. Ortağınız, eşiniz veya işbirliği içinde olduklarınızdan beklemediğiniz davranışları görebilirsiniz. Ancak tevekkül göstererek onları ve gelişmeleri kabullenebilirsiniz. Çocuklarınızın getirdiği sorumlulukları paylaşarak çözüme ulaştırabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sorumluluklarınızı yerine getirirken bugün dağılabilir; belki tembellik yapmayı isteyebilirsiniz. Günü dinlenerek geçirebilir; eksik bıraktığınız işleri zaman zaman tamamlayarak değerlendirebilirsiniz. Bedeninize ve güzelliğinize dair yapacağınız terapilerin yanı sıra sağlığınızla ilgili konularda ise alternatif tıptan yararlanabileceğiniz fırsatlar önünüze çıkabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün her ne kadar mantıklı düşünmeye ve hareket etmeye çalışsanız da duygularınızın sizi yönlendirdiği gibi davranabilirsiniz. Sevdiklerinize şefkat hisleriyle yaklaşabilir; onların hayrına olacak şekilde kararlar alabilirsiniz. Size keyif ve mutluluk veren ilişkinizi de geliştirme imkanlarınız olabilir. Çocuklarınızın ihtiyaçlarına fedakarca cevap verebilir; sağduyunuzla yaklaşabilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aileniz, sevdikleriniz için bugün maddi manevi her türlü fedakarlığa adeta yapmaya hazırsınız. Onların ihtiyacı olan desteği verebilir; hassasiyet ve duyarlılıkla hareket edebilirsiniz. Ayrıca yerleşiminizi, evinizi ve gayrimenkulleri içeren konularda bir süredir alamadığınız kararı ve girişimleri yapabilirsiniz. İç sesiniz ve sağduyunuz size yol gösterecektir. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Düşüncelerinizi değiştiren ve iç dünyanıza dönmenize neden olacak gelişmeler içindesiniz. Yaşadıklarınızı mantık süzgecinden geçirip değerlendirmenin yanı sıra sezgilerin de size yol gösterdiğinin farkına varabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkileriniz yakınlaşabilir; sevgi bağlarınızı yeniden güçlendirebilirsiniz. Onlardan alacağınız öneri ve destekler iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parasal konularda inişli çıkışlı bir süreçteydiniz. Kazançlarınızı değerlendirmek ya da ek gelir elde etmek için bazı girişimleriniz olmuş olabilir. Bugüne kadar netleştiremediklerinizi bir yola koymak için fırsatlarınız olabilir. Ayrıca yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı size katkı sağlayacak şekilde değerlendirme şansınız olabilir. İlişkiler adına ise gizli olanlar olumlu olarak ortaya çıkabilir. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hassas ve duygusal haliniz bugün de devam etmekte. Ancak sadece sezgilerinizin ve arzularınızın sizi yönlendirdiği şekilde hareket etmeyebilir; mantığınızı ve sağduyunuzu da devrede tutarak ilerleyebilirsiniz. Hayal gücü ve yaratıcılık isteyen alanlardaki çalışmalarınız size pek çok şey katabilir. Sevdiklerinizle ilişkileriniz uyum ve denge içinde gelişebilir; bağlarınızı güçlendirebilirsiniz